Loyaliteten er evig

29

Der har ikke været meget at smile af i smilets by i de sidste ti år rent sportsligt. Det ene år har overgået det andet mht. elendigheder, men i tykt og tyndt har Aarhus altid kunne være stolte af opbakningen. Især i de seneste to år har fansene udvist et unikt sammenhold, og den kulisse som fansene giver deres spillere hver gang er fantastisk. Netop dette er et godt emne i salgstalen, når Brian Steen Nielsen skal hente nye spillere til klubben.

“Det er helt enestående, at vi har haft så flotte tilskuertal i Viasat Sport Divisionen. Det vidner om en fantastisk loyalitet og opbakning til AGF. Vi skylder en stor tak til vores publikum”, udtaler Koncerndirektør Lars Windfeld til Tribune som får opbakning af cheftræner Ove Pedersen;

“Allerede når vi ankommer til stadion og ser, at der er mange AGFere, så løfter det os. Det giver ekstra gejst og samtidig forpligter det, at de er der. Og det er de hver gang. AGFs fans har styret alle stadions i Viasat Sport Divisionen i denne sæson”

AGF-chanten “GF, vi er her for Jer” har været sunget med alt kraft det sidste år, og efter nedrykningen stod fansene og sang tre kvarter efter kampens afslutning, hvilket resulterede i at Lars Windfeld holdte tale i Speakers Corner, som stadig vækker gåsehud at gense.

Få notifikation
Notifikation ved
29 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
King Kenny
16 år siden

Ja vi er sgu Danmarks bedste fans. FAKTUM[jump]

Paulhunter2
16 år siden

Hvor kan man se den tale?

2006
16 år siden

Hvad så med at de lukkede folk gratis ind til den sidste? Hvis de virkelig er så taknemmelige. Ved godt mange har betalt for sæsonkort (inkl. mig) ..men hva. SÃ. meget gnier er der vel ikke over os. Så åbn lugerne og lad folk strømme til. Taknemmlighed, der virkelig kan mærkes og med sikkerhed et fyldt stadion.

carpe_diem82
16 år siden

Ja jubiii lad os klappe af os selv, og fortælle hinanden, Ih Ã.h, hvor gode vi er:k:k:k (Ironi kan være anvendt) Begynder efterhånden at tvivle på, om folk er på stadion for at støtte holdet, eller bare for at støtte deres eget ego om, hvor kult og sejt det er at stå sammen omkring AGF. Når man kigger på folk blandt Speakers, så ser man flere unge knægte på 13-16år som står med ryggen til hele kampen og klapper og synger hele kampen. Og ja det giver bestemt stemning, og mange tak for det. Men jeg troede nu, at man… Læs mere »

Anders_agf
16 år siden

http://www.fmdanmark.dk/index.php?pageId=5&id=108310

talen ligger i denne tråd side 1

Dalixam
16 år siden

det var da en underlig kommentar… Jeg tror egentlig vi havde været bedst forude, tak…

Dalixam
16 år siden

mit reply var naturlivis @ carpe_diem82

fru nielsen
16 år siden

jeg er en "gammel" kone på 43 jeg går på stadion pga stemningen, hyggen, fodbolden. Kan godt lige at se en god kamp, men synes bare det er så fedt, som i onsdags hvor stadion jubler, nogle prøve at starte bølgen og stemningen er helt i top.

det er en kombination af fodbold, stemning, underholdning og mål. Så det ene udelukker ikke det andet, har det sådan, vil nogle give 100 kr. for at stå med ryggen til og synge så for min skyld ingen alarm, det giver mig en god oplevelse.[lol][lol]

Moller
16 år siden

Selvfølgeligt kommer man på stadion for stemningens/oplevelsens skyld.

Noget er så, at jeg er lidt i mod, at vi selv udråber os selv til de bedste.

