Kommer der fuld sving i transferdøren?

4
agf sæson

Sæsonen 2017/2018 har været en meget blandet sæson. Det startede rigtig skidt ud, og da man erstattede Glen Riddersholm med David Nielsen, var der heller ikke meget fremgang at spore i starten.

Pludselig tog fanden dog ved AGF mandskabet, der pludselig havde glemt hvordan det var at tabe en fodboldkamp. Det resulterede i, at man løb alt modstand over i det første gruppespil og i de efterfølgende play-off kampe, og så stod man pludselig i en finale om Europa League mod FC København på trods af, at man havde leveret en rigtig ringe sæson langt hen af vejen.

Der er derfor rigtig positive spor at tyde i Aarhus, og optimismen har blomstret sig på ny hos de hårdtprøvede AGF fans, der alligevel måtte gå slukørede hjem fra Parken, da det endte med et nederlag på 4-1 til FCK.

Allerede inden kampen mod FCK, var det gjort klart, at flere spillere ikke ville forlænge kontrakten med AGF. Michael Zacho, Alexander Juel Andersen og Daniel A Pedersen skal således finde andre klubber, mens Mikkel Rask og klublegenden Steffen Rasmussen har valgt at indstille karrieren.

Samtidig står man i en situation, hvor Martin Pusics lejeaftale er udløbet, og hvad med resten af truppen, er den intakt når sæsonen går i gang igen? Jens Stage har været et særdeles varmt navn for AGF i denne sæson, hvor han især i foråret har blomstret, og Tobias Sana der blev kåret til årets spiller i klubben, har ligeledes en alder, hvor det er fristende at takke ja til et andet spændende tilbud, hvor lønnen er højere.

Hvad mener bookmakeren om AGF’s chancer?

Det er endnu ikke lykkedes AGF at ende i top 6, siden man begyndte på den nye struktur, men 3. gang skal være lykkens gang. Kigger vi under sportsvæddemål hos bet365, så mener de da også, at AGF endelig skal i top 6.

De har nemlig AGF som 5. favorit til at vinde Superligaen, bl.a. foran AaB, OB. I skrivende stund er der odds 51.00 på, at AGF vinder Superligaen i den kommende sæson. Hvis det skal ske, så kræver det hvert fald, at PC formår at finde guld på gaden.

fodbold

Hvad kommer der til at ske i transfervinduet?

I forsvaret sagde AGF farvel til Mikkel Rask og Juel Andersen, så her bør der ligeledes skulle findes en eller to erstatninger. Hvad er planerne med den iltre Dino Mikanovic, som har et fantastisk topniveau men til gengæld også et rystende bundniveau, og er Jesper Juelsgård tilfreds med rollen som reserve?

Tager vi et kig på midtbanen, så efterlader Daniel A Pedersen et hul. DAP var endelig kommet tilbage fra sine skader, og han havde spillet sig fast ind i AGF’s start-11. Nu er han væk fra klubben, da det ikke lykkedes ham at blive enige med AGF om en ny kontrakt, og der er ikke meget der tyder på, at Guira kan genfinde det niveau han var på, inden han forlod Superligaen i første omgang.

I angrebet mangler der ligeledes en målfarlig angriber. Det lader til, at AGF forhandler med Pusic, siden de ikke har meldt noget ud endnu, men er han manden vi mangler i front?

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Diem87
Bruger
Per Leth
Bruger

Det gode spørgsmål er ikke om der kommer gang i “transfer Svingdøren” i AGF. Spørgsmålet er om ikke “svingdøren” ligesom galehuset er forældede udtryk, der hører fortiden til, og som kun bruges af folk, der savner “de gode gamle dage” før David og forårssæsonen.

zcml
Bruger

Mener der bør ske mere, hvis AGF for alvor vil flytte sig, men tror ikke der kommer til at ske det store. Som minimum skal vi dog ha’ erstatninger for DAP og Pusic. Pusic kan self. stadig være i spil til en forlængelse. Og hullet efter DAP kan måske fyldes af Stage, samt Guira har vist forbedrende takter. I givet fald ville en ny kant være rart, da Ankersen, Bundu og Kaastrup er lige lidt nok. Sker der ikke yderligere afgange, så har vi self. også Blume og Spelmann, der kan bruges på kanten, plus Gribenco og Lunding. Sana, Sverrisson… Læs mere »

Per Leth
Bruger

Kontinuietet har der ikke været meget af i de sidste tyve år, før forårssæsonen 2018. Måske har den nye ledelse set det som et uudnyttet gratis og særdeles nyttigt potentiale, at fastholde den kvalitetsfyldte stamme, der nu endelig har haft så mange successer sammen. Jeg synes det er rettidig omhu at begrænse tilgangen, på trods af presset fra medier og fans.