Aarhus_1000

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #184562
   Aarhus_1000
   Bruger

   Har tænkt det samme. Der må da snart komme en afgørelse?

  • #38109
   Aarhus_1000
   Bruger

   Det nye = det gamle.

  • #42258
   Aarhus_1000
   Bruger

   De har den i Kvickly Bruuns Galleri til 199.-
   Forstår dog ikke argumenterne om at folk ikke vil købe bogen af frederikh, fordi de ikke vil støtte Graulund? Hvordan støtter i Graulund ved at købe en brugt bog? Hvis frederikh justerer prisen lidt, så er det da bedre at støtte ham, end Graulund.

  • #43019
   Aarhus_1000
   Bruger

   Syntes han er den bedste speaker, jeg har oplevet. Ikke noget hundbold gejl eller noget over ham. Han er tør, konkret og forståelig. Så håber han bliver der i mange år.

  • #47910
   Aarhus_1000
   Bruger

   8. Stephan P. (ved godt den også står som pkt. 4, men burde være nr. 1)

  • #48413
   Aarhus_1000
   Bruger

   3000+ er helt til grin. Især når det er uden overnatning. Er det mon en del af den nye sponsoraftale at Sun-Tours skal score kassen på fans? Bare fordi vi er glade for at vi endelig i er i Europa og derfor ikke har fyret penge af på udenlandske udebaneture i mange år, behøver de jo ikke at tage røven på os. 3000+, så er det vel på business-class?

  • #49738
   Aarhus_1000
   Bruger

   Syntes han ville passe perfekt. Løntung spiller, mange skader…det har vi da haft så mange gange før, så han passer da lige ind.

  • #50233
   Aarhus_1000
   Bruger

   Så er det bestilt. Nu tjener du sikkert kassen på at jeg har bestilt det? :D:D
   Kan du ikke sørge for at det kommer til at virke på stadion?

  • #52207
   Aarhus_1000
   Bruger

   Derfra hvor jeg stod ( B ), så og lød det som om der var fint skrald på i dag. Det var ikke meget man hørte fra Bundby, selvom de så ud som om de larmede.
   Men hvad sker der for at der er udsolgt med 17.300 tilskuere? Kapaciteten er jo 20.000. Det kan jo ikke kun være fordi udebaneafsnittet ikke var helt fyldt?

  • #56269
   Aarhus_1000
   Bruger

   @Zizou1 Bare for god ordens skyld, så er jeg 100% enig med dig. Smed linket ind, for at gøre opmærksomhed på ligheden med den tidligere debat. Men det tror jeg du er med på.

  • #56266
   Aarhus_1000
   Bruger

   Tjek også den debat der var om emnet for lang tid siden: http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=40&thread_id=7918&rowstart=0

  • #56722
   Aarhus_1000
   Bruger

   Mon ikke Canal 09 snart lukker? Nu har de da hyret en ekspert i at fucke ting op: http://epn.dk/medier/tv/article2148985.ece

  • #57166
   Aarhus_1000
   Bruger

   Ved ikke hvad der er værst: Vuvuzela hornene eller Gyllerik? Hvis ikke den ene ting havde fået mig til at trykke "mute", så havde den anden:):):):)

  • #57235
   Aarhus_1000
   Bruger

   Jeg mener at det er en skandale med de sæsonkort priser. Det virker som ledelsen igen er helt blanke. De melder ud at "nu skal vi være mere ydmyge, ikke mere arrogance og tilbage til virkeligheden. Og det gør de så ved at sætte priserne, som om vi stadig var i superligaen! Har de ikke forstået noget som helst? Det produkt vi får i 1. division er jo langt fra det samme. Det burde priserne på sæsonkort jo afspejle. Hvis dette er måden de vil håndtere "krisen" på, ser det sku sort ud. De har jo ikke lært noget som helst af nedrykningen. øv øv øv. Det er det helt forkerte signal at sende.

  • #58000
   Aarhus_1000
   Bruger

   Tror det er meget naivt at tro at der pludselig skulle komme mange på stadion. Hvorfor skulle der da det? Alle dem der var der i torsdags gik derfra med den ringeste følelse nogensinde. Mange inkl. mig selv, er stadig påvirket af det. Hvorfor skulle man gennemleve det mareridt en gang til? Er godt klar over at hvis tingene flasker sig i de andre kampe og vi vinder, ja så er det lige det modsatte, men helt ærligt..hvad er sandsynligeheden for det?

