Kasper Junker alligevel ikke med ligalandsholdet

Skrevet den 3. januar 2018 - 11:34 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Det var noget af en overraskelse og en personlig sejr for Kasper Junker, da han sidste år blev udtaget til det danske ligalandshold, der om få dage rejser til Abu Dhabi.

Det bliver dog et ligalandshold uden Kasper Junker, der drager af sted mod De Forenede Arabiske Emirater, da den unge AGF angriber sidder ude med en skade.

“Det er jeg selvfølgelig træt af, men det er det rette at gøre. Jeg havde set frem til at komme med, så det var en hård beslutning”, lyder det fra Kasper Junker til Jyllands-posten.dk

Kasper Junker har døjet med smerter i sit højre knæ, og det vurderes derfor vigtigere, at angriberen bliver klar til opstarten af forårssæsonen.

“Kasper Junker er ikke 100 procent fit, og så er det ikke fair over for hverken ham, klubben eller landsholdet, at han tager med ligalandsholdet. Han har trænet med vores fysioterapeuter i december, men de har ikke kunnet få bugt med hans skade. Derfor er vi nødt til at dosere det i de kommende uger. Vi skal have så mange som muligt af vores spillere klar til forårets kampe efter en ret kort opstart”, lyder det fra cheftræner David Nielsen til samme medie.

Det er i stedet Silkeborgs Sammy Skytte, der skal med ligalandsholdet.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar