1977

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #49967
   1977
   Bruger

   Er det rigtigt forstået, at YouSee "kun" bliver trøjesponsor og ikke klubbens hovedsponsor? Hvordan skal vi så eksponere en hovedsponsor, hvis ikke den attraktive plads på maven af klubtrøjen følger med? Eller skal det forstås sådan, at klubben heller ikke skal have en hovedsponsor i 2012? 😮

  • #49954
   1977
   Bruger

   Er der nyt om hovedsponsor? Er der nogen, der har noget insight på, om GF's forhandlingssituation nu er bedre end for en måned siden?? Fx om der er konkret interesse fra [i]mindst[/i] to realistiske virksomheder. Hvis ikke ser jeg ikke gode muligheder for at klubben kan nå at forbedre sin hånd væsentligt inden sæsonstart. Er for ringe hvis klubben ikke med den relative sportslige succes kan få lukket en aftale :/

  • #49951
   1977
   Bruger

   BergMania skrev:

   Du har understreget Hvor 2 gange 😉

   Mener du ikke hvad den ene af gangene? 😀

   Nu er du vist lidt af en ordkløver, men du kan da godt omformulere den sidste til "hvad klubben får ud af det", hvis du lyster 😀

  • #49949
   1977
   Bruger

   Willow skrev:
   Hvorfor bliver den svagere mod marts?

   Er ikke ekspert på sponsorkontrakter, men jeg vil mene, at GF forhandlingstaktisk står svagere, desto tættere vi kommer på sæsonstarten. Uden at have insiderviden så tvivler jeg stærkt på, at diverse sponsorer giver åbne tilbud, som AGF frit kan vælge mellem i ugen op til sæsonstarten. Tværtimod er potentielle sponsorer klar over, at vores bedste alternativ sandsynligvis vil være en lappeløsning a la Krifa en gang til.

  • #49986
   1977
   Bruger

   Ceres skrev:
   ja, det var jo nok nærmere nu man skulle købe AGF aktierne, medens folk er forvirrede over nedskrivningen, og ikke mindst over AGF-ledelsens mystiske udmeldinger.
   .

   Tror ikke markedsværdien afhænger af forvirring over nedskrivninger. Så det er (som altid) med køb af AGF (og andre fodbold)aktier en lottokupon. Der er ikke stor vindechance, men det er da teoretisk muligt at score gevinsten. Og som med Lotto går gevinsten til et godt formål – ja faktisk det bedste formål, nemlig AGF!!

  • #50077
   1977
   Bruger

   Big D skrev:
   Kan du begynde at forstå min logik? Jeg er FAN!!!

   Tjo, kan godt følge din logik, men jeg finder den rimeligt skinger og virkelighedsfjern. Som andre også skriver, så har jeg svært ved at forestille mig en spiller med et større hjerte for AGF end Martin Jørgensen. At du seriøst bl.a. vil bedømme ham på sin brors handlinger siger alt. Det er ikke en diskussion, som jeg vil gå ind i. Du må hade alle de GF'ere, du har lyst til. Og jeg vil til gengæld vælge at elske Martino af hele mit hjerte. Og ditto Duncan hvis han en dag vender tilbage som vores fortabte søn! Sådan er jeg nok bare som FAN!!!

  • #50069
   1977
   Bruger

   Big D skrev:

   Martin Judas Jørgensen:

   …Store Judas fik lavet en klausul i sin kontrakt med AGF som hed at han var transferfri i en periode på tre uger i sommerpausen hvis en udenlandsk klub ville hente ham. Klubhjerte? Det er da klart at en ung spiller gerne vil afsted, men hvorfor gratis?! Dengang da Udinese hentede ham, kvit og frit, da var transfersummerne altså ikke lige så sindsyge som de er (var) nu. Det var hårdt gjort af Martin, men sådan var det altså…

   Hvis du seriøst vil betegne Martino som "Judas" pga. han ønskede en international kontrakt, så er 99,9% af alle spillere Judasere. For at give mening skal "Judas" reserveres til ganske få hovedrystende klubskifte såsom Dunkens til Bundbæ.

   Ang. den mærkelige klausul i Martin Jørgensens kontrakt, så skyldtes den jo ret beset, at AGF ikke havde råd til at have en så talentfuld spiller – som Martin Jørgensen dengang var – i klubben. Med din logik skulle spillere med fri transfer pålægge interesserede klubber at give en ekstra købesum til sin klub… well bare fordi de har klubhjerte?? Jeg kan i hvert fald ikke følge din "logik".

