Kenn Hansen: Havde jeg set den på tv, havde jeg dømt straffespark

12

Kenn Hansen er ofte involveret i kontroversielle kendelser, hvert fald når det ene hold på banen hedder AGF. Senest AGF og Brøndby var dommeren involveret i flere kampafgørende kendelser, og det samme gjorde sig gældende i dag.

AGF blev nemlig klokkeklart snydt for et straffespark kort efter Brøndby’s udligning, og det indrømmer dommeren til BT.

”Det misser vi. Det må jeg bare indrømme. Når jeg ser den på TV igen, så er der ingen tvivl. Men jeg kan simpelthen ikke se den fra min position. Det er selvfølgelig ærgerligt, for hvis jeg havde set den som på TV, så havde jeg dømt straffespark”, udtaler Kenn Hansen til BT.

AGF endte som bekendt med at tabe 1-2.

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bo2629
6 år siden

Og du havde dømt det hvis det ikke var i mod Brøndby og det er jo ikke første gang du har overset et straffe mod Brøndby.

Fanoe
6 år siden

fedt nok.. Det kan vi jo bruge til rigtig meget!!!

Sidst indrømmede han også efter kampen at han lavede noget lort.. Så hurra for det da…

Holger danske
6 år siden

Blablablabla Fuck dig Kenn

gniske
6 år siden

Hurra, men du vandt dine penge på oddset ikke?…

xhxn
6 år siden

kæmpe klaphat, tag ansvaret og drop din loppetjans som dommer……..

Stivesen
6 år siden

Han har kostet AGF mål de sidste tre gange han har dømt dem. I sidste runde, underkendte han fejlagtigt et mål til OB i slutminutterne. Det er en decideret skandale, at en dommer, på trods af så mange direkte fejlkendelser, fortsat dømmer weekend efter weekend. Det er netop sådanne ting, der understreger hvor amatørpræget og elendig vores set-up er i Danmark. I England, Spanien, Italien etc, havde elendige præstationer, på niveau med Kenn Hansens fået konsekvenser for længe siden. Jeg er vred over at mit hold igen igen rammes af hans fornærmende lave niveau, men jeg er også skuffet over,… Læs mere »

Stev
6 år siden

Når nu spillere kan sættes af pga. dårlige præstationer, hvorfor kan dommere så ikke? Jeg mener at Kenn fortjener et par uger, eller måske endda måneder i skyggen. Imponerende at han har været årets dommer…

Obstler
6 år siden

Generelt en helt elendig indsats af Kenn Hansen. Han overser selvfølgelig straffesparket, og det er skidt. Ligesom at han tidligere i denne sæson har overset/dømt forkert i afgørende momenter. Men generelt synes jeg ikke hans niveau som dommer i dag var imponerende, jeg tæller flere situationer hvor han ser forkert eller i stor grad har behov for sin linjevogter for overhovedet at ane hvad han skal dømme. At det så næsten hver gang falder ud til fordel for klubberne på sjælland, må vi håbe blot er et sammentraf. Men enig: Han burde fanme få en pause og forhåbentligt holder han… Læs mere »

Masada
6 år siden

Der er altid problemer med Kenn Hansen når han dømmer AGF, det er sgu ved at være pinligt, hvis det havde været overfor BIF/FCK/FCN så havde viasat/BT/EB været over problemet indtil DBU fjernede ham fra kampene med de førnævnte hold

Heeman
6 år siden

Så står du jo bare dårligt placeret Kenn Hansen. Og hvorfor kan din linjedommer ikke se den? Han står jo lige ud for… Eller overruler du ham, fordi det er BØF, du dømmer? Jeg tror, at han er anti-AGF.

petersen100
6 år siden

Lorte dommer! Giv ham karantæne.

man
man
6 år siden

Kenn Hansen AKA. AGF-haderen. Dømte fejlagtigt frispark til FCK, som de scorede på. Underkendte Søren Larsens scoring mod Brøndby i det seneste møde – og anerkendte et mål, hvor der var frispark. Og så går han bagefter ud og indrømmer fejlene. Burde ikke have lov til at dømme AGF-kampe.