Karakterbog: Ankersen scorer højest i første del af semifinalen

0
AGF spillede lørdag eftermiddag 2-2 mod SønderjyskE i en kamp, der uden tvivl skulle have været vundet.

Det kræver ingen ekspertrolle, men blot sund fornuft at konstatere, at AGF burde have vundet den fodboldkampen. Komplet dominans, flere forsøg på træværket og en generel kontrol af kampen. Dog kunne SønderjyskE sænke AGF på 10 minutter.

Læs også: AGF smed stensikker føring væk

Det kræver nu en målrig indstilling når AGF gæster Haderslev hvis Europa League-pladserne skal holdes i live. Men uagtet resultatet har vi naturligvis karakterbog klar fra dagens kamp.

Karakterbogen

1 = Dårlig/uacceptabel indsats

2 = Under middel

3 = Middel/godkendt

4 = Over middel

5 = Rigtig god/fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Jovanovic (3) Det er svært at sætte karakter på en spiller, der ikke har havde det helt store at lave. Vi kan stort set ikke tælle et skud på mål indtil det 78. minut hvor Jova bliver passeret af et godt skud. Det er næppe serberens skyld at AGF smed føringen.  

Højer (3) Casper Højer er altid garant for en allround solid indsats, også i dagens opgør var han svær at sætte en finger på. Dog er der ikke gennemgående gode kampafgørende aktioner, hverken i den ene eller anden ende.

Mikanovic (3) Det bliver endnu en middelplacering til den anden back. Dino gjorde det hæderligt, flere gode aktioner på egen banehalvdel samtidig med, at han også kan bidrage i det offensive spil med et par farlige løb og indlæg. Dog er han snublende tæt på en karakter mindre efter en dårlig aflevering, der ultimativt kostede et mål.

Backman (3) SønderjyskE’s eneste våben i første halvleg var at smide bolde ind i feltet, men her stod Backman altså i vejen for stort set alt. Forsvaret fungerer fejlfrit i størstedelen af kampen, dog fortæller de sidste 12 minutter af opgøret, at noget gik helt galt i bagkæden.

Kanstrup (1) Bagkæden snorksov i den afgørende del af kampen. 2-1 målet fra SønderjyskE gjorde noget ved begge mandskaber. For AGF gav scoringen en uro og påpasselighed, der ellers havde været uset i hele kampen. Som anfører er det dit job at fjerne denne usikkerhed og uro og få styr på dit hold. Her fejlede Kanstrup, og det bliver han straffet for.

Stage (3) Stage knoklede som sædvanlig og får trukket utrolig mange frispark på sig. Han fungerede igen som en god spilstation og er en vigtig grundsten i den måde AGF for tiden spiller. Han får en assist med sig på kontoen, men dertil skal det nævnes, at Stage skylder 1-2 mål efter et par gigantiske chancer.

Blume (2) Bror Blume fik igen muligheden for start, og selvom han har vist gode takter i de sidste par kampe, så fik han aldrig sat sig igennem på midtbanen. Til tider var Blume usynlig og fejlede i at bidrage med specielt meget i det offensive spil. Måske skulle han længere frem på banen hvor han kan gøre ondt på modstanderen, for han druknede lidt på midtbanen i dag.

Guira (4) Det kan godt være, at Guira ikke har samme tekniske niveau som Amini, og han måske mangler lidt overblik og rolighed på bolden. Men det kompenserer han dog for i råstyrke og vilje. Han var et monster i første halvleg og måske banens bedste i de første 45 minutter, dog bliver han pillet ud til fordel for DAP i starten af 2. halvleg. Og så skal hans kongeaflevering til 2-0 målet lige have en stående applaus.

Ankersen (5) Vi belønner Ankersen med topkarakter fordi vi synes han fortjener det. Vi så en side af den hurtige kant, som man har savnet. Utallige frispark begået mod ham, flere raids op af banen, der blev livsfarlige for SønderjyskE og en indstilling, der sagde spar to. Kan Ankersen nå dette niveau hver kamp, så er han ufattelig giftig i det offensive spil.

Bundu (4) Bundu manglende i perioder et ekstra gear, og man kunne høre Nielsen og Sellés råbe ham på plads et par gange. Det var som om han ikke helt vidste hvor han skulle placerer sig til tider. Men lige pludselig gik han op i gear. Bundu fik sat sig igennem i de offensive opspil og trækker helt fortjent et straffespark til sig, spiller Stage helt åben og bidrager med utrolitg meget.

Pusic (4) Pusic gjorde det han er bedst til. Han suger bolden til sig og får skabt chancer fremad banen. Derudover scorer han iskoldt på straffespark og får serveret sit andet mål af Jens Stage. Absolut godkendt kamp af Pusic, der gjorde lige præcis det en angriber skal gøre.

DAP (3) DAP fik spilletid i hans sidste hjemmekamp, da han kom ind i stedet for Guira efter 55 minutter spillet – og derefter forsøgte han at tage over hvor den stærke Burkina Faso-spiller slap. Det lykkedes også meget fint, dog fyldte Guira noget mere på midtbanen i første halvleg.

Spelmann (2) Spelmann erstattede Bundu i anden halvleg, og det var som om det ikke var en skide god idé. Selvom Spelmann ikke havde direkte indflydelse i målene, så var det lidt en øv-fornemmelsen man sad tilbage med, efter to store brændte chancer og et gult kort.

AGF skal på tirsdag en tur til Haderslev, hvor det altafgørende andet opgør skal spilles klokken  19.00.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved