Lange fældede en tåre i omklædningsrummet

15

Jesper Lange blev den helt store synder i dagens kamp mellem AGF og OB, der endte 0-1 til fynboerne.

Den lille angriber fik en gylden mulighed for at skaffe point til århusianerne, da han få sekunder før slutfløjtet blev serveret bolden én meter fra mål. Desværre for Lange og AGF, hamrede den tidligere Esbjerg-spiller bolden over mål frem for ind i netmaskerne.

– Jeg føler en enorm skyldfølelse, fordi jeg brændte sådan en stor chance. Jeg fældede en tåre i omklædningsrummet efter kampen. Det er mentalt hårdt for mig, at jeg fejler på den måde.

– Det er enormt ærgerligt, at jeg brænder en stor chance så sent i kampen. Hvis jeg havde scoret på chancen, så havde vi fået et vitalt point. Det er jeg ked af, vi ikke fik, men vi må op med hovederne igen, siger Jesper Lange til Ritzau.

Få notifikation
Notifikation ved
15 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
SeanRyanBjerremand
8 år siden

Fair nok, Jesper Lange. Du er tidligere reservespiller i Esbjerg og har aldrig prøvet sådan et pres før.

Aarhus8260
8 år siden

Vi er mange, som også har det svært med vores skandaløse pointhøst under Fredberg.
Lange, du er bare blevet købt til den forkerte plads af vores fantastiske sportschef alias Mr. 3. nedrykning på 8 år.

Hornbek
8 år siden

Det er også kun tredje kamp i træk du brænder på det skammeligste..

Lucio
8 år siden

Man kan ikke klandre Lange noget – han har bare ikke talent til det her niveau. Pilen peger – som de sidste to nedrykninger – på BSN. Den her gang er der desværre for ham ingen træner at tørre hans overdrevne grad af inkompetence af på!

Ceres
8 år siden

[b][/b]

Nu var det jo direktøren og bestyrelsen som havde smækket pengekassen i, så der ikke kunne hentes en bedre angriber … og [b]PS[/b] har dai den grad sagt god for [b]Lange[/b], ellers var han ikke blevet hentet …

…men jo, som jeg også skrev da vi hentede [b]Lange[/b], så er han slet ikke god nok, hvilket også var grunden til at vi kunne hente ham gratis fra bænken i Esbjerg … og [b]OP[/b] have helt ret da han han sage, at [b]Lange[/b] slet ikke har kvaliteterne til at afløse [b]Graulund[/b], eller til en klub som AGF.
.

Lester Burnham
8 år siden

Selvfølgelig har Lange brændt for mange chancer i de seneste kampe, men han er altså ikke den eneste, der må score.

Stauning
8 år siden


Så kan man vel sige at BSN har givet bestyrelsen alt for lidt modstand. BSN skulle have råbt meget højt at truppen kun lige akkurat i bedste fald ville kunne klare sig fri af nedrykning. I stedet gik han jo med på den vanvittige sang om at vi nok kan klare en top 5/top 6 placering.
Alle fans med bare lidt erfaring vidste oven på efteråret at en 8. plads ville være absolut max – hvis vi kunne undgå skader (og skader har altid væltet ind i AGF)

ulricht
8 år siden

Det er jo ikke kun, den latterligt store mulighed, du skovler over til sidst. Det er også dine øvrige aktioner i kampen. En skarp angriber havde fået dirigeret dit helt frie hovedstød midt for mål imod kassen, da den kommer fint og hårdt ind over i 1. halvleg. Du er totalt upresset. Men som kommentatorerne sagde, så kommer den måske lidt pludseligt for dig. Tjo.. Det ville også være en ok undskyldning i serie 2. Men på dette niveau, er du ikke dygtig nok. Længere er den ikke. Du gør dit bedste, og mere kan du ikke gøre. Spekulerer blot… Læs mere »

McI
McI
8 år siden

Skal ikke forsvarer Langes manglende mål, han har selvfølgelig haft store chancer de sidste kampe som vi meget gerne havde set inde! Når det så er sagt, så er han stadig min fortrukne angriber. Det er han pga. hans vigtighed i presset, og hans altid 100% arbejdsindsats for holdet! Det finder vi ikke ved nogle af vores andre angribere i truppen. (Andre angribere som heller ikke er skarpe) Jeg håber at vi til næste sæson, 1.division eller ej, får en makker til Lange. Gerne en targetman, som Lange kan lave giftige løb omkring.. Vi har 2 finaler i den her… Læs mere »

Holger danske
8 år siden

Jeg græd sidst vi rykkede ned. Tror ikke jeg gør det den her gang.

Teucer
8 år siden

Synd at han ikke har bare lidt mere talent, når nu viljen i den grad er til stede. Super sympatisk fyr, men for helvede hvor kan vi bare ikke bruge det til ret meget lige pt.
Jeg er så småt ved at indstille mig på at det hedder 1'div næste år, selvom det er hamrende frustrerende.
En Lange i første div er jeg dog tryg nok ved – Vel at mærke hvis han får den makker i front som han åbenlyst mangler.

Phister Loysauce
8 år siden

: Hvis BSN havde haft hår på nosserne, havde han stillet krav til sin stillingsbeskrivelse og sat sin stilling ind på at få dem gennemført. I stedet finder han sig i at blive underløbet gang på gang for at blive i stillingen. Fredberg derimod har tilsyneladende så meget integritet, at han satte sin stilling ind på at holde Ove C. ude af klubben. Det kunne BSN lære noget af i stedet for at klæbe til taburretten og blive ved med at sælge ud af sin selvrespekt.

Henze05
8 år siden

Ifølge Jan Christensen, så har ledelsen penge til en angriber og kassen har aldrig været lukket i. BSN udtalte, at han kiggede efter en angriber, men det var ikke muligt at finde en der faldt i PS's jord.

Så det hele falder i mine øjne tilbage på PS, mens man så kan tale om, at JC lavede en kæmpe fejl, da han i første omgang ansatte PS under de vilkår, der nærmest gjorde BSN's job værdiløst.

Lucio
8 år siden

@Henze05: Det er sq for nemt af BSN at tørre den af på PS. Lad nu være med at tro på alt hans manipulerende spin om, at han er åhhhh så uskyldig. Sikke noget vrøvl! Hvis han – som han næsten selv siger og som flere herinde tror på – har så lidt magt i forhold til træneransættelser (det gør bestyrelsen) spillerindkøb (det styrede PS) – ja, hvad pokker er han så ansat for? BSN er den eneste, der har været i klubben og overlevet de sidste 3 nedrykninger. I kan forsvare ham så meget, I vil. Faktum er, at… Læs mere »

Ceres
8 år siden

[quote][b]Phister Loysauce[/b]
: Hvis BSN havde haft hår på nosserne, havde han stillet krav til sin stillingsbeskrivelse og sat sin stilling ind på at få dem gennemført. I stedet finder han sig i at blive underløbet gang på gang for at blive i stillingen. [/quote]

Det kan vi sagtens blive enig i … jeg har før været efter [b]BSN[/b] for at være for nærig og kræmmeragtig, og jeg har lidt på fornemmelsen, at det er hans kræmmer-gen der gør, at han har været yderst populær hos ledelsen, da det jo har haft travlt med at svinge sparekniven…