Madsen: Nogen skal ud

9

Kim Madsen sidder i øjeblikket ude med lyskenskade, som har drillet ham i over en måned.

Forsvarsspilleren havde inden skaden kæmpet sig ind i varmen hos AGFs cheftræner, Erik Rasmussen. Men nu må den tidligere FCK-spiller starte forfra, når han bliver sin skade kvit om et par måneder:

“Jeg vil tilbage hurtigst muligt. I AGF er det en svær position, da der er mange gode til pladsen, selv når vi har været ramt af skader. Nu må jeg stille mig om bag i køen igen og klø på,” siger Kim Madsen til spn.dk og tilføjer:

“Erik Rasmussen viste mig tillid, efter at jeg havde gjort det fint i træningskampene. Men da vi er så mange forsvarsspillere i truppen, er der nogen, der skal ud.”

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Steen6372
Bruger

Som det ser ud lige nu, er det vel Kure og Madsen selv, som står med størst risiko for at ryge, da begge har kontraktudløb til sommer. Madsen har derudover det problem, at han er mere løntung end Kure, derfor er det nok sandsynligt at det er exit Madsen efter denne sæson. Ellers synes jeg at det sportsligt er meget lige mellem Kure, Madsen og Howard.

grind88
Bruger

Jackson har lige et års tid, før han kan erstatte Madsen som bænkevarmer.

Agadez
Bruger

MADSEN RAUS!!!!!!!!!!!!!!

topdm82
Bruger

Forlæng med Kim Madsen og giv ham lidt mindre i løn, han er uden tvivl en af vores bedste forsvars spiller og nok en af de mest sikker i hans spille stil

Agadez
Bruger

håber det indlæg var ironisk.

foreveragf19
Bruger

Nu har Madsen gjort det fornuftigt og vil endda gå så langt og sige at det er mere end godkendt. Ja han har lavet nogle fejl, men han er kun et menneske. Med ham på banen har vi holdt 0 rigtige mange gange.

Er sikker på han er en god støtte og hjælp til de unge spillere og synes ligesom Topdm82 at vi skal forlænge med ham til en mindre løn. Dumt at kassere ham.

letager
Bruger

Sammen med Thomasen er den mand genial nede i de bagerste rækker! Hold på BSN!

petersen100
Bruger

Madsen skal videre – lønudgifterne skal ned, det er der vel ingen tvivl om længere.

morethanafan
Bruger

Det ser desværre svært ud for Madsen, nu hvor han er skadet igen. Men sikke en indstilling. Det fortjener sgu' stor applaus. Og Agadez, det kan jo være vi ikke alle deler din og andres enøjede og hadske indstilling til enkelte af vores spillere. Personligt støtter jeg alle der vil kæmpe for holdet og bliver gør det godt nok til at blive udvalgt af ER.