Live: AGF – FC Frederica

59

AGF vandt kampen med 2-0.

90′ – Jeg var så blevet lidt forsinket. Kampen er slut, og det ender med en 2-0 sejr til AGF på mål af Jerry Lucena og Dennis Høegh. Vi vender tilbage senere med et referat af kampen, og så er der selvfølgelig også Mtac TV senere i aften! Tak for denne gang.

83′ – Der blev spurgt til hvordan Martin Mikkelsen spiller. “Blandet. Ret anonym, men fint nok”, var hvad jeg fik af vide, så må man selv vurdere om det er godt eller skidt. Graulund med en god afslutning, fra kanten af feltet sparker han på mål, men desværre lige på keeperen.

82′ – Der sker ikke det helt store i kampen lige nu.

80′ – Kampen spilles fortsat på AGF’s præmisser – dog qua den manglende rutine, er der flere fejlafleveringer end man normalt ser på AGF’s 1. hold. Men fortsat er der altså styr på det hele.

79′ – Husk at du senere i aften kan se interviews med hovedpersoner, og et lille sammendrag af kampen på vores Mtac TV.

76′ – Tæt på en stor chance til Fredericia. En uheldig berøring i eget felt af Kasper Povlsen, giver chancen for et frit skud – men heldigvis er det en noget forkølet afslutning der kom fra støvlerne af Fredericia-spilleren. Passer perfekt til årstiden!

72′ – Efter AGF’s mål til 2-0 er det fortsat vores helte, som styrer kampen. Dog er de gået mere over til lange bolden over kanten.

70′ – “Høegh’en” virker ikke til at stoppe. Han scorede mod Silkeborg i den første træningskamp, og nu scorer han igen. Det bliver spændende at følge ham i forårssæsonen.

69′ – Advarsel til Andreas Schultz efter en svinestreg. Hans tackling stoppede en Fredericia-kontra.

67′ – Et klassemål, lyder betegnelsen fra vores udsendte. Efter en erobring af Mikkelsen, spiller han den videre i dybden til Graulund, som smider den videre første gang ind til Dennis Høegh, som scorer til 2-0 med indersiden. Et vaskeægte centerforward-mål!

66′MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!! 2-0 til AGF!

65′ – Der er lidt dødvande i kampen lige pt., spillet foregår på midten af banen, men stadig med AGF i den dominerende rolle – desværre stadig uden de store målchancer.

62′ – Martin Mikkelsen med et godkendt skud, men den går lige forbi Fredericia’s mål. Samarbejdet mellem Jesper Blicher og Frederik Krabbe i højresiden fungerer fremragende, ifølge en af vores udsendte. Det må betyde, at midterforsvaret nu består af Andreas Schultz og Jens Gjesing, mens Kasper Povlsen har overtaget Lucena’s plads på den centrale midtbane.

60′ – AGF foretager 2 udskiftninger. Ud går Jerry Lucena og Ulrík Lindkvist, og ind kommer Kasper Povlsen og Andreas Schultz.

59′ – AGF har haft flere indlæg, som bliver clearet gang på gang. Indlæggende er for upræcise og for dårlige. AGF styrer fortsat spillet – Blicher er fint aktiv på kanten, og ser rigtig god ud. Nede bagved gør Krabbe det efter sigende “fantastisk”.

55′ – Det er fortsat AGF’s kamp, men der er langt til den helt store og åbne målchance. Pleidrup fik skudt på mål, men den røg et par meter forbi.

52′ – Der er travlhed blandt reserverne. Alle AGF’s resterende udskiftningsspillere er sendt ud for at varme op – 5 styks.

51′ – AGF’erne fortsætter med at dominere. Efter et hjørnespark headede Ulrik Lindkvist på mål, men den strøg lige over.

49′ – AGF har foretaget en udskiftning. Ud er gået Anders Kure, mens Jesper Blicher er kommet på banen. Det betyder en mindre rokake på AGF-holdet, hvor Gjesing nu spiller i forsvaret ved siden af Frederik Krabbe, mens Blicher er rykket op på midtbanen. Umiddelbart må man formode, at Niels Kristensen så er gået ind centralt ved siden af Jerry Lucena.

46′ – En kort pause i disse træningskampe betyder, at vi allerede er i gang med 2. halvleg.

45′ – Så er der fløjtet til pause. Spillerne lunter ud til noget velfortjent te, og imens gør vi status på 1. halvleg. AGF sad på spillet, mens Fredericia var semi-farlige på kontra. AGF fører 1-0 på mål af Jerry Lucena efter 9 minutters spil. Derudover har der været et par store chance til AGF, men alt i alt en fortjent føring.

43′ – Frispark til Fredericia på kanten af feltet, ude mod sidelinien. Graulund begik frisparket, som de heldigvis ikke fik noget ud af. Dommeren fløjtede til pause lige derefter.

40′ – Umiddelbart en velspillet kamp, men der er bestemt ikke samme intensitet på, som der var i træningskampen mod FC Midtjylland i tirsdags.

38′ – Anders Kure havde listet sig med op i feltet, og fik headet på mål – men desværre et godt stykke over mål.

37′ – Tæt på at Fredericia fik en stor chance. Niels Kristensen mister bolden i opspillet, og heldigvis for AGF’erne er den sidste aflevering til en spiller i offside-position.

36′ – Udskiftning for AGF: Olof Persson går ud, og Krabbe overtager hans plads i midterforsvaret, som dermed består af ham og Anders Kure. Men godt at se Persson tilbage på banen! (Og der blev jo ikke scoret mod ham, perfekt…)

35′ – Graulund forsøgte at spille smart, ved at lægge en lang bold op bag forsvaret og så selv løbe på den – desværre blev det læst af Fredericia-keeperen.

32′ – 3-dobbelt chance til AGF. Efter godt opspil ender bolden hos både Dennis Høegh og Jerry Lucena, men bolden vil simpelthen ikke ind over stregen.

31′ – En af vores udsendte siger, at Olof Persson ligner en gammel mand når han løber. Han “ser sgu ikke godt ud”, forlyder det fra Fredensvang.

30′ – Chance til Katholm. Et hovedstød, som “Staff” dog har styr på. Umiddelbart så det ud til at der var lidt forvirring om hvem der skulle dække den hurtige angriber.

28′ – Frederik Krabbe er sendt til opvarmning.

27′ – Igen en stor chance til AGF. Martin Mikkelsen tager turen nede fra egen banehalvdel. På kanten af feltet slipper han den til Høegh, som afslutter. Målmanden får dog lige foden på, og AGF får et hjørnespark – desværre kom der ikke noget ud af det.

22′ – Chance til Graulund. Han tog en solotur ind i banen, og skød fra kanten af feltet. Dog kom der ikke nok fart på skuddet, og keeperen kan nemt samle bolden op.

20′ – Fredericia har svært ved at komme til målchancer. AGF står godt stort set alle steder på banen. Dog var de ved at få en kontra for lidt siden, men Ulrik Lindkvist brød angrebet.

15′ – Det har været AGF’s kamp indtil videre. Fredericia har dog haft et par kontraangreb, så AGF’s defensiv skal stadig passe på.

12′ – Endnu en chance til AGF. Igen var det Jerry Lucena, som fik skudt på mål. Desværre for ham og AGF røg den dog et godt stykke over mål.

10′ – Målet blev scoret ved at Pleidrup flot lagde bolden ind til en fremstormende Dennis Høegh – han fik desværre kun snittet bolden, men den faldt ned til Jerry Lucena, som kunne udplacere Fredericia’s målmand. God start for AGF!

09′MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL til AGF! 1-0 ved Jerry Lucena!

03′ – AGF fik ikke noget ud af hjørnesparket. Det blev istedet til en kontra til Fredericia, som blev afsluttet af Rasmus Katholm – dog ikke noget problem for Steffen i målet.

13:58 – Enten går mit ur forkert, eller også starter de før tid. 1. halvleg er fløjtet igang, og AGF har fået et hjørnespark.

13:55 – For et par minutter siden var det sparsomt med tilskuere, men vores udsendte siger at det var det samme i tirsdags. Der kom folk også i sidste øjeblik.

13:53 – Hvis man er interesseret i at se AGF’s holdopstilling, kan den ses længere nede i denne nyhed.

13:50Undlad venligst overdrevet brug af F5-knappen på dit tastatur, da det *kan* sløve sitet ned for øvrige brugere. På forhånd tak.

13:45 – Vi har fået den første melding fra Fredensvang. Jeremiah White, som blev opereret i går for et brud på kæbebenet, er på plads som tilskuer med et stort plaster på kinden.