   Har også kun hovedrysten til overs for, at Martin Jørgensen skulle kunne tigge sig til en kontrakt i en Serie A-klub. Han fik spilletid til det sidste (ikke altid som fast mand, men fast i A-truppen) og var afholdt af Fiorentinas fans. Hvor nemt ville det ikke have været at slutte af i Fiorentina? Vejret og maden er i hvert fald bedre, og Martin Jørgensen har nok på kistebunden af leve af.

   I stedet tager han (delvist selvfinansieret) tilbage til sin ungdomsklub og demonstrerer en glæde for fodboldspillet, som overstråler alle andre i Suppen. Han tager turen med ned i 1. divisionen og er nu en af de største profiler i ligaen. Hvis det er Judas, ja tager jeg gerne et efterliv i Helvede med Martin Jørgensen ved min side!!!

  • #50060
   1977
   Bruger

   Utzon skrev:
   1. Martin Jørgensen
   2. Kasper Povlsen
   3. Steffen Rasmussen
   4. Hjalte Nørregaard
   5. Atle Håland
   6. Søren Berg
   7. Adam Eckersley
   8. Søren Larsen
   9. David Devdariani
   10. Arthur Sorin

   Haha det er sværere at lave sådan en liste, end jeg troede 😀 Der er virkelig mange man gerne vil have med!

   Egentligt meget enig i din liste, men jeg vil nok rykke rykke Hjalte et par pladser ned og (måske) Staf en plads op. Derudover savner jeg i den grad Peter Graulund på listen. Han stråler selv som skadet af energi og forbilledlig motivation! Er derimod så længe siden Devdariani har strålet, at han med sin nye skade ikke kommer på min top-10.

   Haha – det var da ikke så svært!

   PS: Jeg vil også som gammel, gnaven mand byde den nye bruger pænt velkommen til sitet 😀

  • #50284
   1977
   Bruger

   Pressalit (og Ceres) var netop det, der gjorde en i øvrigt super kedelig trøje kult! 😀

  • #50389
   1977
   Bruger

   Ingen tvivl om at Ducan gerne vil spille for os. Og næppe heller nogen tvivl om at han kan forstærke truppen – også med SL. Men han er nok for dyr, så længe han er på kontrakt med Celtic. Ser hellere at Duncan får international succes og vender tilbage til os i karrierens efterår som Martino d. 2!

  • #50540
   1977
   Bruger

   W skrev:
   En så balkaniseret gruppe kan aldrig (ALDRIG!) blive enige om andre ting en følgende: AGF sejre er at foretrække og Peter Graulund er en helt på vej mod gude-status; at blive enige om andre ting er et dødfødt projekt.

   Hov, der kom jeg vist til at kaste mig ud i det håbløse projekt alligevel…

   Kan biskoppen mon hjælpe med at få en helgenstatue af Gralund sat op i et af sideskibene i Domkirken? 😀

  • #50536
   1977
   Bruger

   Proud GF Fan skrev:

   1977 skrev:

   Synes generelt de såkaldt "stemningsskabende fans" ("Samlet for Aarhus"?) er alt for negative i "opbakningen" til AGF. Hvorfor synge "Vi hader FCK" i de afsluttende minutter af en tæt kamp i stedet for noget positivt om AGF? Det er jo ikke hadet til FCK, der samler os, men kærligheden til klubben AGF. Jeg gider i hvert fald ikke synge med på sådan noget lort, og sådan tror jeg mange andre også har det. KOM SÅ DE HVIIIE'!!!

   Synes slet ikke man kan ligge ansvaret over på Nysri, SFA eller noget andet. Synes heller du skal sige tak til dem for at levere god opbakningen i stort set hver eneste kamp. Der er ingen i de to fraktioner der går ind for vold eller noget andet ulovligt de går ind for at lave en god stemning. Synes bestemt ikke vi er negative. Er man utilfreds med noget har man lov til at vise det og det gør vi på en stille og rolig måde. ellers bakker vi altid AGF op med gode sange.

   Hvis det ikke er "en stille og rolig måde" at påpege det i et chatforum, så ved jeg da ikke, hvad du vil kalde stille og roligt.

   EDIT: Og du får mig ikke til at sige tak for en opbakning, der går ud på at råbe intelligente ting som "Vi hader FCK" og "Vi hader København" (hvor halvdelen af tilskuerne i GF's afsnit bor til dagligt) i afslutningen af en kamp i stedet for positiv opbakning til AGF. Husker stadig med stolthed, da AGF tabte på heden, men alle sang "Stolte som få" de sidste 20 min. af kampen og indtil vagterne smed os ud. Se det er værd at bakke op om!

