Match-Preview: Er der mål i Mmaee?

14
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Søndag gæster AGF det midtjyske når vi drager en tur til Horsens, her venter en tidligere AGF-angriber og et solidt defensivt mandskab. 

AGF har hægtet sig godt fast i tabellen. Efter otte kampe med et udbytte på 12 points har holdet fundet en god rytme, der bygger på en defensiv organisation hvor kæden hænger godt sammen. Derudover har offensiven, i det store billede, gjort hvad de skal – men der skal mere til.

Truppen er skrumpet i bredden efter transfervinduet, men om kvaliteten er blevet forhøjet er endnu uvist. Oscar Whalley stod en flot kamp mod Vendsyssel, og der er igen brug for at få handskerne skruet rigtigt på når Horsens tager i mod De Hviie.

Læs også: David Nielsen og nøglen til succes

Det store spørgsmål bliver, om Tobias Sana, Ankersen, Stage og i særdeleshed Ryan Mmaee (udtales ‘Maje’ red.) kan få tingene til at fungere. Den nyerhvervede angriber gjorde, i følge David Nielsen, et fint indhop i pokalkampen mod Sydvest, men nu er den store Superliga-debut om hjørnet. Der er mange fans, der er ‘Mmaee’ spændte på, hvordan den tekniske angriber gør det. Vi har under alle omstændigheder brug for en målmaskine.

Hvordan skal David Nielsen stille op?

Med afgangen af Kasper Junker, DAP og en tilbagevendning til Tobias Sana har David Nielsen et par taktiske overvejelser. Vi giver vores besyv til en eventuel startopstilling og et system, der kan sænke Horsens.

Der er ikke udmeldt umiddelbare skader i truppen, så det er denne startopstilling vi havde valgt:

Med forbehold for David Nielsens taktiske kunnen, så kan denne opstilling gøre ondt på modstanderen. Lad os begrunde:

Bagkæden står upåklageligt. Vi er det hold, der har lukket færrest mål ind i ligaen, så ingen grund til at pille ved det.

Guira har gjort utrolig god figur af sig selv det seneste. Han er perfekt i 6’er-rollen da han rydder flot af. Her er han flankeret af Amini, der har fået en mere yderlig rolle end normalt. Her skal der være en klar spillerinstruks, der lyder på, at Amini arbejder begge veje, han skal være en non-stop spilstation på midten, have mulighed for at vende sig og sende bolden modsat eller frem i banen.

Jens Stage er Jens Stage – han er overalt. Han var ikke en større succes på toppen, men arbejder derimod bedst i de små rum. Han er blevet en integreret del af holdet og får markant flere bolde at arbejde med. Han skal være en større del af opstillet end på den sidste tredjedel af banen. Derfor tror vi mest på ham på midten, hvor der netop af plads til at afdække hele banen.

Tobias Sana har fået en fri rolle på den offensive midtbane. Den svenske kreatør er uforlignelig når han får lov, og plads. Han kan krølle en mand i en telefonboks, og på denne position kan han gå direkte eller gå i kombinationsspil med de to frontmænd.

André Riel har ikke fået nok chancer – det gør han her. Riel skal bruges som en dybdeløbende angriber, der med hans hurtighed kan forsøge at efterligne det Junker trods alt kunne.

Og så til Ryan Mmaee. Vi ved ikke meget om ham andet end fra YouTube-klip filmet i halvsnusket kvalitet. Men hvad vi dog kan se er, at knægten er stærk fysisk og på bolden, han er teknisk og har et godt drøn. Mmaee skal bruges som spilstation omkring feltet. Smid bolden op på ham, lad ham lægge den af og foretage et nyt løb, eller modtage bolden og komme retvendt til skud. Det giver plads i det offensive opstil og skaber forvirring i modstanderens defensiv.

Dette er naturligvis vores bud på en eventuel opskrift på mål, giv jeres indspark på en mulig opstilling i kommentarfeltet!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Legerdemain
Bruger

Kommer ikke til at spille med to angribere og en fri. For lidt defensiv gardering. Tror på Blume istedet for Riel.

Guffe
Bruger

Enig. To angribere og Sana på midten går ikke hos DN, medmindre vi er bagud med to. Jeg tror det blir Bundu eller Riel på toppen fra start og så en femmands-midtbane bestående af Stage, Sana, Ankersen, Guira og Amini. MMaee kommer ind med tyve minutter igen, han er ikke skarp nok endnu til at starte inde.

wellop
Bruger

Mærkværdig opstilling, som slet ikke er i tråd med hvad DN har vist sig interesseret i hidtil.
Mmaee mangler meget fysisk, også meldingen fra dagens reservekamp så tvivler på han er i spil til startopstillingen.
Det kan jeg i øvrigt heller ikke forestille mig at Riel er.

Der er i og for sig ikke noget som tyder på at Stage eller Bundu ikke skal starte i front, som har været tilfældet i de seneste kampe.
Begge kommer til chancer og lavet mål/assists.

wellop
Bruger

Ah, så vi er ude i det her gratis FM gæt uden den store relevans for virkeligheden.

Der havde været mere relevant i så fald at forholde sig til DNs opstilling med et kritisk synspunkt, så man diskuterede hvad der virker og eventuelle forbedringer.
Den her opstilling er tydeligvis uden nogen fodboldfaglig tilgang og ville i bedste fald resultere i en 4-4 kamp, og i værste et kæmpe nederlag.

Måske er mine forventninger blevet for høje efter Mediano og FodboldFM har vist at man godt kan tænke sig om når der diskuteres fodbold.

4-4-2
Bruger

synes holdet ser fornuftigt ud, men ville bytte Riel ud med Bundu. At det så er totalt urealistisk er en anden sag. Tror David holder sig til 4-4-1-1 eller 4-1-4-1.

kimBo
Bruger

Bundu
Anker sana stage
Amini guira blume
Højer kanstrup Backman mikanovic

zcml
Bruger

Tror det er jævnt dumt at spille uden målmand, for at få plads til en ekstra markspiller 😉

Guffe
Bruger

🙂

Juniorxx
Bruger

Evt Stage som flyvende…

Kan ikke se at det bliver anderledes end opstillingen mod VEN.

Om Maaee eller Riel kommer ind er vel der tvivlen er.

Sylvester
Bruger

—————————————-Oscar Whalley———————————————————Dino————Backman———————Kanstrup———–Højer————————————————————–Guria————————————————————-Bundu————Amini————————–Blume————–Stage————————————————————Sana————————————————————————————————-Mmaee—————————————————–

Bænk: Mysak, Juelsgaard, Bjørn Sverrisson, Ankersen, Spelmann, Riel, Kaastrup

Jesboy
Bruger

Ja det kunne være fedt hvis man måtte starte med 12 mand på banen…..

Sylvester
Bruger

Okay opstillingen så noget andenleds ud i kommentar feltet da jeg skrev det. Der ser det bare dumt ud :/