Karakterer AGF – SønderjyskE

Skrevet den 4. august 2018 - 15:36 af
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fredag aften fik AGF endelig sæsonens første sejr. I en kamp hvor der var stor forskel på halvlegene scorede Mustapha Bundu kampens enlige mål.

Her er karaktererne fra gårsdagens kamp. Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (5) God kamp af AGF’s sidste skanse. Gjorde det han skulle og reddede blandt andet kastanjerne ud af ilden da forsvaret gav Lieder en stor mulighed.

Mikanovic (4) Efter en mindre god kamp mod Vejle fik backen virkelig hævet niveauet. Fornuftig defensivt og ivrigt deltager offensivt. Havde fortjent en assist men “Anker” brændte”

Backman (5) Ser uheldig ud i en situation i første halvleg hvor Juelsgård pludselig er i hans side. Ellers en ny superkamp af Backman. Enormt vigtig mod et fysisk stærkt SønderjyskE hold.

Juelsgård (3) En middelkamp af “Julle” som flere gange var lidt fejlplaceret. Kæmper og fighter dog en middelkarakter hjem.

Sverrison (3) Var ny på en uvant plads. I første halvleg foregik samtlige af hans afleveringer til siden og bagud. Fik spillet sig op efter pausen og var med i flere gode angreb.

Guira (2) Virker som om han vil dække et alt for stort område. Vinder mange bolde men taber også en del og får flere heldige frispark.

Blume (3) Leverer en fin assist til kampens enlige mål. En glimrende boldspiller der dog havde det svært mod den stærke SønderjyskE midtbane.

Amini (5) Dagens bedste AGF’er. Det betyder utrolig meget for midtbanen at “Musti” er tilbage. Er god til skiftevis at holde i bolden, drive den fremad og iscenesætte sine holdkammerater.

Ankersen (2) Dårlig første halvleg. Kommer frem til flere store chancer efter pausen men misbruger på det skammeligste. Vi savner skarpheden fra slutningen af foråret.

Stage (3) Anføreren startede på toppen uden den store succes. Kom siden ud på kanten og arbejdede benhårdt. Brændte en kæmpechance på Junkers fine oplæg.

Bundu (4)  Nej, man er ikke nødvendigvis banens bedste fordi man bliver matchvinder. Men han laver et fantastisk godt mål. Der kommer også flere gode ting fra Bundu. Men han har også perioder hvor han er passiv i det offensive spil.

Junker (3) Afløste Bundu efter en time. Fik lagt en perfekt aflevering som Stage desværre hamrede forbi. Var med i flere gode aktioner, men ikke så aggressiv i presspillet som tidligere.

Spelman (UB) Afløste Blume i de sidste 16 minutter da sejren skulle fightes hjem.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. @ Balder

   Vel fordi han løb rundt som en hovedløs høne hele 1. halvleg, indtil han i 2. fik lidt mere hjælp til at dække midtbanen af.
   Han virker fuldstændig fejlplaceret på den plads. Ja! Han er en ok. oprydder, men han har hverken det fornødne overblik eller ro!

   Jovanovic var klart bedste mand, og Backman og Amini var stærke uden at være overbevisende.
   Amini har dog en ro i sit spil som resten af midtbanen mangler, og det er vigtigt selv når spillet ikke flyder.

   Sverrisson har jeg lidt svært ved at bedømme!
   Han tilførte ikke rigtigt noget fremad banen, og jeg er i tvivl om, hvor meget han hjalp i defensiven. Vi holdt SE fra at score, men det var panikredning på panikredning, og er bange for at BDS var en væsentlig faktor i den manglende organisation.
   Der er self. en risiko ved at satse på en ung urutineret spiller, men det kunne måske være en ide at bruge Thøgersen, der er mere vant med positationen, hvis Højer ikke bliver klar til næste kamp (mener jeg hørte noget om at han var ude med en brækket tå).

   Stage kan bruges på mange positioner, men vi må nok sige at spidsangriber ikke rigtigt er en af dem!
   Han lagde ellers godt fra land med en god aktion, hvor han bliver spillet i dybden, tæmmer bolden som en rigtig centerforward, og afslutter resolut. Desværre med venstre fod. Og når vi så senere, hvor uskarp han er med fortrukne, så var det vel ikke den store overraskelse. Efter den aktion blev han nu noget mere anonym.
   Skabte nok den forvirring det var meningen fra starten af kampen, men det er næppe som den næste store angriber vi får ham at se i fremtiden!