13:30 – Velkommen til AGF – FC Fredericia, velkommen til liveupdate fra Fredensvang. Jeres vært den næste 1½ times tid vil være Alsgaard, og mens vi afventer kampstart på kunsgræsbanen, kan vi bringe lidt statistik fra sidste sæsons opgør i 1. division mellem AGF og FC Fredericia.

De mødte hinanden 2 gange i sidste sæson, den første kamp blev spillet den 24 septempber, 2006 i Fredericia. Det blev modstanderne fra Fredericia, som trak sig bedst ud af den kamp, da de vandt 2-1. Målet blev scoret af Rasmus Katholm. I den modsatte kamp, som blev spillet den 9. april 2007, fik “De Hvii’ee” dog revanche. Fredericia blev besejret 2-0 på mål af Jens Gjesing og Peter Foldgast.

Fredericia spillede deres første træningskamp for 5 dage siden, hvor det blev til et 3-1 nederlag til Esbjerg.

AGF stiller med følgende 11 fra start:

Rasmussen
Lindkvist – Persson – Kure – Mikkelsen
Kristensen – Gjesing – Lucena – Pleidrup
Graulund – Høegh

Få notifikation
Notifikation ved
59 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
AhcAnders
15 år siden

SUPER med liveupdate!
Takker :k:k:k

pingu24
15 år siden

komsa de hviiide

HvidIhjertet
15 år siden

3-1 🙂

Detlefs
15 år siden

2-0 til de hviiiii' 😉

anderssch
15 år siden

uhadada jeg elsker træningskampe!

Guldmann
15 år siden

3-0 til de hviiiii':k:k:k

pingu24
15 år siden

1-0 agf super

Detlefs
15 år siden

Jerry – din dejlige dreng! (:

gf af hjertet
15 år siden

YES!! :k
kom så de hviie!
Lækkert med live update.

iRass
15 år siden

Håber at Jerry kan viderebringe det offensive spil til suppen. Fler skud på kassen !!

pingu24
15 år siden

als formidlingen er kanon takker

gf af hjertet
15 år siden

Ja super opdatering!
Alsgaard, fungerer det mellem Høegh og Graulund?

gf af hjertet
15 år siden

Alsgaard: Det lyder godt! :k

Detlefs
15 år siden

Alsgaard: rigtig fedt med billeder!

Får de spillet til at køre? og kan man se at der er mange talente med og ikke vores bedste spillere?

Lennart
15 år siden

nu har Luffe da fået 30min 🙂

solarex
15 år siden

Nu skal vi sgu lige øve den der med at øge til 2-0 kort efter og inden halvleg. Kom så, drenge.

Thomas Damgaard
15 år siden

@ – ALSGAARD – Hvordan går det med den skallede svensker?

Lennart
15 år siden

"ser sgu ikke godt ud" :(:(:(

El Mundo
15 år siden

Stampe så heller ikke helt rask ud når han en sjælden gang løb. Det skal vi nok ikke tage så tungt.

Detlefs
15 år siden

UD MED OLOF!
Skal sgu ikke blive værre med ham!

gf af hjertet
15 år siden

Alsgaard: Har Olof byttet med Krabben?

gf af hjertet
15 år siden

okay takker, så kom nyheden 🙂
Så Olof slidt ud?

gf af hjertet
15 år siden

Hehe, det kan der være noget om. Jeg vil sultent læse videre :p

Lennart
15 år siden

Kom nu da….. en lille pind mere :p

gf af hjertet
15 år siden

Hold da op, et ungt hold der kører lige nu. Spændende.

pingu24
15 år siden

2-0

Detlefs
15 år siden

2-0!!!!!!

AhcAnders
15 år siden

Super. Garanteret Høegh!! :k:k

morten b
15 år siden

dejligt nyt når man nu går her hjemme og har to ugers ferie:k:k:k

pingu24
15 år siden

blicher til 2-0

AhcAnders
15 år siden

Somsagt, Dennis min ven! 😀
Giv ham en kontrakt på 20 år!! :k:k:k

AhcAnders
15 år siden

Gælder Pleidrup i den stærkeste? [lol]

AhcAnders
15 år siden

Også med Valencia i god form, og White og MJ?

Detlefs
15 år siden

DENNIS HÃ~EGH!

DU er jo fantastisk! 😀

ForeverAgf17
15 år siden

#Alsgaard

hvordan spiller Martin Mikkelsen?

AhcAnders
15 år siden

Haha, så snakker vi samme sprog nu Moro :k

ForeverAgf17
15 år siden

#Alsgaard

Okay mange tak!:D