Madsen: Dansk trænerstandard er højere end i Tyskland

5

AGF gjorde det sidste år med Ole Budtz, og i år har de så gjort det igen med Kim Madsen – hentet en forsvarer fra den næstbedste tyske række.
Før det har Kim Madsen stiftet bekendtskab med bl.a. FC København, og med ophold i to tyske klubber (VfL Wolfsburg og Hansa Rostock) har han i tidens løb stødt på en del forskellige trænere.

Konklusionen fra den høje blonde forsvarer er klar, de danske trænere er lige en tand bedre end de tyske. Til AGF’s officielle hjemmeside, AGFfodbold.dk, fortæller han:

Det er rart at skulle lære lidt igen, for faktisk synes jeg ikke, jeg er blevet en markant bedre spiller at være i Tyskland. Jeg synes, trænerne kan meget mere i Danmark end i Tyskland. Måske handler det om uddannelsen af trænere. Som jeg oplever det, er trænerstandarden bedre i Danmark end i Tyskland. Hvis man i Tyskland har et problem på banen, så bliver det ikke løst. Sådan er det ikke i Danmark “” i hvert fald ikke med de trænere jeg har haft i FCK og AGF

Dermed lægger han op til, at han kan og vil udvikle sig videre i AGF, hvor det indtil videre er blevet til tre træningskampe og fire ligakampe med Ole Budtz i centerforsvaret, hvor de i hidtil kun to træningskampe har holdt buret rent.

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Vantage
14 år siden

Fire kampe er selvfølgelig et tyndt grundlag, men Kim Madsen får om et par måneder problemer med at holde Budtz/Persson på bænken, hvis ikke han får elimineret de personlige fejl. Han er indirekte skyld i for mange mål i øjeblikket.

Notler
14 år siden

han clearer ikk bolden ordentligt(fx. 2 gange mod fck) og han er lidt usikker i forsvaret synes jeg…ved ikk om det er fordi han skal indstille sig på det høje nveau(staveplade) i Dk(i forehåld til da han sidst spillede her)

peterm80
14 år siden

Kim Madsen har helt sikkert haft problemer med at vænne sig til tempoet efter hans tilbagevenden til dansk fodbold. Niveauet herhjemme er simpelthen blevet meget højere siden han spillede her sidst…! Men jeg synes nu at det går den rigtige vej og jeg håber at han beviser sit værd allerede søndag i Ã.lborg og holder nullet, så vi forhåbentlig kan få point deroppe ellers kan panikken godt brede sig hvis der efter kampen er spillet 5 kampe uden sejr…! Men lad os nu bare tage en sejr deroppe de er ikke overbevisende for tiden Aab, så jeg tror på 3… Læs mere »

johnhelt
14 år siden

Kan ike være mere enig Vantage. Manden siger det jo tilmed selv; "faktisk synes jeg ikke, jeg er blevet en markant bedre spiller at være i Tyskland". Nej, det ses tydeligt, manden mangler i den grad tempo og teknik, kompetencer som heller ikke var synlige i fck-tiden. Tror vi får svært ved at holde nullet med det nuværende forsvar.[jump]

Hernan Crespo
14 år siden

[censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored]