Kombinér fodbold med sportsgrene såsom badminton eller tennis!

0

Fodbold er og bliver den mest populære sportsgren i Danmark. Det kommer vi ikke udenom. Zoomer vi ind på Aarhus er det samme historie; selvom der er et hav af forskellige sportsgrene, så vil fodbold være dén sportsgren, som tiltrækker både flest spillere men også tilskuere. AGF er et godt eksempel på dette, som typisk kan lokke mange tusinde tilskuere på stadion uge efter uge.

 

Er du dog ikke blevet professionel fodboldspiller, og ønsker du nu blot at få en sund livsstil, så kan det være en god idé at kombinere fodbold med andre sportsgrene. I denne artikel kigger vi nærmere på ketchersport såsom tennis og badminton.

 

Forskellige sportsgrene kan være godt for din krop

Når man dyrker forskellige sportsgrene, så får man bevæget sin krop på forskellige måder. Der er eksempelvis stor forskel på at spille badminton kontra fodbold. Det er nogle helt andre bevægelser, ens krop kommer ud i. Det kan godt være ganske positivt for ens krop.

 

Derudover kan det være med til at holde motivationen ved lige. Har man haft et par dårlige fodboldtræningspas, så kan motivationsniveauet hurtigt dale. Har man omvendt nogle forskellige sportsgrene, som man kan veksle lidt imellem, så er vores tese, at motivationen kan holdes høj i længere tid.

 

Lad det sociale aspekt være drivkraften

De fleste mennesker, der har spillet fodbold, kan nok nikke genkendende til, at der er noget helt specielt ved omklædningsrummet. I et omklædningsrum både før og efter træning eller kamp er der en hel speciel stemning. Det sociale aspekt af fodbold er en stor del af årsagen til, at det den dag i dag er så stor en sportsgren.

 

Forsøger du at melde dig på hold i flere forskellige sportsgrene, så vil dit sociale netværk helt automatisk udvide sig. Derfor anbefales det herfra, at du prøver kræfter med en anden sportsgren end fodbold. En af disse kunne være tennis eller badminton.

 

Husk den sunde mad, hvis du vil holde fast i din sunde livsstil!

Har du et ønske om, at du i år skal være sundere? Så er det (ofte) ikke helt nok at dyrke en masse sport. Skal du have fuld valuta for din nye investering i dig selv, så må du ikke glemme den sunde mad. Den har nemlig ekstremt meget at sige i forhold til, om du opnår de mål, du nu engang har sat for dig selv.

 

Husk dog på, at det skal være en livsstil. Det hjælper derfor ikke noget at være i et gigantisk kalorieunderskud, hvor du nærmest må sulte dig selv. Det er ikke holdbart. Sørg i stedet for at finde et holdbart niveau, som du kan se dig selv holde i mange år ud i fremtiden. På den måde øger du chancen for, at du bibeholder din nye livsstil.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved