Karakterer AGF – SønderjyskE

14
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fredag aften fik AGF endelig sæsonens første sejr. I en kamp hvor der var stor forskel på halvlegene scorede Mustapha Bundu kampens enlige mål.

Her er karaktererne fra gårsdagens kamp. Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (5) God kamp af AGF’s sidste skanse. Gjorde det han skulle og reddede blandt andet kastanjerne ud af ilden da forsvaret gav Lieder en stor mulighed.

Mikanovic (4) Efter en mindre god kamp mod Vejle fik backen virkelig hævet niveauet. Fornuftig defensivt og ivrigt deltager offensivt. Havde fortjent en assist men “Anker” brændte”

Backman (5) Ser uheldig ud i en situation i første halvleg hvor Juelsgård pludselig er i hans side. Ellers en ny superkamp af Backman. Enormt vigtig mod et fysisk stærkt SønderjyskE hold.

Juelsgård (3) En middelkamp af “Julle” som flere gange var lidt fejlplaceret. Kæmper og fighter dog en middelkarakter hjem.

Sverrison (3) Var ny på en uvant plads. I første halvleg foregik samtlige af hans afleveringer til siden og bagud. Fik spillet sig op efter pausen og var med i flere gode angreb.

Guira (2) Virker som om han vil dække et alt for stort område. Vinder mange bolde men taber også en del og får flere heldige frispark.

Blume (3) Leverer en fin assist til kampens enlige mål. En glimrende boldspiller der dog havde det svært mod den stærke SønderjyskE midtbane.

Amini (5) Dagens bedste AGF’er. Det betyder utrolig meget for midtbanen at “Musti” er tilbage. Er god til skiftevis at holde i bolden, drive den fremad og iscenesætte sine holdkammerater.

Ankersen (2) Dårlig første halvleg. Kommer frem til flere store chancer efter pausen men misbruger på det skammeligste. Vi savner skarpheden fra slutningen af foråret.

Stage (3) Anføreren startede på toppen uden den store succes. Kom siden ud på kanten og arbejdede benhårdt. Brændte en kæmpechance på Junkers fine oplæg.

Bundu (4)  Nej, man er ikke nødvendigvis banens bedste fordi man bliver matchvinder. Men han laver et fantastisk godt mål. Der kommer også flere gode ting fra Bundu. Men han har også perioder hvor han er passiv i det offensive spil.

Junker (3) Afløste Bundu efter en time. Fik lagt en perfekt aflevering som Stage desværre hamrede forbi. Var med i flere gode aktioner, men ikke så aggressiv i presspillet som tidligere.

Spelman (UB) Afløste Blume i de sidste 16 minutter da sejren skulle fightes hjem.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Balder
Bruger

Øh hvordan kan I give Guira 2???!! Det er jo grotesk, han arbejdede som en sindsygt. Ryddede op, og fik spillet bolden videre. Et 4 tal havde været på sin plads

zcml
Bruger

@ Balder Vel fordi han løb rundt som en hovedløs høne hele 1. halvleg, indtil han i 2. fik lidt mere hjælp til at dække midtbanen af. Han virker fuldstændig fejlplaceret på den plads. Ja! Han er en ok. oprydder, men han har hverken det fornødne overblik eller ro! Jovanovic var klart bedste mand, og Backman og Amini var stærke uden at være overbevisende. Amini har dog en ro i sit spil som resten af midtbanen mangler, og det er vigtigt selv når spillet ikke flyder. Sverrisson har jeg lidt svært ved at bedømme! Han tilførte ikke rigtigt noget fremad… Læs mere »

WP
Bruger

Præcis

downslow
Bruger

Ja, Guira bliver da bare bedre og bedre for hver kamp som defensiv midt. Sikke en fysik han har…

MC
Bruger

Enig i 2 tallet til Guira. Der er alt for meget tons og for lidt overblik og teknik.
Ring nu til DAP.

WP
Bruger

Hvad skal vi med DAP, for et år siden var han udskældt og ønsket væk. Nu er han endelig væk og så er han uundværlig. Kom dog ind i kampen. KL. AP HAT

T-Knogle
Bruger

Med en gennemsnitskarakter for hele holdet på 3,5 som svarer til middel/over middel, så er karaktererne generelt for høje for en kamp hvor holdet kun præsterede på det jævne, mod en middelmådig modstander. Jeg mener ikke at der var nogen spillere i går der præsterede en “stærk indsats” svarende til et 5 tal. Der var enkelte spillere der præsterede over middel, men de fleste leverede kun en middel præstation, og der var også mange der lå under middel. Bundu var virkelig svag i afleveringsspillet og havde vel 4-5 afleveringer ind i banen direkte til en modstander, det gør at han… Læs mere »

Balder
Bruger

@zcml det lader ikke til at vi så den samme kamp- defensivt var manden outstanding- der kan stadig puttes noget på offensivt- men hans succesrate i pasningsspillet er hævet gevaldigt- omend der stadig er plads til forbedring

mikel
Bruger

Mener også at Guira kunne have fået et 4 tal. Han lukkede fint af foran forsvaret, og det var ikke meget defensiv hjælp han fik af midtbanen i første halvleg.

zcml
Bruger

@ AC Tror nogle savner DAP fordi han sluttede godt af, og mindst havde meget mere ro og overblik end Guira. Jeg ville også ha’ foretrukket DAP, men som så savner jeg ham ikke, men derimod en erstatning! DAP habde også alt for mange karantænedage; 25 gule og et rødt kort i 76 kampe er sgu for mange. Snittet bliver bedre, hvis man tager hans kampe for Silkeborg med, men syadig til den høje side. Pt. må vi nøjes fordi man har dummet sig, og købt en spiller til en forkert position (faktisk 2, da man lavede samme nummer med… Læs mere »

Norden
Bruger

I min bog har Guira store mangler.
– Han er for let at lokke ud af position og buser ofte frem i pres og efterleder et stort rum bag sig.
– Han laver ekstremt mange klodsede frispark der giver modstanderne dødbolde.
– Hans boldbehandling er direkte elendig-

Men ja, han kommer da i vejen for noget og løber meget, men det er altså ikke nok i længden. Jeg er derfor enig i karakteren 2.

Thomas K
Bruger

Jeg er helt enig, som 6’er burde Guira ligge lige foran de to stoppere, 6’er positionen skal beskytte stopperne og være balancespiller. Alt for ofte støder Guira op i pres, og bringer dermed holde i ubalance. Jeg tror Guira i en 4-1-4-1 eller 4-3-3, på et ikke dominerende hold, kunne være én af ligaens bedste 8’er med hans løbepensum, jeg er også sikker på, at det var Guira der gjorde Drachmann til en meget bedre 6’er i SønderjyskE end han har været i FCM og OB. Udover hans mangler i disciplin, altså blive i position og blive i balance, så… Læs mere »

zcml
Bruger

@ Thomas K

Der rammer du nok hovedet på sømmet!
Guira er nemlig pres-spiller, og glimrende til det.
Som han benyttes nu, vil jeg sige, at han i bedste fald er ordinær, men i værste; katastrofal.

Ved godt at der er forskel på, hvordan man ser på tingene, og smag og behag er individuelt, og alt det der, men jeg kan ikke begribe, hvordan nogen, inkl. DN, kan mene at Guira er en god 6’er?
De må se noget jeg ikke ser!

Jesper_J
Bruger

Det kunne være sjovt at lade 3 brugere lave disse bedømmelser uafhængigt. Det kunne give nogle fine diskussioner og være mere involverende.