Karakterer: OB – AGF

14
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Der var som bekendt langt mere fight end skønspil i Søndagens returmøde i Odense. Dog må man sige at med 5 spillere på skades- og karantænelisten var indsatsen godkendt de fleste steder. I det der vel bør kaldes en sejr for bredden.

Karakterbogen

1 = Dårlig/uacceptabel indsats

2 = Under middel

3 = Middel/godkendt

4 = Over middel

5 = Rigtig god/fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (4) Igen en stærk kamp af Jova. Kommer dog lidt på mellemhånd ved 2-2 målet. Ærgerligt at han ikke fanger OB’s straffe. Det havde været en kongeredning. Har været bedre end Grytebust i begge kampe !

Spelman (2) Noget anonym offensivt. Løser det defensive okay. Skal dog stadig lære at spille den simple aflevering fra tid til anden.

Backman (4) Bortset fra et begået straffe (tyndt?) spiller han en kongekamp i midterforsvaret. Har muligvis hovedpine i dag med alle de clearinger.

Kanstrup (4) Har en farlig clearing i starten der kunne være blevet dyr. Rejste sig dog efterfølgende og styrer defensiven flot.

Højer Nielsen (3) Blev tørret af Casper Nielsen et par gange. Glimrende assist til 1-0 målet. Blev flyttet på højre back da Spelman blev udskiftet og løser denne opgave okay.

Guira (4) Blev kastet i startopstillingen kort før kampstart. Indleder med et groft frispark der skulle have givet gult. Herefter en bundsolid arbejdsindsats i de resterende 93 minutter. Man skal huske at hans helt store force er presspillet.

Blume (4) Endnu en hårdtarbejdende midtbanespiller. Klinisk afslutning ved 2-0 målet. Viser at han også kan skrælle igennem da han får sit gule kort.  Han ser spændende ud.

Stage (5) Når du scorer det første mål og assisterer på nr.2 og derudover går forrest såvel offensivt som defensivt i et imponerende arbejdsraseri så er man fortjent MOM.

Ankersen (5) De fleste af vores offensive ting var Ankersen med i. Lænede sig op af et rødt kort da sparkede bolden væk efter der var fløjtet. Hans geniale sejrsmål og kølige udtalelse efter kampen trækker ham dog op på 5 tallet. Begynder for alvor at ligne den gamle Ankersen.

Bundu (2) Får et tidligt gult kort. Får ikke ret meget at arbejde med. Laver dog en perfekt frispilning til Pusic, men smider selv en god kontramulighed væk kort efter. Det var ikke rigtigt hans kamp.

Pusic (2) Dagens dårligste AGF’er.  Arbejdede hårdt men smed bolden væk flere gange fordi det går for langsomt. Brænder en gigantisk chance der kunne være blevet dyr. Kan kun være risikoen for forlænget spilletid der gør han ikke bliver skiftet ud. Er tæt på 1-tallet!

Juelsgaard (3) Afløste Spelman til den sidste halve time.  Fik  en advarsel. Mistede bolden ved 2-2 målet, men ellers en solid indsats.

Sverrisson (UB) Afløste Blume i det sidste kvarter. Fik en advarsel.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
habo95
Bruger

Det trækker allerhelvedes ned at Pusic jokker i en oplagt chance – positivt er det dog, at han kæmper ihærdigt som bølgebryder hele kampen – Pusic er dog sikkert, når den nye sæson starter “Hvem var Pusic?”

gffan17
Bruger

Ved ikke om det bare er mig, men ligger Bundus aflevering ikke lidt for langt bag Pusic?
Sådan som jeg ser det, er det mindst lige så meget fordi afleveringen ikke ligger hvor den skal. Pusic falder jo nærmest på røven for at ramme bolden..

Frejensvang
Bruger

Kan nogen uddybe hvad Ankersens “kølige udtalelse” drejede sig om?

