Kontraktudløb og rygter om tysk interesse – beholder vi David Nielsen?

1
AGF - Lyngby , Alka Superliga, Ceres Park, Aarhus , 16. oktober : AGFs træner David Nielsen

AGF’s flotte stime blev i går brudt mod Randers, og det giver endnu engang kronjyderne håneretten. 

Mens Randers sendte AGF hjem med endnu et nederlag, så er der i følge Jan Schouby, rullet et par stikpiller ind angående David Nielsen fra et ubekendt sted syd for den danske grænse. Med kontraktudløb for enden af sæsonen skal David Nielsens fremtid snart bestemmes.

Schouby mener at vide, at der florerer rygter fra en 2. Bundesligaklub, og at de efter sigende er interesseret i David Nielsen. Noget som David Nielsen ikke har gider at kommentere på.

Læs også: Interview med Helenius: Vi ser rigtig stærke ud

Omstændighederne omkring rygtet er ikke offentliggjort, så om det er Hamburg eller St. Pauli er ikke til at vide, ligesom det ikke er til at vide, om der overhovedet er hold i rygterne. Men, det giver garanteret genlyd i ligaer rundt omkring i europa, når en træner som David Nielsen opnår midlertidig succes i en klub som AGF, eller hvad?

Derfor går David ingen steder

Selvom spillet langt fra var på niveau med de seneste 6 Superliga-kampe, så har David Nielsens tropper alligevel bevist, at det hårde arbejde, der er blevet lagt i trupændringer, mentalitet og holdånd endelig har vist sig fra den gode side. Den side der puster til gløderne om en mulig medaljeplads i Superligaen.

De gode resultater kommer på baggrund af David Nielsens succes i AGF. Han er den første træner i en længere periode, der har formået at skabe så mange allierede blandt fansene, og selvom fyrings- og krisesnak meget hurtigt var oppe og vende, så er vi ikke i tvivl om, at han er den rette for AGF, og det tror vi også, at David selv føler.

Læs også: Interview med Helenius: Vi ser rigtig stærke ud

Han har skabt sit eget hold, der de seneste kampe har vist et godt sammenhold (som da Mortensen ved sin scoring løb ud til en bænket Helenius og jublede). David Nielsen kan endelig se effekten af det hårde arbejde, og hele Aarhus har de seneste uger jublet af glæde over en flot tredjeplads (nu delt tredjeplads, men alligevel), det forlader man ikke bare sådan lige, når potentialet har vist sig at være berrettiget netop til medaljepladser.

PC har meldt ud, at kontraktforhandlinger med cheftræneren bliver fastlagt engang i efteråret, nærmere kommer han ikke. Derudover har PC gjort udtryk for, at interessen for at Hr. Nielsen fortsætter i AGF klart er til stede, men at han ikke kan komme yderligere ind på forhandlingerne.

Forholdet mellem PC og David Nielsen virker rigtig godt, og de transfers man har lavet har i store træk, indtil videre, vist sig at være lige i skabet. Internt i trænerteamet, når vi har været på Fredensvang og billederne af JN og PC, der holder vejret på tribunen vidner om, at David Nielsens bagland går op i klubben, og det har vi i den grad også set, at David gør. Vi tror på, at David fortsætter, at han kører projektet færdigt og gør det endnu større end det er nu og jagter titlen som den mest succesfulde træner siden Peter Rudbæk.

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Donmiguel
1 år siden

Puha det er godt nok en omgang tåge snak der bliver lukket ud i den her artikel. Hvad er det for en succes som DN har haft med AGF? Genlyd i Europa at AGF vinder 5 kampe i streg? At vi midlertidigt ligger på en 3 plads i sæsonen? Skulle Tryllerik så ikke være røget til Real Madrid? Medalje plads? Jeg kan godt forstå at andre klubber griner af os når man læser den artikel.