Kim Aabech skifter til AC Horsens

10

Pludselig tog historien en drejning, vi slet ikke havde set komme. Kim Aabech der ikke fik forlænget kontrakten med AGF, var forventet at skifte til en anden Superligaklub, men det var nok de færreste der havde forventet, at det ville blive en klub ganske få km. fra Aarhus.

Havde man forventet en klub tæt på Aarhus, så var det nok en anelse nordpå, hos Randers FC, og ikke syd på hos AC Horsens, som TV3Sport netop har skrevet på deres hjemmeside, at Kim Aabech skifter til fra næste sæson.

Kim Aabechs rådgiver Mikkel Beckmann bekræfter til TV3Sport, at Kim Aabech har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens.

“Det er korrekt, at Kim har underskrevet en kontrakt med Horsens. Vi har holdt flere møder med Bo, og det match virker bare til at passe perfekt”, lyder det fra rådgiveren til TV3Sport.

Hvad mener I om, at Aabech nu skal tørne ud for “De gule?”

 

Få notifikation
Notifikation ved
10 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Snow
7 år siden

Jeg er totalt i chok!!! Hold nu kæft !!!

Rambro
7 år siden

Tillykke til Horsens. Respekt til KA for afskeden med AGF. I mine øjne er der ikke noget bad boy tilbage!

Peder Vendelbo Mikkelsen

Han har tidligere udtalt sig meget positivt om at bo i Aarhus, så det er vel ikke helt vildt overraskende at han vælger en klub tæt på hvor han bor og hvor hans børn er født.

Han er nok blevet lovet en del spilletid i Horsens og så en passende kontrakt som bliver bedre når det går godt for holdet.

Men egentlig havde jeg gået og forventet at han ville skifte til SønderjyskE, nu hvor han har talt om at han har lært at være ydmyg og arbejde for holdet.

AGF-statistik_dk
7 år siden

“… at Kim Aabech har skrevet under på en kontrakt med Kim Aabech.” ……

Bobbe78
7 år siden

Fedt for Horsens og godt det ikke blev Rens’os…

Tak for kampen og held og lykke i fremtiden Kim A

SpritOrglet
7 år siden

Det bliver helt rart at møde KA i byen før kampene. Så ved man da at han ikke kan spille 100%.
Men tak for en god tid, langt bedre end forventet. Og jeg synes det er fint at han kommer videre.

axelaxel
7 år siden

Udelukkende positive kommentarer fra Aabech om AGF og Glenn. Han er vokset meget siden han først blev kædet sammen med GF. Jeg har stor respekt og ønsker ham det bedste.

dengamle
7 år siden

Han bliver konge i Horsens – det har været i Aarhus en tid – og nogen mente at der var tid til at andre tager over i AGF
Kongen er Duncan pt. og måske han kommer til at dele titlen med flere i næste sæson – den nye træner vil have at holdet er konge

Di Stefano
7 år siden

Kæmpe forstærkning af Horsens. En mand med mange kvaliteter, som altid er svær at spille imod. Og det kommer vi til at prøve selv nu. Lad os håbe på en ny kreativ spiller i transfervinduet, som kan løbe noget mere efter Glens hoved.

Loftus
7 år siden

Tak for alt, Kim. Dejligt, at nogle af dine bedste år var i Aarhus. Det er virkelig sjældent at se en spiller med så meget flair. Måske Danmarks svar på Matthew Le Tessier.