  1. Hvad skal vi med DAP, for et år siden var han udskældt og ønsket væk. Nu er han endelig væk og så er han uundværlig. Kom dog ind i kampen. KL. AP HAT

 1. Med en gennemsnitskarakter for hele holdet på 3,5 som svarer til middel/over middel, så er karaktererne generelt for høje for en kamp hvor holdet kun præsterede på det jævne, mod en middelmådig modstander. Jeg mener ikke at der var nogen spillere i går der præsterede en “stærk indsats” svarende til et 5 tal. Der var enkelte spillere der præsterede over middel, men de fleste leverede kun en middel præstation, og der var også mange der lå under middel.

  Bundu var virkelig svag i afleveringsspillet og havde vel 4-5 afleveringer ind i banen direkte til en modstander, det gør at han i min bog aldrig kan komme op over middel uanset at han scorede et flot mål. Hvis han vil til udlandet, så er han nød til at udvise fuld fokus i hver eneste aktion, og det gjorde han overhovedet ikke i går.

  Jovanovic havde vel ret beset heller ikke nogle markante redninger der beretter til karakteren stærk.

  Amini var også kun over middel i min bog, han havde fine afleveringer, men ingen assists, og må også tage sin del af skylden for at et middelmådigt hold som SE dominerede 1. Halvleg.

  Backman kan man vel heller ikke betegne som “stærk” når han var del af et forsvar der lod SE komme til 17 afslutninger!

  Jeg vel sige at det samlede gennemsnit skal ligge en hel karakter under, på 2,5 point som svarer til et sted mellem middel og under middel, på trods af sejren var præstationen ikke bedre.

 2. @zcml det lader ikke til at vi så den samme kamp- defensivt var manden outstanding- der kan stadig puttes noget på offensivt- men hans succesrate i pasningsspillet er hævet gevaldigt- omend der stadig er plads til forbedring

 3. @ AC

  Tror nogle savner DAP fordi han sluttede godt af, og mindst havde meget mere ro og overblik end Guira.

  Jeg ville også ha’ foretrukket DAP, men som så savner jeg ham ikke, men derimod en erstatning!
  DAP habde også alt for mange karantænedage; 25 gule og et rødt kort i 76 kampe er sgu for mange.
  Snittet bliver bedre, hvis man tager hans kampe for Silkeborg med, men syadig til den høje side.

  Pt. må vi nøjes fordi man har dummet sig, og købt en spiller til en forkert position (faktisk 2, da man lavede samme nummer med Sverrisson), men mener at vi kan, og bør, kunne finde noget bedre end DAP og Guira til den defensive midt.

 4. I min bog har Guira store mangler.
  – Han er for let at lokke ud af position og buser ofte frem i pres og efterleder et stort rum bag sig.
  – Han laver ekstremt mange klodsede frispark der giver modstanderne dødbolde.
  – Hans boldbehandling er direkte elendig-

  Men ja, han kommer da i vejen for noget og løber meget, men det er altså ikke nok i længden. Jeg er derfor enig i karakteren 2.

  1. Jeg er helt enig, som 6’er burde Guira ligge lige foran de to stoppere, 6’er positionen skal beskytte stopperne og være balancespiller. Alt for ofte støder Guira op i pres, og bringer dermed holde i ubalance.

   Jeg tror Guira i en 4-1-4-1 eller 4-3-3, på et ikke dominerende hold, kunne være én af ligaens bedste 8’er med hans løbepensum, jeg er også sikker på, at det var Guira der gjorde Drachmann til en meget bedre 6’er i SønderjyskE end han har været i FCM og OB.

   Udover hans mangler i disciplin, altså blive i position og blive i balance, så er mange 6’ere efterhånden også blevet vigtige i fase 1, når holdet har fået boldbesiddelse og enten går i omstilling eller spiller bolden tilbage. Den del af spillet mangler han åbenlyst.

   For mig er han ordinær som han bliver brugt nu.

  2. @ Thomas K

   Der rammer du nok hovedet på sømmet!
   Guira er nemlig pres-spiller, og glimrende til det.
   Som han benyttes nu, vil jeg sige, at han i bedste fald er ordinær, men i værste; katastrofal.

   Ved godt at der er forskel på, hvordan man ser på tingene, og smag og behag er individuelt, og alt det der, men jeg kan ikke begribe, hvordan nogen, inkl. DN, kan mene at Guira er en god 6’er?
   De må se noget jeg ikke ser!

Skriv et svar