Match Preview: Hvordan undgår vi endnu en uafgjort?

Skrevet den 2. august 2018 - 15:19 af
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©
AGF tager imod Sønderjyske i sæsonens anden hjemmekamp, men hvordan omsætter vi den kamp til tre points?

Efter et hattrick med uafgjorte kampe må David Nielsen og co. spejde efter sæsonens første sejr, og skal den komme mod Sønderjyske, så skal AGF finde en helt anden kynisme frem end tidligere.

Sæsonstarten ligner utvivlsomt den sidste – få mål i begge ender, og et defensivt fundament, der godt nok virker, men en spiltaktik der mangler finpudsning i det offensive spil.

Med udsigt til en snarligt skadesfri Tobias Sana, en Mustafa Amini, der muligvis snart kan spille 90 minutter, så kan AGF gå et gear op i niveau. Men skal Sønderjyske sænkes, så er det umuligt at nævne, at Kasper Junker og den offensive linje skal på tavlen.

Derudover har Jakob Ankersen udtalt, at han virkelig arbejder på scoringerne, og efter en omskoling fra back/kant til angriber/wing, så har David Nielsen afgjort set et offensivt talent i Ankersen.

Det kræver uløseligt mål at vinde en fodboldkamp, og de kan sagtens komme fra både Blume, Bundu, Ankersen og Junker, men der er brug for en helt anden koldblodighed end de tre seneste kampe har vist

AGF skal vende statistikkerne

Statistikkerne taler sit eget klare sprog. Med 9 skud inden for rammen mod Vejle, 7 mod FC Nordsjællland og 3 i åbningskampen mod FC Midtjylland. Heraf har AGF altså kun scoret 2 gange på 19 målforsøg – det kræver i hvert fald forbedring.

Kigger man tilbage på sidste sæson, hvor AGF slog OB 3-2 over to gange, fortæller statistikkerne en helt anden historie. I første kamp havde AGF 4 forsøg inden for målrammen – heraf 3 fuldtræffere. I den efterfølgende 2-3 sejr over OB havde AGF kun 3 skud på mål – og igen, 3 scoringer.

På papiret ligner opgøret et tæt et af slagsen, Sønderjyske står godt på banen, begge deres angribere har mål i støvlerne, men formen er svingende. Et nederlag, en uafgjort og en sejr – det er ikke nemt at drage konklusioner fra.

Set på den anden side har vi flere skadede profiler tilbage i spil, Kanstrup er igen med i bagkæden og som Backman fortalte til AGF, så er opskriften på en sejr jo relativt simpel:

– Jeg synes vi har været solide, det er ikke kun fire-back-kæden og Jova, der arbejder hårdt, både Kasper Junker på toppen arbejder benhårdt, og generelt hele holdet arbejder benhårdt, og så skal sejren nok komme…

Det er nu på fredag klokken 18.00, at Sønderjyske gæster Ceres Park. #KSDH!banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Simpelt! Vi skal score flere mål end modstanderen!

  Hvis hverken Amini eller Sana er klar til at starte, ser det fra begyndelsen skidt ud ift. midtbanen, der simpelthen skaber for lidt.
  Man kunne prøve med Bundu på kanten, og Stage ind centralt. Så får man da i det mindste lidt kreativitet på kanten.

  1. Kaastrup er alt for klejn som forreste angriber

   Dette er vejen frem

   Dino – NB – Kanstrup – Højer

   Blume – Stage – Amini

   Bundu – Junker – Ankersen

Skriv et svar