Karakterbog Silkeborg IF – AGF: Flere spillere under niveau

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Af Rasmus Thomsen

For anden gang i denne sæson måtte AGF se sig slået af 3F Superligaens bundprop fra Silkeborg IF. Det var en særdeles skuffende indsats fra AGF-holdet i gårsdagens kamp, hvor kun få spillere ramte et niveau på middel eller derover.

Hermed følger karakterbogen fra mandagens 2-1 nederlag i Silkeborg. Spillerne vurderes på en skala fra 1-10. Skalaen ser således ud:

UB – Uden Bedømmelse

1 – Elendig (Ikke bestået)

2 – Dårlig (Ikke bestået)

3 – Utilstrækkelig (Ikke bestået)

4 – Bestået

5 – Under middel

6 – Middel

7 – Over middel

8 – God

9 – Fremragende

10 – Ekstraordinær

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse.

William Eskelinen (6)

Det var ikke svenskerens bedste kamp i går. Han leverede blandt andet et lidt tvivlsomt indgreb ved situationen, der førte til 2-0 målet. Men ellers var han der, når der var brug for ham.

Alexander Munksgaard (6)

Munksgaard måtte lade sig udskifte med en skade allerede i slutningen af 1. halvleg. Forinden havde han dog nået at bidrage med gode ting både defensivt og offensivt.

Niklas Backman (3)

Det røde kort trækker gevaldigt ned i karakteren for anføreren. En ok indsats men et meget dumt rødt kort, på et tidspunkt hvor AGF netop havde reduceret til 2-1 og samtidig spillede med en mand i overtal.

Sebastian Hausner (6)

Det var ikke meget man så til den unge midtstopper i går. På trods af en noget anonym kamp, leverede han en ok indsats.

Casper Højer Nielsen (7)

Som altid leverede Højer en godkendt indsats. Han var en af de få der markerede sig rigtig positivt. Han stod generelt godt i defensiven og han var flere gange manden bag chancerne i det offensive.

Nicolai Poulsen (4)

En anonym indsats af ”skaldemanden”. Han tiltrak sig endnu et gult kort til samlingen, og forsøgte med noget fight.

Mustafa Amini (4)

Den nybagte far var i startopstillingen for første gang i forårets 3F Superliga. ”Musti” leverede en sjælden sløj indsats og bidrog ikke med meget, hverken defensivt eller offensivt.

Bror Blume (4)

To mål og chanceskabende spil i Pokalkampen mod Esbjerg, var i går skiftet ud med en anonym og noget tynd indsats fra Blume. Kreatøren lykkedes ikke med meget, men endte dog med at bestå.

Kasper Lunding (3)

Det er lidt op og ned med det unge stjerneskud. I går var det mest ned. Han spillede ikke en god kamp og han bidrog ikke med det han er bedst til. En utilstrækkelig indsats.

Jakob Ankersen (4)

Meget uskarp foran målet. Ankersen burde have scoret i gårsdagens kamp, men måtte endnu engang gå målløs fra banen. Han forsøgte en masse, men lykkedes ikke med meget.

Patrick Mortensen (5)

Holdets topscorer leverede en ok indsats, hvor han blandt andet vandt mange dueller. Han fungerede godt som ”spilstation” i det offensive spil. Han brændte dog et par store muligheder, men reddede lidt af æren ved at score sikkert på straffesparket.

Kevin Diks (4)

Det blev til lidt mere end en halvleg for den indskiftede højreback. Han startede skidt med dårlige indlæg og fejlafleveringer. Han fik dog spillet sig lidt op i løbet af 2. halvleg og endte med at bestå.

Jon Dagur Thorsteinsson (4)

En usynlig indsats af indskiftede Thorsteinsson. Han nåede ikke at ”komme ind i kampen” og bidrage med det store.

Nicklas Helenius (UB)

Helenius fik kun små 10 minutter på banen, da han blev indskiftet i stedet for Jakob Ankersen.

Man of the Match:

Morethanaclub.dk peger på Casper Højer Nielsen som Man of the Match

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved