Masser af hæder til AGF’ere i Marts

Skrevet den 10. april 2018 - 11:03 af
Foto: agf.dk

Efter mandagens kamp i Superligaen har man på superliga.dk  endelig fået kåret månedens hold i superligaen i Marts. Efter en stærk Marts måned for AGF kunne man tro eller håbe på århusiansk deltagelse og det er da også tilfældet. Der er nemlig blevet plads til hele 2 AGF’ere for anden måned i træk.

Der er endda tale om 2 gengangere idet det er Dino Mikanovic og Aleksandar Jovanovic der er tale om. De 2 har været to væsentlige faktorer i den stærke AGF defensiv i årets første to superligamåneder og var som nævnt også blandt de udvalgte i Februar.

Aleksandar Jovanovic er tilmed også kommet på månedens hold i Tips bladet og her får han selskab af Casper Højer Nielsen og Jens Stage. Med andre ord hele 3 AGF’ere, hvilket vel ikke er sket siden Jan Halvor og Håvard Flo var på holdkortet.

Aleksandar Jovanovic har i øvrigt næst flest cleansheets i superligaen, 9 stk, ligesom Jesper Hansen og Jesper Rask. Mens Frederik Rønnow har 10.  “Jova” har dog blot brugt 23 kampe til det, mens de andre har spillet 28 kampe.

Stort tillykke til de 4 spillere med hæderen i Marts måned!banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar