Medie: AGF er meget tæt på Toutouh

4
AGF.dk

Der har været en sagte sag på rygtebørsen angående AGF og den tidligere FCK-profil Youssef Toutouh.

Efter endnu et stille transfervindue blev mange spørgsmål fortsat ubesvaret, særligt; hvem skal score eller bidrage til målene?

En ung belgisk angriber uden nogen form for statistik blev lejet i Belgien, men nu ser det ud til at PC og co. har rykket i trådene for at få den 25-årige offensive profil til Århus.

Der gik tidligere rygter på, at Toutouh havde fået besøg af David Nielsen i det københavnske, dog blev dette aldrig bekræftet.

Læs også: Spiller AGF for kedeligt – et år med David Nielsen

Nu kan Århus Stiftstidende dog melde ud, at Toutouh omvendt har været på besøg i Smilets By, vel næppe for at gå en tur i Aros-buen eller besøge den gamle by. Der er muligvis et særligt ærinde med besøget, nemlig at forstærke truppen med den tidligere FCK’er.

Ligningen giver mening. Toutouh kæmpede til sidst med spilletid i FCK og uden nogen særlige udenlandske bud så giver det god mening at tage til den næststørste klub i Danmark.

Århus Stiftstidende skriver, at en aftale med Toutouh forventes at være på plads i løbet af de kommende dage.

Toutouh-snakken er blevet vendt og drejer i replikboksen. Er det en stærk signing af PC, hvis handlen går hjem?

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Bobbe78
Bruger

Skal der ikke stå han kæmpede om spilletid i FCK?

kimBo
Bruger

En spiller med landshold og chl erfaring, må siges at være en spændende signing. Der går noget tid inden man kan formode at han er klar start 11, grundet hans lange pause.
Men udfra hans spil i topform, så er det altså en klar profil og få på, såfremt det lykkedes!
Håber på det.

Der er en video med highlights af ham fra hans tid i fck:
https://youtu.be/UmqwunUuJTU

zcml
Bruger

Ja, vi skal nok ikke forvente at se noget af karakter fra ham før til foråret, men kan han finde sit niveau fra tidligere, bliver han bestemt en forstærkelse. Desværre er der nok en grund til at han røg helt ud i kulden i FCK, så jeg har ikke de store forventninger til han, men rart med forstærkning til kanten, når Bundu skal bruges i front. Stage er ikke en typisk kant, men jeg er sådan set tilfreds nok med ham på kanten (er næsten ligeglad med hvor, bare han spiller), men fint med alternativer. Kan vare det er en… Læs mere »