Kontraktudløb til sommer: Ingen dialog om forlængelse mellem AGF og Riddersholm

Skrevet den 26. september 2017 - 10:04 af
Fotograf: AGF.dk

Med et nederlag til FC Midtjylland på 0-3 i går, og nu fem nederlag ud af 10 mulige i Superligaen, er der mange fans, der ikke længere har den store tiltro til Glen Riddersholm, der overtog for Morten Wieghorst for snart to år siden.

Til sommer udløber kontrakten med cheftræneren, og i går efter kampen talte Camilla Martin med Glen Riddersholm, og spurgte ham direkte ind til kontraktsituationen.

“Det er lidt et voldsomt spørgsmål på kanten af et nederlag. Det er ikke noget, vi bruger så meget tid på lige nu. Lige nu bruger vi tiden på at få integreret spillerne, så vi leverer kontinuerligt i kampene”, udtaler Glen Riddersholm til TV3Sport og fortsatte til spørgsmålet, om der er dialog mellem parterne.

“Ikke lige for nuværende omkring den del. Det synes jeg heller ikke – hvis man tager situationen i betragtning – giver god mening”, lyder det fra Riddersholm til mediet.

AGFs næste opgave er på fredag, når man gæster oprykkerne fra Helsingør. Få entre og 5 fadøl til Helsingør vs AGF for 25 kr.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. jeg har indtil nu ikke været for en fyring af GR. Men jeg syntes dog efterhånden, at bunden er ved at været nået. Der lavet fejl på fejl ift. parathed til kampene. Game plan, og ikke mindst konceptet, som pt. ikke er tilstede. Jeg har lidt svært ved, at blive ved med at tro på GR, og at han formår at få AGF på benene og i top 6 af superligaen.

 2. Hvis han ved vinterpausen ikke har top seks i sigte, ryger ham formentligt der. Hvis der er realistisk at nå top seks, så får han chancen til det ikke mere er realistisk. Man kan ikke svigte målsætningen så flere gange i træk og i øvrigt ikke bygge på spillemæssigt, og så tro man skal forhandle forlængelse.
  Jeg tror dog også at Glen har en andel i at ungdomsafdelingen er blevet styrket (men jeg ved det faktisk ikke – han bruger jo ikke de unge så meget) og anden udvikling på generel klubplan, den skal han selvfølgelig også have cadeau for. Men hans hovedopgave, der handler om at spille førsteholdet i top seks, lykkes ham ikke rigtig med endnu. Jeg håber vi napper de to næste, så kan det hele vende igen. Vi ligger der hvor det både kan blive succes og fiasko – mest peger dog i retningen af en fiasko. I hvert fald i forhold til den udmeldte målsætning.

  1. Fornuftig kommentar, jeg er enig 🙂 Endnu en grund til at Glen skal blive – hvis vi ender på en sikker 7. plads, og samtidig har implementeret talenter i A-truppen synes jeg målsætningen er mindre vigtig.

  1. AGF skal jo kunne slå alle de andre, skal du huske på. Især et hold, der konsekvent har ligget i toppen af dansk fodbold den seneste håndfuld sæsoner… 😉

  2. Fordi FCM er et bedre hold, betyder ikke at man bare skal bøje sig forover og tage imod, ved godt at nogle københavner “fans” foretrækker den slags. Der er ingen undskyldning for den indsats spillere og trænere præsterede i går,.. Jeg ser dog ingen der ikke respeketer FCM..

  3. Blah@ Hvis man mener holdet bare skal bøje sig forover bare fordi FCM er et meget bedre hold, så er der squ ikke meget fan over en.. det kan vel ikke være så svært at forstå, selv for en københavner.. Om du er sofa-fan, bodega fan eller stadion fan er lige gyldigt..

