Match Preview: AGF gæster formstærke oprykkere

1

AGF gæster mandag aften oprykkerne fra Vejle. Et formstærkt mandskab, der vil gøre alt for at fortsætte de lovende takter i Superligaen.

Der venter en rigtigt midtjysk klassiker når AGF tager et lille smut sydpå, hvor oprykkerne fra Vejle venter. Et hold der kun kan overraske, hvilket de allerede har gjort.

Med fire points i to kampe heraf en sikker sejr mod Hobro og en flot pointsdeling mod Brøndby, virker Vejle ikke som et hold man bare kan løbe om hjørner med.

Magien fra et oprykkerhold kan drille AGF

Der er altid en særlig magi over et ny-udklækket  oprykkerhold, der intet har at tabe. Det kan sagtens komme til at drille AGF, da Vejle med deres hurtige omstillinger og formstærke periode ser ud til at være en reel trussel.

Et nederlag i 15 kampe vidner klokkeklart om et hold i balance, og et hold i fremdrift.

Endnu et trumfkort på Vejles hånd, er deres langt fra tamme offensiv. Med to mål fra Goncalves Sousa og giftige spillere i Schoop og Louati kan Kanstrup og co. komme på overarbejde.

AGF kan overmatche kanterne

AGF – to kampe, 1 mål. På den anden side forsvarer vi godt. Men som David Nielsen udtalte forrige sæson så “er det ikke skide klogt at forsvare godt, hvis man ikke kan score mål”.

Vejle spiller med den populære 3-backskæde, hvor to wingbacks agerer både back og kant. Det giver utallige overtalssituationer på kanterne, men kan derimod sagtens give bagslag.

Med to effektive og spillystne kanter i Jakob Ankersen, Stage og eventuelt Sana, kan Vejles defensive meget vel blive overmatchet – og hvis Kasper Junker finder formen, så kan Vejles defensiv sagtens skydes i sænk.

Dertil har AGF trods alt væsentlig mere Superliga-erfaring og rutine i alle kæder.

#KSDH!

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

“Kanstrup og co.”!? Det kom frem i går, at Kanstrup ikke bliver klar til kampen!

Og, hvordan kan det give overtalssituationer på kanterne, når man kun spiller med 2 fremfor 4 på kanterne?