Lørdagens ungdomskampe på Fredensvang

0

Hvis man har hang til at se de unge danske fodboldtalenter folde sig ud, så vil man højest sandsynligt ikke blive skuffet, hvis man vælger at lægge vejen forbi AGF’s træningsanlæg på Terp Skovvej i morgen lørdag.

Der skal afvikles hele 4 kampe, og der lægges ud allerede kl. 11.15, hvor AGF’s U/12-hold i Drengemesterrække 1, tager imod Skovbakken, i hvad der må betegnes som et sandt lokalopgør. AGF startede sæsonen med et besejre FK Viborg med hele 0-5 i sidste weekend, så det er et hold med selvtillid, som skal forhindre Skovbakken i at komme i gang i efteråret. Skovbakken har endnu ikke spillet en kamp i rækken.

Kl. 12.30 entrérer U/14-spillerne så banen, hvor Herning Fremad vil forsøge at tage point fra århusianerne. Herning Fremad vandt i deres første kamp med 1-0 over Aalborg B, så der kan godt vente AGF-spillerne en hård opgave. U/14-talenterne har endnu ikke været i kamp i efteråret.

Næste kamp på programmet står mellem AGF og Lyngby, og dermed er vi rykket over i liga-holdene. U/16-ligaholdet ligger efter 11 runder på en 8. plads med 14 point, og rækkens bundhold er Lyngby, som har 10 point. Kravet til de unge spillere må være en sejr, men man skal aldrig undervurdere Lyngby, som traditionelt ellers altid har haft en stærk ungdomsafdeling. I den første kamp mellem AGF og Lyngby, vandt Lyngby 0-1, så det tegner til at blive en tæt kamp på bane 1’s fremragende græstæppe. Der er kampstart kl. 14.00.

Sidste punkt på menukortet for talentfreaks, står også mellem AGF og Lyngby. Nu er vi dog gået en takt op til U/18-ligaholdet. Lyngby ligger før kampen på en 2. plads med 23 point, mens AGF er nummer 4 med 18 point. Hvis man vil hænge på i toppen af rækken, skal sjællænderne altså besejres. AGF har revanche til gode for et 3-2 nederlag i forårspremieren, men med en 3-2 sejr over Esbjerg i sidste runde, kan holdet have fået lige den portion selvtillid ind i kroppen, som det kræver for at vinde. Denne kamp har kickoff kl. 16.00.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments