Krabbe tæt på kontrakt med Superliga-klub

4

Frederik Krabbe har længe været på udkig efter en ny arbejdsgiver, efter han ikke fik sin kontrakt med AGF forlænget.

Forsvarsspilleren har flere gange givet udtryk for, at han søger en klub, som har tiltro til ham, og nu lader det til, at han endelig har fundet et match. Det bekræfter han over for Århus Stiftstidende.

“Det har været en rigtig lang proces, hvor der har været mange forskellige muligheder inde over, men nu ser det ud til, at vi har fundet en klub,” siger Frederik Krabbe.

Krabbe bekræfter, at der er tale om en Superliga-klub, men andet vil han ikke ud med.

“Jeg har lært rigtigt meget af denne proces, hvor det er blevet tydeligt for mig, hvor hurtigt tingene skifter. Det hele kan ændre sig dag for dag, men jeg er ikke nervøs for, at vi nok skal finde en god klub til mig,” siger Frederik Krabbe til Århus Stiftstidende.

“Fodbold er ren og skær business. Det har været godt for mig at finde ud af. Jeg har jo altid bare været i AGF og har aldrig været igennem det her før,” lyder det fra Krabbe.

Tidligere på dagen kunne bold.dk berette, at Sønderjyske har vist interesse for den tidligere U21-landsholdsspiller, der nåede at spille 131 kampe i AGF med fem mål til følge.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
toast-manden
10 år siden

…. og han skal nok blive en stor succes ! Tror sku vi kommer til at fortryde vi lod ham gå !

grind88
10 år siden

Nu bliver det os, der skal spille bolde i dybden i vores venstre side. 🙂

BergMania
10 år siden

hehe, ja, og der kan vi jo sætte stephan petersen ud 😉

Steen6372
10 år siden

Selvfølgelig en hård omgang for Krabbe det her, men jeg tror det var nødvendigt, hvis han skal udvikle sig videre. Tror sagtens han kan blive en glimrende højreback i superligaen. Det kan vi bare ikke bruge til noget, for han var gået i stå her i klubben.