Lyst til en fodboldoplevelse? Læs om tre fede away-muligheder i Superligaen

0

Indeholder sponsoreret indhold 

Er du AGF-fan, og er du ofte på Ceres Park, når det er kampdag i Smilets By, er denne artikel måske noget for dig. Her bringer vi dig tre eksempler på, hvornår du bør tage med resten af AGF-fansene på udebanetur, når holdet skal dyste om tre point ude i det danske land. Mangler du muligheden for at komme rundt i Danmark for at se fodbold, kan du med fordel tage et kig på leasing-muligheder gennem Repeatly. 

Brøndby Stadion

AGF’s største rival uden for Jylland er uomtvisteligt Brøndby IF. Ikke nok med at klubberne ligger forholdsvis tæt på det sportslige plan, det er også en af de klubber, som har en stor og trofast fanskare, der på mange måder kan sammenlignes med den, der findes i og omkring AGF.

Derfor er en udebanetur til Brøndby Stadion en unik mulighed for både at opleve noget af den bedste fodboldstemning, du finder herhjemme i Danmark. Derudover er der oftest tale om målrige og intense opgør, når AGF og Brøndby krydser klinger.

Ærkerivalerne fra Randers

AGF’s største rivaler er Randers FC. Dette er der mange grunde til, men en af de mest tydelige, er den lille afstand der er mellem Aarhus og Randers. Ikke nok med dette, er der også tale om to klubber, som ofte ligger forholdsvis tæt i Superliga-tabellen.

Selvom AGF de seneste år har oplevet stor succes, er det som om, at klubben altid har nogle problemer mod “Hestene”. Det er svært at pege på, hvad der helt præcist går galt, men ofte lever rivalopgør sit helt eget liv.

Derfor er en udebanetur til Cepheus Park i Randers en unik mulighed for at komme ud og støtte “De Hviie” i jagten på tre point i en hård kamp. Derudover er der intet mere festligt end fejringen efter en sejr i et lokalopgør. Her bliver turen tilbage til Aarhus utroligt sjov, ligemeget om du har leaset en bil, lånt en kammerats eller sidder i en fanbus.

De små pokalbrag på det lokale stadion

En anden unik oplevelse som AGF fan, er når pokalfodboldens første runder indtræder. Her finder mange utraditionelle opgør sted, og som AGF-fan er det en af de bedste måder at se spillerne fra tætteste hold.Af seneste eksempler kan nævnes lokalopgøret mellem VSK Aarhus og AGF, som skulle helt ud i forlænget spilletid, før AGF kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Derudover er udebanekampen mod Marstal/Rise tilbage i efteråret også en oplevelse sidder fast på nethinden.

Disse opgør er tilmed oftest inden for cykelafstand, hvis du bor i Aarhus.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments