Lumb fit for fight

3

Michael Lumb var i iagttagerens rolle, da AGF i dag spillede træningskamp mod Ljublana på det lækre Veronello-anlæg i Norditalien. Venstrebacken fik et vrid i sit venstre knæ under gårsdagens træning, men situationen er helt under kontrol, hvorfor Lumb da også var med under formiddagstræningen tidligere i dag.

Oversidningen i træningskampen var således en slags skånekost for Lumb, der regner med at være tilbage for fuld kraft, når AGF igen betræder træningsgræsset på mandag.

– Jeg fik et lille riv i knæet i går, men det viste sig heldigvis hurtigt at være rimelig udramatisk. Jeg var ude og løbe godt på det her til formiddag og var da også med i et par øvelser med bold, og det gik fint. Det smertede lidt, hvis jeg virkelig arbejdede igennem, så det venter jeg med til på mandag. Men her regner jeg med at være helt oppe i omdrejninger og satser da også på, at jeg kan spille i hvert fald 45 minutter i den sidste kamp hernede på tirsdag, sagde Lumb til Morethanaclub efter kampen mod Ljublana.

Selvom Lumb sad på sidelinien, kunne han sagtens rose holdkammeraternes indsats og hive positivitet ud af kampen.

– Det var endnu en rigtig god træningskamp for os. Igen får vi prøvet kræfter med et godt, fysisk stærkt mandskab, og jeg synes gutterne gør det rigtig godt og viser mange af de ting, som vi ligger og arbejder med. At dommeren så ikke gør det så godt, det er en helt anden snak, griner Lumb med henvisning til den noget ustabile, men særdeles hidsige linie, som kampens italienske dario-dommer anlagde.

– Men alt i alt er det rigtig godt for selvtilliden og troen på, at vi bevæger os i den rigtige retning, at vi vinder endnu en kamp. Så skal vi jo bare sørge for, at det fortsætter sådan fra 1. marts i SAS Ligaen også, afsluttede Michael Lumb over for Morethanaclub.dk, inden bussen kørte hjem mod Hotel Touring i Coccaglio.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
12 år siden

I love it

Slettet - ceres33
12 år siden

KAN I SNART BESTEMME JER ER DEN I FARE ELLER EJ:k ps hvad med at droppe de halve rygter?? får sgu klaus af det og dårlig hjerte

lasse-q
12 år siden

@ceres33:

Får du klaustrofobi af halve rygter?!? Det må da være for nederen. 🙁