(Lidt jantelov)

Det vedkommer ikke os. Lidt jantelovs-tankegang, men vi får rigeligt med crowdpleasing af spillere/ledelsen osv. B)

carpe_diem82
16 år siden

@fru nielsen På mange punkter har jeg det præcis ligesom dig. Jeg sidder lige ved siden af fanclubben, og tager ofte med på udebane ture, hvor jeg står med dem, og synes og stemningen er fed. Det undre mig bare, at nogle fans lader til at gå mere op i resultatet udenfor banen, end indenfor banen. Selv når vi taber (Er heldigvis ikke sket meget denne sæson :)) Kan man bagefter hører mange sige (Skrive) "Det var bare så fedt igår!! Vi er bare de bedste!!…. Nåh ja ja, vi tabte, men vi fans laver bare en fed stemning!" Og… Læs mere »

Harboe
16 år siden

Jeg kommer på stadion for at støtte AGF og for at se AGF spille. Jeg synes det er fedt at være i speakers og være med til at skabe en fed stemning, men jeg gør det ikke fordi jeg vil have udenstående til at tænke AGF-fans er sgu for fede. Jeg gør det for at spillerne og folk omkring AGF synes det, da det motivere dem og for de vil give os noget tilbage. Jeg ser fodbolden imens, ingen tvivl om det. Jeg er med til chanten hvor vi hopper med ryggen til men ellers er jeg vendt mod banen.… Læs mere »

King Kenny
16 år siden

Der var naturligvis også en vis ironi i mit indlæg qua selve artiklen. Og derudover mener jeg der er noget om snakken. Kig på Brøndbys fans som mange medier igennem mange år har udråbt som værende de bedste og mest trofaste. Ja tilykke siger jeg bare. 20 sæsoner i top 3. Hvor er det dog svært at være positiv og støtte sit hold med sådan en omgang lorte resultater…(ironi kan være anvendt) Så kommer der en sæson hvor man ender som nr. 6 og alle der følger lidt med ved hvordan de før så trofaste og loyale fans har taget… Læs mere »

kizz
16 år siden

[quote]Det undre mig bare, at nogle fans lader til at gå mere op i resultatet udenfor banen, end indenfor banen. Selv når vi taber (Er heldigvis ikke sket meget denne sæson :)) Kan man bagefter hører mange sige (Skrive) "Det var bare så fedt igår!! Vi er bare de bedste!!…. Nåh ja ja, vi tabte, men vi fans laver bare en fed stemning!"[/quote]
carpe_diem82@
det lader da til at du koncentrerer dig rimelig meget for,hvad der foregår udenom.ser du slet ikke fodbold…[lol]

HSV FOREVER
16 år siden

carpe_diem82 syns det er noget pis du siger jeg er en dreng på 14 år jeg synger alt hvad jeg kan og ser stadig fodbold jeg er sygt sur når de taber og er ikke til at være sammen med har fuldt agf siden jeg var 4 år (med min far) men siden jeg var 10 år har jeg set alle GF's hjemme kampe og rigtig mange ude jeg ser ikke fodbold for fordi jeg bare syns det er kult men ser det fordi jeg syns det er fedt at komme på stadion og opleve stemningen og selv være en… Læs mere »

Spinner
16 år siden

Danm, engang var jeg også 14….:-)

Flot opbakning fra så bette en knøs…

HSV FOREVER
16 år siden

tak 😀
😀

Harboe
16 år siden

HSV FOREVER -> må sige det er godt klaret du kan se alle HSV hjemmekampe og alle AGF hjemmekampe.