Rambro
Bruger
chilli
Bruger

@gffan17

Jo afleveringen lå bagved Pusic, og derfor får han ikke ram på bolden. Ses tydeligt i slow, og dermed er han tilgivet. :O)

Steen6372
Bruger

Det er helt oplagt, at de er to om at forkludre denne 100% chance. Bundu afleverer både lidt for hårdt og for upræcist. Pusic har masser af tid og plads og kan vel nå at tæmme bolden først. Men ingen af dem er sikkert klar over, hvor lidt pres der er på dem.

starks
Bruger

Jova står en middel kamp (3) i min bog. Han bliver aldrig for alvor testet. Spellmann spiller også en middel kamp (3). Han kæmper og skiller sig for det meste fornuftigt af med bolden. Kanstrup og Backmann skal i min bog have karakteren (4), da de simpelt hen clearer alt der kommer ind i feltet. Kanstrup kommer lidt på mellemhåndsknogler ved AKs mål, og Backmann får tyndt dømt et straffe imod sig. Højer Nielsen spiller en fin defensiv kamp (3). Han har meget svære betingelser, med Bundu foran sig. OB blæser forbi i Bundu side. Det til trods, så clearer… Læs mere »

zcml
Bruger

Synes topkarakter til Stage og Ankersen virker lidt i overkantet, men når man kun arbejder med en 5-trins skala, har man self. ikke så meget råderum. Så det kan forsvares. Hvad Ankersen udtaler efter kampen skal dog på ingen måde ha’ nogen indflydelse på hans karakter. Man får sgu da heller ikke en bedre karakter til eksamen, hvis man fyrer en frisk kommentar af når den er overstået. Skulle man ellers også ha’ dumpet ham, hvis han spillede en brandkamp, for så efterfølgende at få karantæne for at svine dommeren til efter kampen, som det eks. skete med Graulund engang?… Læs mere »

zcml
Bruger

Pusic synes jeg i øvrigt også kun spillede til et 1-tal.
Kampen viser vel meget godt, at der ikke skal forlænges med ham, uanset løn!

Allanhyl
Bruger

Synes også at Pusic ikke havde en speciel god kamp i Odense.. men synes altid han kæmper og til tider ligner han en god mand, den ENESTE mand, vi har som man kan spille bolden op til og afvente fløjene osv. Dette har hverken Riel, Junker eller de unge… Bundu er tættest på men vælger dog ofte en anden løsning. Mht. om man skal forlænge.. afhænger det i hvert fald også om der kommer noget den anden vej.. Til sidst, så synes jeg man skal passe på med at være for meget efter en mand, der med sine scoringer for… Læs mere »

zcml
Bruger

@ Allanhyl Enig! Bundu har evnerne til at blive brugt som spilstation, men vælger for ofte de forkerte løsninger. Man kan dog håbe at trænerteamet kan lære ham det. De unge angribere har jeg ikke set nok til at kunne bedømme deres evner, og Junker er hovedsageligt en kontra”maskine”. Riel synes jeg har vist nogle tekniske evner der kan bruges, men mangler måske lidt fysik til at holde modstanderne væk. Så gerne en type som Pusic til angrebet, men synes bare ikke han har vist sig at være god nok længere! Har set lidt på Douglas fra Helsingør, som jeg… Læs mere »

Allanhyl
Bruger

Douglas kunne godt være en mulighed, men tænker nok generelt en mere teknisk angriber stadigvæk er David Nielsens foretrukne.. men der skal være mange mål i manden… har faktisk fidus til at vi kan tiltrække Kirkevold, hvis ikke det rigtige bud fra udlandet kommer.. han har selv nævnt at en større klub med flere fans i DK kunne være interessant. FCK henter “altid” udefra, BIF og FCM har vist de angribere de skal have.. så er der i min verden AGF tilbage.. han er hurtig, teknisk fin og kan score mål.

zcml
Bruger

Ville blive meget overrasket, hvis vi kan hente Kirkevold. Tror nærmere han ender i en af de klubber du nævner, hvis han skifter til en anden dansk klub. Brøndby ser dog ikke ud til at mangle målfarlige angribere pt., men der kan jo dukke salg op. FCM ligeså, men igen… Salg!? FCK ved man sgu aldrig med, men synes ikke de har haft meget held med at hente topscorere hos konkurrenterne indtil videre. Så måske det er til vores held som du skriver, Allanhyl. Vi kan helt sikkert tilbyde en bedre løn end Hobro, men som jeg kan se, har… Læs mere »

Allanhyl
Bruger

Ja, zcml – Kirkevold er mest af alt ønsketænkning… men fik sådan en lidt underlig fornemmelse en dag, som jeg vel bedst kan sammenligne med Kanstrup og Pusic.. begge spillere, som jeg fik en fornemmeren med inden der var rygter.. men nu må vi se.. kan nemt ende som du skriver 🙂