Karakterer i sæsonens sidste kamp

2

Det var ikke de store karakterer der blev brug for i Fredag aftens kamp i parken i København. Fra 1-3 var hvad det kunne blive til.

Karakterbogen

1 = Dårlig/uacceptabel indsats

2 = Under middel

3 = Middel/godkendt

4 = Over middel

5 = Rigtig god/fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (3) En okay kamp af serberen som havde et par fine redninger undervejs. Kunne ikke rigtig gøre det store ved målene.

Mikanovic (1) En virkelig skidt kamp af Dino. Store problemer over for Fischer og trods flere mislykkede forsøg blev han ved med at ville drible sig forbi sin modstander.

Backman (2) Forsøgte at holde sammen på forsvaret uden held. Blev ofte fanget i FCK’ernes hurtige pasninger. Fik en advarsel.

Juelsgaard (2) Grim pasningsfejl der førte til 1-0 målet. Slet ikke på samme niveau som mod SønderjyskE

Højer (3) Som resten af forsvaret var der store problemer defensivt. Forsøgte dog stadig at tilføre holdets offensiv noget power, uden held.

DAP (2) En skidt afskedskamp for midtbanens defensive anker. Virkede som resten af holdet slidt og langsom i flere situationer.

Blume (2) Hans måske dårligste kamp for klubben. Var alt for langsom på bolden. Brændte en stor chance kort før pausen.

Stage (3) Dagens anfører kæmpede igen det bedste han havde lært. Fik scoret til 1-1 . Virkede slidt i 2 halvleg.

Ankersen (3) Var en af de få der forsøgte noget offensivt. Manglede lige den sidste skarphed eller den sidste dribling/vellykkede aflevering.

Spelman (2) God arbejdsindsats, dog helt uden slutprodukt i mange situationer.

Junker (2) Måtte arbejde meget alene på toppen. Kom frem til et par gode afslutningsmuligheder men mangler skarpheden. Fik et tidligt gult kort.

Kaastrup (2) Kaastrup fik lidt over en halv time, men lykkedes ikke med ret meget, men det var dog også en svær kamp at komme ind i.

Riel (3) Fik en halv halvleg i stedet for Junker og gjorde forsøget med et par kvalificerede afslutninger.

Rask (UB) Fik kun et kvarter og er derfor uden for bedømmelse.

 

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Selvom der ærgrer mig, at vi ikke kunne “stikke en kæp i hjulet” på FCK’s forventninger om at skulle spille europæisk, så er jeg et eller andet sted glad for at vi nu kan koncentrere os fuldt ud om de hjemlige turneringer i næste sæson. Selvom jeg gerne havde set et par kampe til AGF i EL, så synes jeg ikke holdet er klar til det pt. Lad os hellere se om vi kan fortsætte den udvikling holdet er inde i, og indfri målet om top-6! Og så kan vi på mere “retfærdig” vis kvalificere os til EL i 19/20-sæsonen… Læs mere »

Per Leth
Bruger

Man må give David ret når kan siger at tanken var tom. Vi må alligevel erkende at holdet, trænerne og hele staben har givet os et forår vi ikke glemmer. Når vi møder FCK med en nedslidt trup, 3 dage efter en vigtig play-off kamp, og med de fem vigtigste nøglespillere ude, kan ingen af vore modstandere kritisere os, for ikke at have gjort alt. Når vi møder FCK igen, vil de næppe dominere!