  • #50534
   1977
   Bruger

   Lad mig starte med at undskylde at jeg ikke har tid til at læse hele debatten. Men jeg vil gerne tilslutte mig den helt overvejende majoritet, der tager kraftigt afstand fra disse sange. Tager også kraftigt afstand fra hovedløse idioter, der kaster kraftige kanonslag hen over hovedet på medfans med henblik på at ramme en vagt.

   Synes generelt de såkaldt "stemningsskabende fans" ("Samlet for Aarhus"?) er alt for negative i "opbakningen" til AGF. Hvorfor synge "Vi hader FCK" i de afsluttende minutter af en tæt kamp i stedet for noget positivt om AGF? Det er jo ikke hadet til FCK, der samler os, men kærligheden til klubben AGF. Jeg gider i hvert fald ikke synge med på sådan noget lort, og sådan tror jeg mange andre også har det. KOM SÅ DE HVIIIE'!!!

  • #50633
   1977
   Bruger

   nettohunden skrev:

   1977 skrev:
   Mine eksil-studiekammerater dropper denne decemberkolde oplevelse i Parken, og jeg tror mange andre eksilere vil gøre ligeså. Men jeg er (naturligvis) selv på plads. Heldigvis passer det perfekt med AGF Sjælland julefrokosten på Skipperen. Det bliver festligt, og jeg håber bare på en halvt så god fighterindsats, som vi så i går 😀

   Er det lørdag der er julefrokost? Jeg kom engang derind ved et tilfælde og fandt at der var julefrokost. Jeg vidste på daværende ikke engang det var et AGF-værtshus. Det var fedt. Og da jeg tilfældigvis er i KBH i weekenden, kunne det jo være fedt at gentage.

   On topic – jeg kommer og tager min onkel med.

   Julefrokosten er om søndagen lige inden FCK-kampen. Tror nok der er lukket for tilmelding, men du kan prøve at tjekke FB-gruppen http://www.facebook.com/event.php?eid=243549002367708 hvis du er interesseret 🙂

  • #50698
   1977
   Bruger

   Shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet – ladze 😀

  • #50628
   1977
   Bruger

   Mine eksil-studiekammerater dropper denne decemberkolde oplevelse i Parken, og jeg tror mange andre eksilere vil gøre ligeså. Men jeg er (naturligvis) selv på plads. Heldigvis passer det perfekt med AGF Sjælland julefrokosten på Skipperen. Det bliver festligt, og jeg håber bare på en halvt så god fighterindsats, som vi så i går 😀

  • #50684
   1977
   Bruger

   salling23 skrev:
   Man skal gøre sig fortjent til at få et kælenavn.

   Trykker lige på "Enig"-knappen. Indtil videre har Schirtladzev i min bog været ret anonym og ikke vist hverken ekstraordinær fight/vilje eller fodboldmæssige kvaliteter ud over det sædvanlige. Men jeg håber da, at han snart viser nogle kvaliteter, der gør ham fortjent til at øge-/kælenavn!

  • #50832
   1977
   Bruger

   TROLL? 😀

  • #50899
   1977
   Bruger

   andes skrev:

   @1977
   : Mange tak, jeg leder forsat efter et sted hvor jeg kan hjælpe og bruges.

   Savner tiderne hvor folk snakkede om den helt vilde fodbold eufori man kunne mærker der var i Aarhus..

   Er helt enig i at vi mangler nogle friske unge der kan bidrage, netop derfor prøver jeg også at finde et sted hvor der er plads og brug for mig. Tror i det vi hjælpe evt. at flytte SC til nedre tribune også få lavet ståpladser? Måske gøre som i Brøndby og sætte prisen en tyver ned på stemnings tribune samtidig med at man forklar dem at der forventes man deltager i stemningen.

   Ved ikke lige om Brøndby's "stemningstribune" er det rigtige sted at finde inspiration lige for tiden ifht. "samarbejde med klubben". Senest udvandrede en gruppe fans efter flyergate og generelt er stemningen på Faxetribunen præget af bitterhed og negative aktioner.

  • #50897
   1977
   Bruger

   Guffe skrev:
   …der simpelthen mangler nogle foregangsmænd, der er klar til at tage et kæmpearbejde for at samle fanfronten. Ikke kun søndag når der er kamp, men også i hverdagene. At hype klubben i medierne via
   skæve indslag, at gøre det cool at være AGF-fan (i parken var dem der styrede megafonen i flere omgange nogle urimeligt berusede unge mennesker, der slet slet ikke vidste hvad de ville sige i megafonen). Med andre ord, der mangler nogle forbilleder som har en strategi på fanfronten…

   …vi savner nogle stærke unge mennesker der har ambitioner på fanfronten udover det sædvanlige og som er villige til at arbejde meget bredt!