Ej tror nu heller ikke carpe_diem82 udelukkende mente dig.
Der er sikkert nogle som gør som han siger det er, men der må være en grund til du føler dig truffen (staveplade tak)[think]

HSV FOREVER
16 år siden

nej nej er der ikke syns bare han generaliser
staveplade?[think]

KejserR
16 år siden

[quote]Betalte jeg blot for at se, så brugte jeg ikke 100 kroner hver søndag på sådan en omgang lortebold (ja sorry, AGF har jo ikke just spillet flot fodbold i de sidste 10 år) [/quote] præcis. Hvis det udelukkende var for fodboldens skyld, kunne de fleste af os nok godt finde et mere sprudlende hold at følge hver søndag. Jeg kommer på stadion, for at mærke den specielle stemning der er, og den fælles glæde i speakers ved målene og den store opbakning til det hold vi alle elsker. at jeg så også godt kan lide at se bold er… Læs mere »

Aller
16 år siden

Er det kun mig, eller kommer i andre også på stadion for at dele glæden over en sejr, og ærgelsen over et nederlag sammen med alle andre ligesindede AGF-fans? Så er det sgu ligemeget om man står med ryggen til banen i 90 minutter, om man sidder på sin flade og kun klapper når vi scorer mål, eller om man står op og skråler med på alle sange. Vi følges i tykt og tyndt, i med- og modgang! Uanset alder, type, farve og hvad der ellers hører med. Jeg kommer personligt også på stadion for – på afstand – at… Læs mere »

gfaarhus
16 år siden

Jeg er fandme imponeret over de unge mennesker der gider "spilde" en søndag på at synge / feste – you name it – for et hold der intet har vundet i 9 år. Mange at de unge mennesker kan ikke selv huske den seneste titel / pokal triumf – de har aldrig prøvet det. Det er imponerende at fansene ikke valgte Brøndby eller FCK i en tid hvor alt vindes af disse klubber – hatten af for det.:k Men skyldes dette så ikke også at der netop blandt AGF fans er det fornødne råderum til at folk kan gøre hvad… Læs mere »

agfgas
16 år siden

Jeg tror ikke en skid på, at GF vinder mere fordi vi sætter os ned og hopper op igen !! så er det sagt – At synge til holdet, og betale for entreen, og være på stadion hver eneste gang, det er min støtte, og ja ok diverse udebaneture. Når det så er sagt, så er det pisseflot med den opbakning, og stemnings skabende er det da også når brølet lyder fra Speakers…Men at stå med ryggen til eller hoppe og sætte mig, det gider jeg sg ikke – og holdet taber eller vinder sg hverken mindre eller mere af… Læs mere »

pingu24
16 år siden

VI/I ER DE MEST TROFASTE FANS I DK.:k:k:k:k:k:k:k:k:k:k:k:k:k

nr27
16 år siden

Jeg er sku på linie med Soren Frederiksen.. har ikk gidet at læse alle inlæggene, men har det på samme måde som han beskriver det i sit første indlæg. Jeg tager sku heller ikk på stadion for udelukkende at SE fodbold. for gjorde jeg det tog jeg hellere til FCM eller blev hjemme og så den spanske liga. for det fodbold der bliver spillet på NRGi Park er ikke ligefrem imponerende. Jeg møder op til alle hjemmekampe og (næsten alle) udekampe for at støtte det hold eg altid har holdt med. Jeg er kun på kanten til de 18, og… Læs mere »

Stegger_864
16 år siden

Jeg kan nu godt følge Carpe Diems tankegang…

Først og fremmest er jeg på stadion for at se bold, men når det er sagt, så ender det da også med, at jeg bidrager til stemningen, som regel fordi jeg bliver revet med af kampen/stemningen whatever og simpelthen ikke kan lade være. Men det der med at vi/jeg skulle være noget særligt, fordi vi/jeg støtter mit hold efter flere dårlige sæsoner, det giver jeg ikke en skid for – selvfølgelig gør man da det!

