Martin Jørgensen: Vil hellere være spiller end assistenttræner

5

Martin Jørgensen har meget snart kontraktudløb, men den rutinerede midtbanespiller ser altså ikke ud til at være færdig for byens hold.

Den tidligere landsholdsspiller vil meget gerne fortsætte med at spille fodbold, og selvom han fik smag for assistenttræner jobbet, så føler han endnu ikke, at han er færdig med at være spiller.

”Jeg har snakket med ham (Wieghorst, red.), men det var ikke så meget assistentjobbet, vi snakkede om. Jeg har fået lidt mod på den side af fodbolden efter tre måneder som assistent, men jeg har stadig mere lyst til at være fodboldspiller end træner”, udtaler Martin Jørgensen ifølge bt.dk

Det er dog ikke sikkert, at Morten Wieghorst er interesseret i at benytte sig af Martin Jørgensen, og derfor venter midtbanespilleren stadig på en afklaring.

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
kaagaard
6 år siden

Martin er en fin fyr, og niveauet er bedre for ham i 1. division. Men spørgsmålet er om det er en god ide.
Eller er der nye evt. unge der skal spilles ind på holdet og løftes inden næste år?

Og hans betydning uden for banen? Tja, den forhindrede i hvert fald ikke endnu et AGF-kollaps i foråret.

Orla Foods
6 år siden

Ja tak til et år mere, siger jeg. Om ikke andet så en luksus indskifter. Og en vigtig kulturbærer…

Nogen, der ved noget om, hvor alle pengene skal komme fra – altså til at sikre selskabet og det nye setup?

mn-diablo
6 år siden

[b]Orla Foods[/b] Nogen, der ved noget om, hvor alle pengene skal komme fra – altså til at sikre selskabet og det nye setup?

Det er kun dem i bestyrelsen der ved det, der skal komme en fondsbørsmeddelelse før vi andre får noget at vide – indtil da er det kun gisninger

larsbogh
6 år siden

Kæmpe respekt for Martin Jørgensen.
Men nu skal vi altså videre. Hvad er der ved at bygge et hold op på at Martin styrer og fordeler boldene, når han alligevel stopper snart.

kimBo
6 år siden

Den er lidt lakrids den der.. Ja Martin kan da bringe noget erfaring og har da sikkert også nogle gode minutter i sig endnu, men hvad med de unge som en anden bruger har nævnt før..? Tager han en plads eller er det godt for konkurrencen i truppen? Ass træner nej tak nyt blod nye øjne. Hvad koster han ? Nu mener jeg ikke man skal fyre nogen bare for og gøre det, men er liidt lodden ved fredberg og Martin indover det her projekt da de var med til og banke os ned i 1 div. Er sku lidt… Læs mere »