  • #58118
   Aarhus_1000
   Bruger

   17. Mindre kø ved boder og indgangene på stadion.

  • #58107
   Aarhus_1000
   Bruger

   10.: Ingen mandagskampe

  • #58777
   Aarhus_1000
   Bruger

   Jeg tror også mange har fået nok. For mange tabte kampe, for meget snak og for lidt handling. Det eneste der taler for at der skulle komme mange, er at der nu er lidt spænding i forhold til nedrykning. Jeg har helt sikkert tænkt mig at komme. Jeg har også tænkt mig at vise min utilfredshed, hvis de spiller af lort. Jeg mener, hvor mange håbløse taktiske vurderinger, hvor mange dødboldsmål etc. skal man finde sig i? Men det er en hel anden diskussion…

  • #58914
   Aarhus_1000
   Bruger

   Når man skifter 2 forsvarere, og en halvskadet fløj ind i en kamp, hvor vi er bagud og har meget stor brug for point, er det vist træneren der trænger til en udskiftning. Jeg mener, så han ikke Dioh's mangler foran mål? Men ok. Træneren siger jo at vi bruger resten af kampene til at få tingene på plads til næste sæson. Så han har jo nok en idé med det hele?????

  • #60910
   Aarhus_1000
   Bruger

   Ja det var jo så åbenbart ikke lønnen den var gal med. Det ER's valg i forhold til at fortælle ham at han var 4. valg som angriber. Fint nok at BSN har nosser til at indrømme fejlen http://www.morethanaclub.dk/news.php?readmore=12480

  • #128665
   Aarhus_1000
   Bruger

   Forstår ikke al den snak om hans kone ikke trives. Hvordan ved vi at hun trives i Tyskland? Det sidste jeg hørte var, at hun flyttede tilbage til Holland. I så fald ser jeg ingen forskel på om han bor i Århus eller i Ausburg. Kigger man på et kort, kan man se at afstanden til f.eks. Amsterdam er den samme fra Ausburg som fra Århus. Køber derfor ikke argumentet med konen.
   Jeg tror ikke han kommer tilbage ene og alene af den grund at ER ikke vil bruge ham. Da han blev udlejet, blev det oplyst at man ville satse på vores egne talenter og Davit. Det tror jeg (desværre) at ER holder fast i. Det med at gå tilbage til noget der virker godt, har ER desværre ofte meget svært ved. Kan i f.eks. huske da han blev ved med at bruge Jakob Poulsen centralt. Vi spillede af h… i de kampe. Da han kom ud på fløjen igen, gik det godt igen. Et andet eksempel er at han har brugt snart 10 kampe på at finde ud af at hans spillestil/taktik med offensiv fodbold, med mange foran bolden heller ikke holder. Først mod FCK fandt han ud af at det måske skulle justeres lidt. Men det er en hel anden diskussion.

  • #59403
   Aarhus_1000
   Bruger

   Jeg er helt enig med alle jer der skriver at det er ok at ofre den offensive spillestil. Kan bare irritere mig lidt at det først sker nu. Og har ER ikke bygget holdet op med typer som passer godt i hans offensive spilletsil? Da han kom til var Kari f.eks. en af de første der røg. Derefter Sorin. Hvad gør vi så nu, hvor vi har konstateret at det ikke er den rigtige måde at spille på? Har vi så de rigtige spillere?
   Mht. trænerskifte. Så var og er jeg ikke fan af ER. Ser også Kent Nielsen som en træner der passer bedre i vores klub en ER. På den anden side orker jeg heller ikke at skifte træner igen igen. Så syntes ikke denne debat handler så meget om et trænerskifte, mere om hvad vi gør taktisk i fremtiden med den nuværende træner. Så kan vi altid lave et nyt topic der hedder trænerskifte og opdele debatten på den måde.

  • #59628
   Aarhus_1000
   Bruger

   Hvem skulle vi sælge Dioh til? Tror ikke de står i kø for tiden. Mon ikke han skal have noget selvtillid først? Så kan de være vi er heldige at han begynder og score. Og så kan vi måske sælge ham.

  • #59877
   Aarhus_1000
   Bruger

   Nogen der ved, hvordan dette citat skal forstås? Det er taget fra afsnittet om Århus GF.

   Denne indsats vil dog kun få delvis effekt i dette regnskabsår, eftersom den væsentligste omkostning, spillerlønninger, er bundet op på længerevarende spillerkontrakter. Århus Elite A/S’ ejerandel af Århus GF er overdraget til en ny ejerkreds.

   Betyder det at vi stadig hænger på lønudgifter, selvom resten er blevet overdraget til en ny ejerkreds?

  • #59986
   Aarhus_1000
   Bruger

   Hvorfor vil du købe en Mac?
   (jeg er ikke selv en del af kulten, alle jeg kender som har købt Mac har fortrudt det (bortset fra at de godt kan lide den ekstra opmærksomhed fra det andet køn når de bruger dyret på en cafe))

   Det er da også federe at få opmærksomhed fra det modsatte køn end sit eget. Jeg mener, hvis man sidder med en PC og det tiltrækker mænd, så vælger jeg da også klart en Mac.

Viser 24 svartråde