  4. Jo for pokker, vi fik stryg af et bedre hold – sådan er det. Det var ikke Glens skyld at Junker spillede bolden istedet for at klaske den ind til 2-1. Surt de får et 3. mål i overtiden – Jeg synes faktisk de gjorde det okay. Marginaler gør at den ikke ender 5-0 eller 2-1. Ikke manglende trænerkompetencer.

 3. @Mulleman@Blah. Nu er det jo ikke det forventede nederlag til FCM, der får nogle af os til at ønske Glen fyret. Ingen sportslig fremgang i næsten 2 år til trods for at truppen er blevet udskiftet, generel manglende parathed, fortsatte nedsmeltninger, mgl. spilkoncept, fiasko i indeværende pokalturnering og generelt dårlige sportslige resultater i hele Glens periode i AGF.

  1. @only white -MW slog Kjellerup 1-8, SIF 0-1 og Rishøj 0-3
   – GR slog SJE 0-3, AAB 0-2 (+ 2-2 kampen) og spillede op med FCK i finalen…

   Hvad er din pointe? Det kan umuligt være at GR ikke har nogen ære i den præstation…?

  2. @sissyfuzz Har jeg sagt at Glen ikke har en del af æren? Om du slår Kjellerup eller AAB er ligegyldigt.. Og man kan sige at Glen kun havde været i klubben ganske kort, så sejren over SønderjyskE var lige så meget op til MW.. Havde MW smidt en af kampene mod et af de 3 hold som Glen gjorde imod Fredericia, så havde Glen ikke fået holdet i finalen.. Og så havde det INTET fremgang været.. Så tag hovedet ud af røven på Glen

  3. @only-white Din første kommentar antyder det, og at MW skal have ære for en kamp der bliver spillet efter hans afsked, under en ny cheftræner, antyder det i højere grad. At du bliver flabet og grov i sproget antyder at jeg ramte sømmet lige på hovedet og at du er elendig til at argumentere… Kom igen curlingbarn, ikke alt det hyleri.

  4. @sissyfuzz du må undskylde jeg blev grov og flabet, din kommentar antydede blot at du har hovedet langt oppe i Glens røv.
   Det er lidt sjov med jer Glen fans, når det kører skudt for holdet, så er det en process og lang træk, så må han ikke bedømmes, men når det er lidt succes så kan han gost dømmes efter en kanp.. kan i snart bestemme jer

  5. @only white At man ikke er helt så sortseende som andre, betyder ikke at man nødvendigvis også er Glen-fan. Men måske er man bare træt af de evindelige trænerskifte, når det har vist sig at eneste tidspunkt i nyere tid, hvor AGF bare nærmede sig at kunne rejse sig af dyndet, der havde man den samme træner i mere end 1½-2 år.

 4. FCM spillede rigtig godt og var bedre på alle parametre.

  Der hvor jeg har det svært er at vi ikke så noget som helst system eller en taktisk gameplan hvor vi kunne gøre ondt på FCM.

  Der blev kæmpet ok, men vi stod ikke sammen som et hold, men derimod som nogle kæmpende individer.
  FCM’s mål blev scoret efter fejl eller manglende skarphed i afgørende situationer.
  Ovenpå sejren mod FCN vælger GR friskhed fremfor kontinuitet.
  Nu er vi ude af pokalen og sendt tilbage i den nederste gruppe igen.

  1. @don-marisco Er det Glens skyld at Juelsgaard/Kanstrup slipper opdækningen af Onuacho? eller er det en personlig fejl? For jeg er da rimelig sikker på at Glen har sagt ‘dæk lige ham det lange hyl!’ til mindst en af dem…

 5. Hvornår har trænerfyringer nogensinde været svaret? Jeg tager gerne 8-10 pladser de næste tre sæsoner for udviklingens skyld… Det kræver tid at bygge noget stort op. Og det må gerne være med Glen i spidsen. Ledelsen skulle snarere sende er klart signal om, at Glen har opbakning ligemeget hvad. Selv en nedrykning.

 6. Alt i mig skriger på forlængelse og kontinuitet. Men.

  Jeg har skrevet således på mtac’s facebookssite

  Var på stadion i går og tog mig selv i at tænke 4 ting:
  1. Vi har overmatchet på midtbanen, men bænken forsøgte sig slet ikke med noget modtræk
  2. Duncan er ikke mobil nok – Riel, Bundu, Junker ville alle kunne skabe noget mere ravage i en kamp, hvor vi var fysik underlegne, men bænken reagerede ikke
  3. Hvorfor ikke bruge Riel, som er i form og scorer mål? Nej på bænken med ham, indtil han ikke længere er i form, så man kan undskylde sig med, at han først skal spilles i form.
  4. For første gang overvejede jeg, om Glen er den rette …

  På vej ud fra stadion er det foruroligende at mærke den ligegyldighed, der er efter et nederlag. Folk skred bare fra stadion. Stort set ingen mishagsytringer. Folk trækker bare på skuldrene … Ikke at man kan fortænke nogen i det!

 7. @morten
  Med en nedrykning så er der ikke længere en fuldtidsprofessionel klub i Aarhus-området. Kun hvis en udenlandsk milliardær af en eller anden årsag, som i Herning, får lyst til at smide nogle overflødige penge ud af vinduet, og det sats synes jeg ikke man skal gøre.
  Og på den baggrund er en risiko for nedrykning på bare 5-10% for stor. Derfor er der brug for en ny træner hurtigt.

  1. @Thomas Senior?? Jeg fatter faktisk ikke helt hvad det er du siger.. Hvem er det lige der kan eliminere risiko for nedrykning? Hvorfor er det KUN en udenlandsk milliardær der redde os hvis vi rykker ned? Og givet det skulle ske, hvorfor er det så ‘overflødige penge’?

   Som jeg ser det er vi i Glens tid kommet i stand til at tiltrække bedre spillere, vi har tilskuerfremgang, vi har flere seere på tv og vi endte i en pokalfinale. Alt sammen taler direkte imod din voldsomt klodsede argumentation. – Derfor er der behov for at beholde Glen!

 8. @aarhus8260 Nix, det ville da være dybt destruktivt at straffe de få der rent faktisk bakker holdet op med optimisme og tro på tingene – selv i mørke tider.. Det siger da sig selv hvis man tænker lidt over det ikke? Vi optimister bliver da straffet nok ved at vores håb knuses – Pessimisterne bliver vel ikke chokerede og triste når de allerede efter en kvart sæson VED vi rykker ned…

 9. Glen ligner en mand, der er helt kørt ned og ikke længere har energien til at løfte holdet. Det er slut senest til vinter og måske allerede efter et nyt nederlag fredag. Føj, hvor er vi trængt. Og ikke mindre med Spelmann ude med karantæne.

 10. sissyfuzz

  Med alt respekt for dit engagement omkring opbakningen af Glen – Men nu har jeg lyst dine mange indlæg og har lyst til at kommenterer på lidt af dem.

  Som en af de første ting skriver du, “at det jo ikke er Glens skyld at Juelsgaard og Kanstrup ikke dækker Onauchu op” – Nej det kan du have ret i, men har du tænkt på de to spillere bliver fanget ude af ballance, da Guari netop har sendt en bold direkte i fødderne på en FCM længere oppe på banen så vi bliver fanget i en omstilling? – Det skete i det hele taget mange gange i kampen, at flere af vores spillere clearede at spillede bolden ud i farlige områder, og når det sker så mange gange, så er man ikke forberedt nok taktisk.

  Fremgangen på seersiden på TV er jeg ikke så overrasket over, den har næsten altid været i top 3 – Men de bedre spillere, det er bestemt ikke Glens fortjeneste – Jovist, han har sagt ok til dem, men det er Jens Andersson og PC der har stået for netværk, forhandlinger og økonomi.