   Spot on! Er næsten samme målgruppe som dig (var desværre ikke med i mesterskabssæsonen 1986, men var på plads til pokaltriumfen i 1992) og deler dine betragtninger. Ovenfor har jeg med fedt fremhævet nogle af de kvaliteter fra dit indlæg, som jeg særligt ser et behov for:
   1. 100 pct. engagement, men samtidig bevare selvironien
   2. Forbilleder som forstår at bakke op om holdet i stedet for at iscenesætte sig selv over for vagter og andre fans
   3. Villighed til at arbejde bredt i fankulturen, så [u]alle[/u] føler sig inkluderet (undtaget White Pride og voldelige casuals som skal blive væk fra tribunerne!)


   @Andes
   : Held og lykke med at komme i gang på lægterne – og med lobbyarbejdet for at få et nyt stadion! 😉

  • #50873
   1977
   Bruger

   Mon ikke Lykke Friis har fået tilbuddet dengang, hun var minister? Nu er det svært for begge parter at trække sig. Længere er den historie nok ikke. Når nu "skaden er sket", så er det vel fint nok med en kvindelig AGF-ambassadør, som virkelig går op i fodbold? Derudover har hun gode kontakter til erhvervslivet og kan fungere som en slags politisk modvægt til borgmesteren 🙂

  • #50889
   1977
   Bruger

   Er ligesom en debat der har været oppe at vende 1000 gange før herinde. Stemningen vil aldrig blive rigtig fed på Aarhus Stadion pga. der ikke er tale om et fodboldstadion (som fx Vejle, Herning, Viborg, Brøndby). Og så hjælper det naturligvis ikke, at stadion er helt åbent, og at Speakers er placeret i et hjørne i stedet for bag ved målet. Men det er self. ikke en undskyldning for ikke at bakke op i Speakers 😉

   PS: Stemningen var meget federe i gamle dage i "Barcelona"-svinget uden hverken cappo eller morderne fodold.

  • #51001
   1977
   Bruger

   Sylvester skrev:
   Så er skaderne igen ved at vælte ind over os som i gamle dage. Den VÆRSTE kom dog her til aften med Peter Graulund. Citat fra Kanalsport.dk

   kanalsport – din sportskanal på nettet

   Peter Graulund skadet i aftenens pokalnederleg mod Vejle Kolding. Det er formentlig en sprunget achillessene. Brian Steen Nielsen har for kort tid siden fortalt til Kanalsports reporter at hvis den melding holder stik, så er Graulunds karrierer nok slut.

   http://www.facebook.com/pages/kanalsport-din-sportskanal-på-nettet/111565828872082

   [i]Peter Sørensen og AGFs læge har netop bekræftet af Peter Graulund har sprunget achillessenen. Han skal opereres i morgen. Surt for Graulund og AGF.[/i]

   Dælme bad news. Graulung gjorde det ellers rigtigt godt ;-(

  • #51101
   1977
   Bruger

   Guffe skrev:
   Vieri skrev:
   "En rigtig vigtig kamp efter min mening. En kamp der med en AGF sejr kan sikre os et hul på 16 point til nedrykningsstregen og dermed næsten endegyldigt lukke ned for al nedrykningssnak i denne sæson. "

   Lad mig ydmygst minde dig om at vi havde 19 (læs; nitten!!!!!!) point til Randers under stregen da de hentede os for to år siden. Godt så. Men med en sejr ser det rigtig godt ud, bevares 🙂

   GYS… havde lige glemt hvor katastrofalt vi fejlede sidst, vi var i ligaen!

  • #51140
   1977
   Bruger

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   …og imod OB rammer de stolpen uden at vi kommer i nærheden af at være tættere på sejr.

   Synes du ser meget snævert på kampen i går, hvis du ikke mener, at vi havde chancer til at vinde. Både Sloth og Larsen har store chancer for ikke at nævne Eckersleys skud på overliggeren til sidst i kampen.

   Det er selvfølgeligt ikke til at argumentere imod dine regneeksempler. Ja 10 point er unægtelig bedre end 7 point. Men tidligere har vi haft et kæmpemæssigt problem med at tabe kampe trods "flot spil", så det er helt essentielt, at holdet bliver bygget op fra de bagerste geledder. Og vi gør det dælme flot som OPRYKKER!

   At modstandere som BIF, OB og FCK ikke ligefrem har spillet offensivt mod os er da mere end noget andet en candeau til vores omstillingsspil, som de frygter. Derudover vil vi med spillere som Larsen, Graulund og Berg i front altid være farlige. Jeg er meget tilfreds med indsatsen so far i denne sæson. Flot med de mange uafgjorte resultater, som i tidligere sæsoner meget vel ville have været nederlag!

Viser 24 svartråde