Kommentar: Nu skal skuden vendes

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF er inde i en sløj periode, og det er nu skuden skal vendes hvis Top 6 skal indfries. 

Krise i AGF? Det spørgsmål runger næsten hver sæson, og svaret må være nej. Selvom vi er uden sejr siden den 23. september (3-2 mod Brøndby red.), så er krisesnak en floskel.

Resultaterne har været ringe, ingen tvivl, men fundamentet for et godt hold er til stede. Der skal bare justeres lidt.

Bagkæden virker slidt. Backman er utrolig savnet, men den besynderlige hovedskade er en bekymring, og hvem ved om vi overhovedet får den svenske klippe tilbage i bagkæden? Der er noget at summe over i den sportslige ledelsen, og en af prioriteterne må være forstærkninger på centerbacken og højrebacken.

Fundament for noget godt

Der er måske ikke den store tiltro til PC efter sommerens transfervindue. En belgisk restvare fra en ellers prominent storklub, dog uden nogen form for statistik, der tegnede et billede af en målfarlig angriber.

Dertil blev en ukrainer, der nærmest brækkede fingeren da han steg ud af flyveren, ikke den store forstærkning eller konkurrence til Oscar Whalley.

Men så kom Toutouh. Personligt mener vi, at det er en rigtig stærk signing. Toutouh er formsvag, jovist, men de kvaliteter han besidder er af så høj klasse, at han sagtens kan tage over for Sana, eller spille en kant.

Der har været smårygter om, at Sana er på vej væk. Det vil for det første give en betydelig pengesum og plads til Toutouh. Og de 15 millioner, som AGF kræver for Sana, kan altså hive en klassespiller eller to den anden vej.

Så altså, Mmaee har godt nok ikke scoret mål, men han har virkelig vist potentiale til at blive en rigtig boksangriber. Mysak ser vi nok ikke mere til, bagkæden kan blive virkelig godt forstærket med salg af Dino og Sana, og så kan Toutouh blive en vigtig aktie når han kommer i form.

David Nielsen afviser krisesnak

David Nielsen har bygget et fornuftigt fundament, og selvom resultaterne er sløje, så er krisesnak langt fra agendaen i AGF.

David Nielsen var nemlig hurtig til at afvise krisensnakken efter AGF led det fjerde nederlag i streg i fredags mod Brøndby.

– Hvis man er i krise, leverer man dårlige præstationer. Mod Brøndby fik jeg den præstation, jeg gerne ville have, fortæller han i følge TV2. 

– Det var vigtigt at se, at der var bund i holdet, og at vi fandt vores energi og holdånd tilbage, og det gjorde vi, siger David Nielsen.

Vi spiller næste gang, den 26. november mod AC Horsens.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Sloth
Bruger

Hvis skuden skal vendes, så er det virkelig at finde nogle af de dyder frem vi leverede fra maj-september – Dvs stor beskyttelse af defensiven, og det kommer vi helt sikkert også til at se imod Horsens når Kasper Kristensen skal stå i kassen. Personligt syntes jeg også at vi skal tilbage til at have Bundu og Stage til at ligge og veksle imellem højre kant og 9´er positionen – Jeg er overhovedet ikke overbevist om Mayee overhovedet er “til stede” i det her, i hvertfald er det ikke det udtryk jeg får når jeg ser ham, så ligner han… Læs mere »

Donmiguel
Bruger

Ja skuden skal vendes og gerne hurtigt. Krise? Ja resultatmæssigt og spillemæssigt! Spillet har ikke hængt sammen i snart mange runder. DNs succes kriterie er åbenbart at der er “bund” i holdet. Dvs at man møder op på Brøndby Stadion og producerer ikke et eneste skud indenfor målrammen. Ethvert hold kan parkere bussen foran målet og løbe for hinanden. Hvis det er et DNs bund så har vi langt igen… Vi har vist gode momenter i spillet men det har været når vi er gået i højt pres og stresset modstanderne bedst illustreret mod OB. Når holdet og DN forfalder… Læs mere »