  Pokalfinalen skal han da selvfølgelig have ros for, men til gengæld skal han og den sportslige stab i den grad have ris for ikke at have evner til at udnytte det kæmpe momentum der lå efter finalen – Århus var på den anden ende, også selvom vi tabte, men efterfølgende er det vel gået omkring 1, måske også 2 skridt tilbage.

  Vi siden da vundet en god sejr i ny og næ, men til gengæld har vi også pga manglende taktisk indsigt tabt nogle af de mest pinsomme kampe, som 0:7 imod Brøndby, en kamp som står som den værste i mit 35 årig følgeskab af klubben – Resultaterne senest som 0:3 i Sønderjyske, 1:4 imod Randers og nu 0:3 imod FCM, hvor vi er taktisk udstillet, gør simpelthen at alle alarmklokker må og skal ringe – Som en anden skrev, det er ikke det vi taber en fodboldkamp, men vi taber fordi vi ikke er klædt ordentligt på.

  Og der er mange ting der kan påpeges – Bl.a at vi meget sjældent ser ud til at være tændte fra start…..jo imod Brøndby, men der kan det nemt være spillerne selv der sæter sig op – Ellers er det jo efterhånden mange hænder vi kan tælle på når det kommer sig til undskyldningen, vi var der ikke fra start, vi havde ikke rigtig energien.

  Det leder mig hen til spillernes form – Vi har simpelthen ikke et hold der er i form, så enkelt er det – Og det er ikke kun dem der er kommet til – Næsten alle vores spillere ser urimelig tunge ud – Og jeg kan som tidl. udøver kun nævne, at er man ikke i form, så kan det eneste man løber og tænker på være “jeg orker ikke en spurt mere”, eller “den håber jeg sidemanden tager for mig” – Ens mentale styrke kan virkelig spille en ud hvis man ikke er i form.

  Og slutteligt det spillemæssige – Det vil jeg næsten ikke engang gå igang med – Jeg vil blot som i Superliga XL citerer det Graulund og Kjær sagde “Hvad er det AGF vil inde på banen” – Lad det blive ved det, for jeg kunne finde på meget i det ikke eksisterende koncept jeg kunne tage frem.

  Så ud med Glen, gerne i landskampspausen, og hvis ikke der så til vinter – For han skal ikke sidde som Vikar i sin egen stilling frem til sommer……….for kontrakten bliver forhåbentligt ikke forlænget !

 11. @Sloth: Nu har jeg flere steder lavet deciderede gennemgange af hvorfor JEG tror Glen stadig kan blive en succes for AGF, men det orker jeg simpelthen ikke her også. Der er rigeligt med steder at folk kræver ham fyret og kalder dommedag.

  Jeg vil nøjes med kommentere lidt på specifikke emner du bringer op:
  1: TV-tilskuere.
  Hvis du tror at AGF var mere tillokkende at se på for den objektive tilskuer under Morten Wieghorst, så har du simpelthen spist søm. Der var og er bred enighed om, at spillet kunne være decideret kedeligt under MW.

  2: Spillernes form.
  Du starter med at sige at AGFs spillere IKKE er i form. Bum.
  Dernæst slutter du med at skrive: “Ens mentale styrke kan virkelig spille en ud hvis man ikke er i form.”. Kan du selv se muligheden for, at truppen måske lider lidt under, at man ikke har fundet melodien!? At vi trænger til at vinde to kampe i træk istedet for hver anden osv.

