Kure: Det er ikke noget arvefjendeopgør

5

Silkeborgs Martin Ørnskov udtalte tidligere på ugen, at man i Silkeborg betragter AGF som de største rivaler, og muligheden for at få århusianerne ned på jorden igen er en kæmpe motivation før mødet med ligaens nuværende førehold.

Anders Kure ser dog ikke mødet med Silkeborg som noget udover det sædvanlige på trods af de to klubbers geografiske placering:

“Det er selvfølgelig to byer, der ligger tæt på hinanden, så det er jo lokalt, men jeg ser det ikke som nogen større kamp end opgør mod Randers eller AaB. Det er ikke noget arvefjendeopgør,” siger Anders Kure til bold.dk.

“Jeg ved ikke om de ser på den kamp som noget specielt, men man er vel altid ekstra opsat, når man skal møde et tophold. Selvfølgelig er det en vigtig kamp for os, men hjemmekampen mod HB Køge var lige så vigtig som kampen på lørdag. Vi skal bare gå lige så koncentreret til sagen, som vi har gjort i de andre kampe i denne sæson”

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Mulleman
11 år siden

Vi har før i tiden haft rigtig spændende kampe mod Silkeborg, så jeg kan godt følge Ørnskov lidt… Her tænker på 95/96 hvor Silkeborg også havde et stærkt hold. Kure er måske ikke gammel nok til at huske det…:) Det har pgså noget at gøre med at folk fra Silkeborg hader Århusianere, nok fordi vi er en slags storebror for dem. Sådan har det altid været, og sådan vil det nok altid være. Prøv at tage i byen i Silkeborg og sig at du kommer fra Århus, så skal du nok få problemer:) Vi må for alt i verden ikke… Læs mere »

deak84
11 år siden

De kommer med 120 i timen??

Tvivler altså stærkt på silkeborg kommer til århus for at lægge os under kæmpe press fra start af… Tror ikke de pakker sig om (s)køge, men tror bestemt de vil være afventende. TB er en klog mand og det er tydligt for enhver at hvis man åbner sig op mod det har agf mandskab, så bliver man straffet.

Mulleman
11 år siden

De har gejsten homie, det er det jeg mener

4400
11 år siden

Jeg synes man skal passe på med hvad der skal kaldes arvefjende opgør.. Hvis kampen mod Silkeborg er et arvefjende opgør, hvad er så ikke?

zcml
11 år siden

Kure skal bare følge de ord op med en opdækning af Lekic a'la hvad vi tidligere har set ham gøre mod eks. Fall.

Hvad angår Silkeborgs had til arhusianere, så boede en af mine venner en årrække i Silkeborg i forbindelse med at han læste til lære. Og han kunne bekræfte rygtet om at byen er en stor samling af "Brian'er".
De har deres biler at gå op i, og så lidt vand at se på så ikke underligt, hvis de er missundelige på os i Århus;)