Martin Spelmann: Det føles som en mavepuster

Skrevet den 30. september 2017 - 13:54 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Da det kom frem at Glen Riddersholm i dag blev fyret fra AGF, kom det som et stort chok for anfører Morten “Duncan” Rasmussen, der ikke var sen for at melde ud, at det var en “skandale”, da han talte med Stiften.dk.

Nu melder Martin Spelmann sig på banen, og han er enig med Duncan, og forstår slet ikke fyringen af Glen Riddersholm:

“Jeg føler, at jeg har fået en mavespuster. Det har ikke noget med David Nielsen eller projektet som sådan at gøre, eller at jeg stopper med at tro på det. Men jeg kom til klubben efter mange mange grundige overvejelser, og valget faldt på valget på AGF. En af grundene til det var mine mange samtaler med Glen Riddersholm. Nu havde vi lige fået opbygget et godt forhold gennem halvandet år, og så går vi fra den ene dag til anden til, at det hele er ændret. Jeg ved godt, at sådan er fodboldverdenen, men jeg er ikke enig i beslutningen, når det er vores spilleres skyld, at vi ikke har fået resultaterne. Det er sgu en lidt tung dag i dag”, udtaler Martin Spelmann til BT.dk

David Nielsen er ansat som ny cheftræner i AGF, og han starter på mandag.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. I modsætning til Duncan’s udbrud, så er det her en hel fair udmelding fra en spiller. Jeg er sikker på at DN også kan finde plads til Spelmanns arbejdsraseri, men han er ikke længere selvskreven, hvilket IMO er godt!

    1. Synes også det er en helt aldeles fair udtalelse. Han påtager noget ansvar for resultaterne og siger blot at Glen var en af årsagerne til at han valgte klubben fremfor andre tilbud, og at han derfor synes det er ærgerligt.

Skriv et svar