Mathias Greve ender i Randers FC

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©
Af Mattias Sundroos

OB’s Mathias Greve har i de seneste dage været rygtet til AGF, men istedet endte han hos rivalerne fra Kronjylland. 

Der er i de seneste dage blevet skrevet en hel del om muligheden for, at se den 24-årige offensive midtbanespiller fra OB, Mathias Greve, i den “hviie” trøje.

Sport Fyn meldte igår ud, at kapløbet om Greve stod imellem AGF og Randers FC. Dette rygte tog for alvor fart, da Mathias Greve samme dag blev hjemme fra OB’s træningslejr til Tyrkiet.

Sportchef for AGF, PC, lagde dog rygtet om Greve i graven, da han igår udtalte til Fyens Stifttidende, at rygtet om Greve til AGF ikke var andet end en and:

“Det er en and. Vi er ikke ude efter ham”

Kunne Greve dog have gjort en forskel i AGF? 

Hvorvidt rygtet om Mathias Greve til AGF nogensinde havde noget på sig ved vi ikke, men vi hos MTAC kunne dog godt have set potentialet i en spiller som Mathias Greve i AGF.

Mathias Greve, der primært har spillet på den centralemidt kunne have været en langsigtet erstatning for Mustafa Amini, der endnu ikke har forlænget sin kontrakt, der udløber til sommeren 2020.

Mathias Greve er nemlig af de fleste eksperter beskrevet som en spiller med enorm stor dynamik og kreativitet, hvilket er lige netop de kvaliteter Mustafa Amini især besidder.

Dog blev spekulationerne om Greve for alvor lukket i dag, da bold.dk kunne offenliggøre Mathias Greve i Randers FC.

Derfor må vi nøjes med at se Greve løbe ind på Ceres Park som modstander og ikke medspiller når vi søndag d. 16/02 tager imod Randers FC i sæsonåbneren på forårsæsonen af 3F Superligaen.

Mathias Greve nåede at spille 151 kampe for OB og lave 12 mål.

 

Hvad mener I om Greve-handlen? Kunne det have været en forstærkning eller er I glade for, at han ikke endte i AGF? 

Kom gerne med jeres meninger i debatten herunder.

 

 

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved