Karakterer AGF – FCN

9
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Sæsonens første hjemmekamp er overstået og AGF er stadig ubesejret. MTAC giver følgende karakterer til spillerne og uddeler et sjældent 1-tal. Desuden er der nu ny karakterskala fra 1-6.

Karakterbogen

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Karaktererne er som følger:

Jovanovic (4) Ser halvskidt ud ved målet, men står ellers en god kamp. Kommer fint ud i feltet, og hjælper sit forsvar flere gange på de dybe bolde fra de hurtige gæster.

Mikanovic (4) Ny fin indsats af backen. Forsøger konstant at hjælpe offensivt og havde et par virkelig vigtige returløb. Spiller mere og mere med omtanke.

Kanstrup (1) Anføreren fik kun en halv halvleg. Hvis ikke han var blevet skadet kunne han dog passende været hevet ud alligevel. Det er simpelthen ikke godt nok når man 3 gange på ingen gang halvanden kamp laver den samme sløsede fejl. Stram op!

Backman (3) Var virkelig udfordret af de hurtige modstanderfødder, i især første halvleg. Spillede sig dog op sammen med holdet og bortset fra en enkelt situation klarede han de faretruende kontraer med rutine.

Juelsgaard (4) Afløste den skadede Kanstrup og bortset fra en enkelt mistiming i en tackling spillede han en god kamp. Støttede også offensivt et par gange hvilket er forfriskende.

Højer (4) God kamp af venstre backen. Utroligt de ikke kunne bruge ham i Lyngby. Dejligt deltagende offensivt. Hvor er det skønt at vi har fået en god venstre back. Nu skal han bare begynde at skyde på mål også.

Guira (3) Hvis en fodboldkamp kun varede 45 minutter havde han fået et 1-tal. Var virkelig uvenner med bolden i første halvleg. Blev meget bedre i anden halvleg og fik også slået et par fine pasninger, foruden hans mange bolderobringer.

Sverrison (2) Startede med at komme frem til en god afslutning i første minut. Forsvandt siden mere og mere ud af kampen. Var for en gang skyld utroligt pasningssvag.

Blume (2) Det samme kan siges om Blume. Den dygtige boldspiller brænder en direktør efter 40 sekunder. Laver fejlen der fører til 0-1 målet. Stod i det hele taget svagt i billedet. En af hans dårligste kampe for klubben.

Stage (2) Svageste præstation i 2018 af Stage. Nogenlunde offensivt, hvor han forsøgte at gøre en forskel. Men de dårlige markeringer på FCN’s dødbolde trækker voldsomt ned.

Junker (4) Arbejder igen benhårdt. Er en konstant trussel for modstandernes forsvar. Skulle have haft straffe kort før udligningen. Hvis han havde scoret til sidst havde han fået 5.

Ankersen (5) Dagens bedste AGF’er. Scorede og fik annulleret et mål. Kom frem til en del chancer og burde have scoret på Bundu’s fine indlæg.

Bundu (3) Kom ind efter 63 minutter. Var med i opspillet til målet og kreerede en stor chance til Ankersen. Mens han var med til at sætte fart frem ad banen, så arbejder han for lidt defensivt.

Amini (4) Hold nu op hvor kom der gang i løjerne da den lille Australier kom ind. Dejligt han er tilbage, hvilket han også lignede en der syntes. Godt indhop.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
MC
Bruger

Skræmmende niveau Kantstrup viser i går. Juelsgaard var klasser bedre, men det kan vise sig at blive en udfordring at Kantstrup er anfører, for ham udkonkurrerer man vel ikke bare.

luigi
Bruger

Dårlig 1. halvleg – hvad var oplægget fra træneren ? Det virkede som om spillerne var i tvivl om taktikken . . . . .
Hvis sportschefen før kampen var i tvivl om vi mangler forstærkninger, fik han vel svar på det gennem kampen . . gerne to kvalitetspillere, en forsvarer og en angriber 🙂

Thomasblock
Bruger

Kanstrup skuffer virkelig.

grind88
Bruger

Kanstrup lavede nøjagtig samme fejl få uger tilbage. Tømmer bolden for modstanderne og lader dem plaffe på mål.

zcml
Bruger

@ grind88

Problemet er vel nærmere, at Kanstrup ikke tæmmer bolden, men i stedet lader sig skubbe væk, så Andreas Skov Olsen kan komme til, og derefter bakker med siden til modstanderen!
Under alle omstændigheder en kæmpe fejl af ham, der ellers skulle være lederen i forsvaret.

Dalton
Bruger

Jeg mener vi har behov for en spiller mere end Amini som kan sætte et angreb op. Ingen af de to midtstoppere, guira, bjørn eller blume er stærke i at sætte spillet op. Vi har selvfølgelig sana, men han starter vel typisk på kanten og gad vide hvorlænge. I kan holde på ham… enig i at kanstrup var skuffende i går. Synes han virker underligt nervøs og særligt den med at kigge på sin modstander i stedet for bolden når der bliver sparket har han lavet alt for mange gange på det sidste. Det er jo kun noget man gør… Læs mere »

zcml
Bruger

@ Dalton Sana starter da typisk centralt som off. midt/sekundær angriber. Mener ikke han har spillet på kanten i år, og tror heller ikke umiddelbart det er DN’s plan at han skal spille kant. Hvor længe vi kan beholde ham ved jeg ikke. Nu skal han jo lige igang igen efter sin skade, men når de er klar, så tror jeg bestemt at Amini og Sana starter inde. Og så har vi da et par stykker, der kan sætte et angreb op. Blume synes jeg nu også fik vist det lidt i foråret, da de andre var ude, men det… Læs mere »

buzzer
Bruger

Backman var da brølstærk og bedste mand defensivt. Fortjener en højere karakterer.
Og begrundelsen med at Bundu ikke arbejder nok defensivt holder altså ikke i den
her kamp! Han kom ind da der skulle satses og har helt sikkert fået til opgave at fokusere og bruge sine kræfter offensivt hvilket han gjorde fremragende.