Australsk landsholdsspiller er en realitet i AGF

0

Der er gang i skriveriet for PC og co., der har signet endnu en australier til AGF.

Sidste uge blev Alex Gersbach rygtet til AGF, og nu lader det til, at der var noget om snakken.

Den dygtige australier har været rundt i europa i de forgangne sæsoner. Passet fik stemplet Norge (Rosenborg), Frankrig (Lens) og sidst Holland (NAC Breda) i bogen, og nu er Gersbach på plads i AGF de næste tre år.

Med både Amini og den nye Zach Duncan i truppen giver endnu en australsk tilføjelse god mening.

 

 

 

 

 

 

– Vi har været tæt på at tilknytte Alex tidligere, men det var først nu, at timingen og konditionerne var de rette for begge parter, fortæller sportschef i AGF, Peter Christiansen til AGF.dk og fortsætter:

– Alex besidder en enorm fart, en kæmpe motor og en positiv tilgang til spillet, hvilket gør, at både hans offensive og defensive kvaliteter kan give os nye dimensioner i spillet. Derudover vil vores backs få stor glæde af at spejle sig i hinandens kompetencer og den skærpede konkurrencesituation.

Hovedpersonen selv har kun rosende ord for klubben, og det lader til at Musti har haft gang i mundtøjet overfor landsholdskollegaen:

– Fra min tid i Norge kender jeg til skandinavisk fodbold og niveauet, så da muligheden opstod, ville jeg gerne til Superligaen, og da AGF kom på banen var jeg straks interesseret. Jeg kender Mustafa Amini fra landsholdet, og fra ham har jeg kun hørt gode ting om klubben, traditionerne, trænerne, faciliteterne og tilhængerne. Ja, AGF har hele pakken for en ambitiøs fodboldspiller. Så jeg er rigtig glad for, at det nu er lykkedes at komme hertil, og nu ser jeg bare frem til at bidrage og til at arbejde hårdt for holdets succes, siger Alex Gersbach.

Hvad gør det ved forsvarskonstellationen?

Den nye australske venstreback er et klart signal om konkurrence på pladsen. Det betyder nok ikke, at Casper Højer er på vej væk, i hvert fald ikke nu. I stedet giver det anledning til at skulle kæmpe mere om pladsen, hvilket kan gavne os i sidste endnu.

Derudover åbner det op for udlejning af unge Thøgersen, der ellers har fået chancen et par gange i sidste sæson.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved