Kryptisk Jens Gjesing om fremtiden

19

Jens Gjesings kontrakt udløber til sommer, og kan allerede i vinterpausen forhandle med andre klubber.

Med tilgangen af Mark Howard er AGF godt besat i det centrale forsvar og Gjesing konstater over tipsbladet.dk, at han nok ikke er tiltænkt en rolle der.

– Det ser i hvert fald ikke ud til, at AGF vil satse på mig i forsvaret. Jeg kender ikke så meget til Mark Howard, men han virker som en lovende spiller, siger Gjesing der er i dialog med sportschef Brian Steen Nielsen, men vil ikke ud med hvornår han regner med en afklaring på fremtiden.

– Det har jeg, når jeg har skrevet under med en klub, siger Jens Gjesing kryptisk.

Der videre fortæller, at der er flere klubber der har vist interesse for ham, men hvilke der er snak om, ønsker han ikke at komme ud med.

Få notifikation
Notifikation ved
19 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
CJ_Deluxe
12 år siden

Fandme dejligt vi begynder at hente forstærkninger fremfor breddespillere! Og bare rolig Gjesing, efter min vurdering er der stadig plads til dig i GF… synes nærmere Lucena eller Kári burde være nervøse for, om det var en af dem der skulle på bænken!

Unknown99
12 år siden

jeg syns også man skal forlænge med gjesing, men kun hvis vi vil bruge ham.. ellers skal han ha lov til at komme videre, men syns han har bevidst sit værd, iværtiflald som en bredde spiller..

MBEjsing
12 år siden

Enig med dig CJ_Deluxe.

Gjesing i forsvaret er kun nødløsning, han er bedre på midtbanen. Og selvom Kari er rigtig god, har han jo vidst at han også har tendens til skader osv. Derudover er Lucena ikke så fantastisk, en fin nok spiller – men ikke mere end det. Men godt at se en indkøbspolitik der stabiliserer holdet bagfra først, tidligere har alle pengene gået på offensivspillere som ikke har opnået noget uden et hold bag sig.

Nickk
12 år siden

Gjesing har vist at han kan præstere på et højere niveau på midten, og hvor han bestemt har været en godkendt løsning i forsvaret, så ville det tage et stykke tid at spille ham helt ind i rollen, og dermed før han kunne blive en rigtig "forstærkning" dernede.

Håber vi forlænger med Gjesing, men kan da godt forstå hvis han holder alle muligheder åbne. Han besidder et stort talent, men der skal førsteholdsfodbold til nu, ellers tror jeg aldrig at hans karriere for alvor kommer til at tage fart

allways
12 år siden

Forlæng, forlæng, forlæng. Gjesing har bevist at han kan spille forskellige positioner, og gøre det godt! Han gør sig helt klart fortjent til en forlængelse. Kan godt være det bliver på bænken! men mener han vil fighte for en plads!

snakeplisken
12 år siden

Synes også Gjesing er en vildt spændende spiller, men hvad hvis der hentes forstærkninger til midtbanen, er han så interesseret i GF, og vil GF i så fald være interesseret i Gjesing?

Kim C
12 år siden

Skriv med Jens G. Der skal være plads til ham. Tror bare ikke jeg kan se ham som fast mand hvis vi vil spille med i toppen. Skal have nogle flere klasse spiller. Væk med Jerry L – Kim M – Lars P – Sarr – Ulrik L.
Mon ikke lumb snart ryger til udlandet? Mon en spiller som Kure eller Mark skal ud på en venstre back??? Hvis altså både Dan T og Ole B er klar. Eller ryger Ole B også??

vieri
12 år siden

Gjesing fortjener en klækkelig lønforhøjelse Pga sin positive udvikling det sidste halve år. Men jeg tror han indtil videre må affinde sig med at være supersub både i forsvar og på midtbanen . Spørgsmålet er om han er tilfreds med det ? Desværre kunne jeg godt frygte , at han smutter transferfrit til sommer og det kan man ikke bebrejde ham hvis han gør.

silverfox
12 år siden

Jerry Lucena er uden sidestykke den bedste centrale midtbanespiller vi har! Hans arbejdsradius, taktiske forståelse, gejst og tacklinger er forbilledlig! Hvis nogen skal forlade klubben af de nuværende centrale midtbanespillere, er det da Kári der står svagest i billedet? Forlæng med Gjesing, han har fortjent det……

m selmer
12 år siden

håber godt nok ikke han skifter klub det ville godt nok være ærgeligt :S

Fanoe
12 år siden

Det ville fandme være lamt hvis han skifter uden vi får noget for ham. Så se at få fornyet den kontrakt.

Replay
12 år siden

Gjesing er manden! smid Lucena væk, eller evigt skadede Karí

monradski
12 år siden

Enig med silverfox! Skyd kari væk!

gogz
12 år siden

@ CJ_Deluxe: Gjesing bedre end Lucena og Karí?
Har du drukket af natpotten? [lol]
Begge spillere har da, udover erfaring, en langt højere bundniveau end Gjesing. Efter min ydmyge vurdering, er indkøbet af Howard et endegyldigt farvel til Gjesing, som fast mand i forsvaret. Derudover har han jo vist gang på gang at han ikke formår at være konstant i sit spil. Jo, han har da spillet gode kampe, men ikke hver gang!

CJ_Deluxe
12 år siden

Det er jo en subjektiv vurdering! Jeg har heller ikke udtalt mig om hverken Lucena eller Kári's niveau – nævnte bare, at med det spil Gjesing har vist på det sidste, så burde de være nervøse for, om én af dem kunne havne på bænken.

Jeg synes da en spiller som Lucena gør det udemærket, men så heller ikke mere end det. Min subjektive holdning er, at det går alt for langsomt – både afleveringer og tempomæssigt. Så er det jo blot op til Gjesing at bevise, at han kan gøre det bedre.

JensMH
12 år siden

Enig med silverfox. Lucena skal ingen steder. Jeg vil mene, at Lucena er det vigtigste køb GF har foretaget i adskillige år. Manden har løftet vores midtbane med stabilt spil og et stort løbepensum. Han er en af årsagerne til, at vi som hold nu er blevet rigtig svære at spille mod.

Riise
12 år siden

Gjesing skifter til Randers, bare vent. Det er IKKE et rygte, blot en mavefornemmelse, så jeg håber jeg tager fejl. Jeg ser hellere han bliver.

Rambro
12 år siden

Uanset hvad man mener om Gjesing, så kan ingen vel benægte, at han med sin indsats i de sidste kampe har givet ledelsen noget at tænke over. Han han ikke præsteret mod fx FCK havde beslutningen nok ikke været så svær. Jeg ser ham som en spiller, der minder om Chr. Poulsen i spillestil og dem er der brug for. Mon ikke Esbjerg vil forsøge at købe Pleidrup, Lucena, Lindquist?

maynse
12 år siden

JENS GJESING ER PÅ VEJ TIL OB!!