  3: Angående taktikken
  Jeg er enig i, at vi mangler et mere tydeligt koncept når vi har bolden. Derimod synes jeg vi er rigtig tydelig i, hvordan vi vil presse og genpresse, og vi viser også imod BIF og FCN i år (bare få eksempler) at vi kan presse modstanderen, erobre bolden, køre kontra og score. Det er lækkert at se på.
  Men vi mangler noget coaching på vores back og kantspil. Jeg kan ikke se hvorfor de typer der spiller i AGF pt skal kunne lykkes blot fordi man forsøger at instruere dem som dem, der lykkedes i FCM. Du kan ikke erstatte Hassan/Sly/Sisto i den henseende. Det tror jeg ikke. Jeg tror Glens største taktiske udfordring ligger i Spelmann/Duncan. To spillere som er de højeste i hierakiet, og som er hentet som profiler. Alle var vel enige om, at Duncan er den rette mand at hente. Det er mere måden han bruges på folk er efter. Og det forstår jeg. Jeg hører egentlig mest et stort suk efter at spille KLASSISK 4-4-2, hvor Duncan jo også fungerer.
  Men at sige at vi eksempelvis taber 0-3 imod FCM fordi vi “ikke er taktisk klædt på”, det er himmelråbende dumt og forkert. Vi spiller lige op mod FCM de første 20 minutter, derefter kæmper vi med at skabe chancer, og de kommer flot på 1-0, efter at Glens taktik ikke følges. Vi er faktisk med i kampen til deres 2-0 scoring, hvorefter Glen skal træffe et valg: Skal vi forsvare 0-2 for at vinde noget ære, eller skal vi satse en snitter for chancen om at komme tilbage. Spillerne viser vejen, for inden der kan justeres har Junker en flot mulighed lige efter 0-2. Glen vælger (i mine øjne) rigtigt, og skifter Bundu ind også. Vi skaber endnu en KÆMPE mulighed som brændes, inden kræfterne slipper og FCM kører os over.

  Men tilbage står, at vi brænder 3 kæmpe chancer, 2 mindre, og lukker 1 flot Onuachu-mål ind, samt et straffe+en løs bold. De rammer overliggeren 2 gange, så ja det kunne have været 0-4. Men det kunne også nemt være endt 1-2. Og hvem ved hvordan AGFs kampe begynder at ende hvis vi rent faktisk kommer foran på nogle af de kæmpe chancer vi også får skabt, eller bare de tilfældige chancer vi skaber!?…

  1. Enig i din nuancerede syn på FCM kampen. Var vores skarphed og held tilstede i de afgørende øjeblikke som mod BIF, kunne kampen have artet sig anderledes og til vores fordel. Vi må også erkende, at FCM pt er godt spillende.

 12. Jeg har opgivet at have en holdning til hvordan og af hvem denne klub og dette hold skal ledes. Der har trods alt været prøvet rigtig mange af gennem de sidste 20 år. Og alligevel rykker det ikke rigtig.
  Så jeg håber vel mest på mørkt øl og øko pølser af en hvis kvalitet på stadion. En enkelt sejr over AaB og OB pr. år vil også blive modtaget med taknemmelighed herfra.

 13. @sloth

  Til at starte med – Guira gik fra at være middelmådig i den første halveg, til at koste os kampen med en skrækkelig indsats og jeg er også forvirret over at Glen ikke flåede ham ud…

  Det med de ‘1-2 skridt tilbage’ er jo også noget sludder. Vi havde kun 8 sejre i 33 ligakampe den sæson og endte på en 10. plads. Sæsonen efter hev vi 6 sejre på de sidste 10 kampe – altså er det usandt hvad du påstår. I år er der kun spillet 10 kampe og du kan derfor ikke bruge uvished om kommede resultater som bevis heller.

