Lange: Jeg har troen på, jeg kan score

11

– Det er et stort ansvar, der hviler på mig, hvis jeg er den eneste, der skal score. Det er svært i sådan en tid. Når vi ikke scorer, er der fokus på, om jeg specifikt laver mål. Det er da lidt barskt, men sådan er det i fodbold, siger Lange til JP Aarhus.

– Jeg må ud og blive skarpere til træning i denne uge. Jeg har troen på, at jeg kan score, når jeg får chancen igen. Det er en del af opgaven nu. At være mentalt stærk.

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Aarhus8260
7 år siden

Fint, du har troen Lange. Desværre overlever vi ikke på tro, men handling.
Vi kan alle se, at det er svært, men mål skal vi have

agf-styrer
7 år siden

Syndt der ikke er andre end dig og Fredberg der har troen på du score hvis du får chancen

Hyldig
7 år siden

Der kører en diskussion på Bold.dk hvor stort set alle brugere er enige om, at Lange ikke er eller nogensinde har været en målsluger. Og det er underbygget af statistik, der og så taler sit helt eget tydelige sprog. Jeg er helt enig. Hvordan BSN og Fredberg tror noget andet er mig en gåde. Lange er så komplet harmløs som enlig angriber, at jeg ikke er det mindste overrasket over han ikke har lavet flere mål end tilfældet er. Det har ikke personligt noget med Lange at gøre for han virker sympatisk og vellidt, men han fungerer så langt fra… Læs mere »

Sloth
7 år siden

Lange er jo endnu et bevis på en spiller der igen er fejlcastet – Jeg har intet imod Lange, kan skide godt li hans stil – Men fra dag 1 har Lange jo ikke været fast pga. han ikke kunne spille på den måde PS gerne ville have, og endelig så bliver han nu brugt som ene angriber hvilket ikke bekommer ham vel.

Norden
7 år siden

Jeg tror ikke et sekund på, at Jesper Lange pludselig begynder at score….

Han var jo bænket i Esbjerg af samme årsag til trods for, at EFB i foråret ikke just væltede sig i angribere!

Elendig signing, men noget som fattige klubber med dårlig ledelse gør…

[u]Der er mange eksempler på, hvad en angriber betyder:[/u]
– AGF's nedrykning i 2010
– Randers FC med og uden Schwartz
– Viborg uden Dalgaard…
– Horsens efter de mistede Macena
– FCK uden angriber i efteråret

Osv.

Schmidt
7 år siden

Lange er bedst i en 4-4-2 og det er Mate for så vidt også. Jeg kunne virkelig ønske at vi prøvede en 4-4-2 med de to i næste kamp, og så ud med MJ da han altid koster mål.

Skipper
7 år siden

Helt enig med Norden. Han minder lidt om Dioh sidst vi rykkede ned.

MAXAGF
7 år siden

Endnu en skandaløs signing. Score ingen mål selv på de mest oplagte scorings muligheder.

kasper1509
7 år siden

Det var jo sjovt, næsten alle herinde syntes jo det var en helt fantastisk signing osv osv. på trods af at han jo aldrig har bevist sig som en målscorer, man vidste jo hvad man fik da man købte ham..
Så ja igen igen IGEN en fejl signing..

Ceres
7 år siden

[b]OP[/b] sagde også dengang, at [b]Lange[/b] slet ikke var god nok som fast angriber for en klub som AGF … og nu er det så [b]Lange[/b] vi skal hænge hatten på … det er det man får ud af, at skifte klasse ud med middelmådighed, fordi ledelsen ville spare sig til succes … vi solgte [b]Aron[/b] og måtte sige farvel til [b]Graulund[/b] og [b]Larsen[/b] … alligevel har man i samme periode kun hentet [b]Lange[/b] og [b]Mate[/b], og ellers satset på et ungt talent og en ung ufarlig Georgier… vi har sparet os selv ud i de problmer vi har nu,… Læs mere »

Guffe
7 år siden

Jeg brokkede mig dengang Lange blev signet, fordi jeg ikke mente han havde klassen. Men han er svær ikke at holde af, og lige nu er det svært at se andre oppe foran, medmindre vi vil spille et andet system. Vi må bare krydse fingrene og håbe han pludselig får tur i den. Gør han ikke det, er det 1. Division. Jeg kan godt forstå at en spiller der aldrig før har spillet fast, og pludselig står med ansvaret for om en stor traditionsklub rykker ned eller ej, føler det som et kæmpe pres. Det samme med træneren. Vi har… Læs mere »