Anonymous
Anonymous
16 år siden

@Pingo

Fedt digt… Og tjek lige dine PB! 😉

Harboe
16 år siden

Nu mener jeg ikke at bare fordi man er ung kan man ikke have oplevet noget stort med AGF. Jeg bliver 17 senere denne måned, men alligevel har jeg oplevet en pokalsejr, 2. plads og 3. plads. Sommerfest efter en god sæson med spillerne på fredensvang, hyldst på Rådhuspladsen osv. Det er dog lang tid siden og jeg var ung, men jeg var der og fordi det var AGF kan jeg huske det, ligesom jeg kender langt de fleste i truppen fra de dage. Håber snart vi oplever noget i nærheden af det, men det gør vi ved at møde… Læs mere »

jerohagf
16 år siden

er imponeret over dit indlæg hsv, især din alder taget i betragtning[yeah]

arahil17419
16 år siden

x [URL=http://hot-babysitter.adqxoubrm.info/skimpy-thongs/wetlands-wife-of-the-week.html]Wetlands Wife Of The Week[/URL] x [URL=http://sturgis.adqxoubrm.info/grannies-fucking-free-galleries/erotic-amateurs-at-play.html]Erotic Amateurs At Play[/URL] x [URL=http://flirt-for-teens.btbmkazxr.info/porn-dvd/hot-hot-hot.php]Hot Hot Hot[/URL] x [URL=http://male-to-female-sex-change.btbmkazxr.info/girl-manga/ashley-olsen-nude.php]Ashley Olsen Nude[/URL] x [URL=http://stat-quo.btbmkazxr.info/hot-black-models/]Retard Sex[/URL] x [I][URL=http://anna-kournikova-porn.dnxhqwpsfd.info/bra-sex.php3]Bra Sex[/URL][/I] x [B][URL=http://redhead-blowjob.dnxhqwpsfd.info/jerking-guys/rouge-hentai.php3]Rouge Hentai[/URL][/B] x [I][URL=http://hottie-of-the-day.edbogzduqw.info/horny-fucking.php3]Horny Fucking[/URL][/I] x [URL=http://hillary-duffs-boobs.edbogzduqw.info/guy-butt/]Lucy Liu Nude[/URL] x [URL=http://japanese-girls-naked.edbogzduqw.info/sexy-sis-panties/]Live Free Sex[/URL] x [URL=http://naturist-families.edbogzduqw.info/sexy-graphics/dragons-have-sex.php3]Dragons Have Sex[/URL] x [URL=http://free-sex-cam.gftbemcin.info/nude-vin-diesel.html]Nude Vin Diesel[/URL] x [B][URL=http://whores.gftbemcin.info/cute-year-old-girl.html]Cute 16 Year Old Girl[/URL][/B] x [URL=http://free-sex-cam.gftbemcin.info/scarlet-johanson-nude/blow-jobs-on-cam.html]Blow Jobs On Cam[/URL] x [URL=http://super-super-huge-tits.gftbemcin.info/perky-girls/jackass-nude.html]Jackass Nude[/URL] x [URL=http://asian-hot.gsdzcqcsj.info/naturist-photo-galleries/-year-old-girls-nude.html]13 Year Old Girls Nude[/URL] x [B][URL=http://ebony-sluts.gsdzcqcsj.info/nude-pics-of-jessica-alba/gay-sexo-videos.html]Gay Sexo Videos[/URL][/B] x [URL=http://ebony-sluts.gsdzcqcsj.info/nude-pics-of-jessica-alba/free-nude-women-photos.html]Free Nude Women Photos[/URL] x [B][URL=http://sexycanadiangirls.gsdzcqcsj.info/titfucking/carrie-fisher-nude.html]Carrie Fisher Nude[/URL][/B] x [URL=http://naturally-busty.irxjcpmkqz.info/teen-poetry-depression.html]Teen Poetry Depression[/URL] x [B][URL=http://kates-playground-naked.kbkljvup.info/sailor-venus-sex-nude.htm]Sailor Venus Sex Nude[/URL][/B] x [URL=http://alter-bridge-bootlegs.kbkljvup.info/trina-booty/cumswappingbitches.htm]Cumswappingbitches[/URL] x [URL=http://ejaculating-butt-plug.khoxqxzfp.info/gay-cowboy/asian-girl.php]Asian Girl[/URL] x [URL=http://bomber-jacket-leather.khoxqxzfp.info/men-sucking-on-cock/]Rate My Peekaboo Thong[/URL] x… Læs mere »