  Jeg tror ikke Glen havde bedt Khodzhaniazov trække et direkte rødt mod et Brøndby hold i sin absolutte topform i 10 år. (De scorede virkelig også på alt den kamp… og ja det gør stadig ondt)

  Jeg TROR KLART de fleste fodboldspillere vil spille under en træner der har opnået guld i for nyligt, fremfor uprøvede eller evige midt/bund-trænere. Du SYNES ikke det er sådan

  Det med at være tændt fra start… Helt ærligt prøv lige at høre dig selv: ‘..der kan det jo nemt være spillerne selv der sætter sig op’ – Så når de er tændte fra start er dem selv der skal have æren og når de ikke præsterer er det Glens skyld? Du kan seriøst ikke bruge et sådant argument – det er noget DU synes og det er stærkt farvet af din holdning til Glen. Jeg er har lyst til at sige det direkte modsatte: Glen skal have æren for BIF, FCN og Hobro og enkelte spillere skal have skylden for RFC, SJE osv. DyneLarsen skal have skylden for SIF…

  Hvad angår form: Duncan har set fed ud hele sæsonen so far. Rask hører ikke hjemme på holdet. DAP skal bruge mere tid på træningsbanen end træningscentret. Resten synes jeg sådan set ser fine ud – Det går da ihvertfald den rigtige retning. (Måske har jeg glemt nogen)

  Du må SÅ gerne have din holdning men slap lige af med at fremlægge ALT så faktuelt når du i virkeligheden famler i blinde…

  Hvis vi vinder de næste 2 og ligger fint i tabellen, hvad så?

 14. der er mange hvis´er og måske´er i ret mange forsvar og angreb på holdet og vores træner…. Så her er et af mine… Hvis vi var kommet foran på Aminis Jesper Olsen dribling, ville vi være kommet foran på et af superligaens højdepunkter… og så kunn vi “måske” få lidt tro på det og spille lidt mere på vores omstillinger…. 3-0 er aldrig pænt i statistikken, men jeg synes at vores indstilling og vilje stadig er væsentlig bedre end i mange år… Ja der er uforholdsmæssig mange dumme fejl og udfald, men min teori, går på at de dejlige drenge bare snart trænger til at komme i en stime igen, for så ved vi jo alle at det med at ride på bølgen og selvtillid og ekstra energi, hænger uløseligt sammen… Jeg ser også en stor klump af hold (9-10 stk.) som endnu ikke har kontinuitet i deres hold og også fejler ret meget…. og de sidste 2 pladser i slutspillet bliver utrolig svære at få fingre i, men vi er altså tættere på det end nedrykning i mine øjne… hav en dejlig dag og på gensyn i Helsingør 😉

 15. Så Heskær og Sissyfuzz det er kun mig der famler i blinde? slet ikke jer?…..puha kunne starte en lang smører her, men tænker det er bedre jeg koncentrerer mig om mit arbejde.

  Vi må vel bare erkende, ligesom politik, at vi er på hver vores side af midten, og at begge lejre har supporterer.

  1. Stærkt argument @sloth ! ‘- Jeg kunne skrive en masse her, men jeg har ikke lige tid.’ Jeg synes vi forholder os til virkelighed, jeg synes du forholder dig til dine følelser. Og SÅ er den vist ikke længere…

 16. Desværre, men Glenn må ud. Det værste stunt var Fredericia torsdag.
  Han har et hold der mangler at blive spillet sammen, incl nogle spillere der i den grad savner kamptræning og så udnytter han ikke denne gyldne mulig, men sender en flok spillere der måske havde klasse nok i små bider, men aldrig har været et hold. ØV
  Og han har en by der higer efter succesoplevelser a la finalen i København og semifinalen, suk hvilke stemning (får stadig kuldegysninger over de oplevelser) -vores eneste succes i 20 år -og så pisser han det hele væk. Væk er pokalen og væk er den spirende selvtillid efter Nordsjælland. ØV ØV ØV
  Hvorfor ikke Colin Todd med aftale om samme spil og løbevillighed som I Randers. -måske tilknyttet hans afløser. Jacob og PC har opfundet ham til DK, så den vigtige kemi må være iorden.
  To fuldblodsangribere og en dynamisk midt med løbevillige backs. Det har vi i staben og mon ikke han kan få omklædningsrummet med. Ved godt han havde fiasko i Esbjerg men det var helt andet hold og ledelse

Skriv et svar