Alle mand på stadion – 10.000+ forventes!

Skrevet den 17. maj 2017 - 16:43 af

Græsset står grønt og flot på Ceres Park, hvor AGF og Esbjerg om mindre end halvanden time tørner sammen til et vanvittigt vigtigt opgør. En kamp der kan sende AGF ud i en kamp om liv eller død mod AC Horsens i næste runde, eller en kamp der kan give AGF en ekstra livline, hvor de kan sikre sig livet i Superligaen mod Viborg FF.

Det første opgør i Esbjerg endte med 0-0 hvilket betyder, at AGF “bare” skal vinde i aften, og så er det pludselig Esbjerg og AC Horsens der skal spille om at undgå direkte nedrykning.

Vejret til dagens kamp kunne næsten ikke være bedre. I øjeblikket er der 19-21 grader, solen er langsomt begyndt at titte frem bag den ellers overskyede himmel, og som det kan ses på billedet, så er banen i perfekt stand.

AGF opfordre til, at fans allerede møder ind på pladserne når spillerne begynder at varme op, så de fra første sekund på banen kan mærke støtten fra de mange AGF fans.

Vi kontaktede AGF med henblik på en billetstatus, og de håber og forventer, at der rundes de 10.000 tilskuere i aften. Et tal der uden tvivl havde været højere, hvis kampen blev spillet samme tidspunkt som i Esbjerg.

Der er stadig masser af billetter til salg, så hvis du stadig er i tvivl, som klik ind på AGF’s hjemmeside og kom af sted. Billetterne kan scannes fra telefonen og behøver ikke printes.

KØB BILLET HER:

ALLE MAND PÅ STADION

Skriv et svar