Karakterbog: Lavt gennemsnit efter FCN-nederlag

6
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Mandag aften bød på regn, blæst og et meget forsigtigt AGF mandskab. Taktikken var lagt med et ultra defensivt udtryk, som nok også er en konsekvens at man gerne vil beskytte den unge AGF keeper.

Kasper Kristensen har fået en svær start med en debut på Brøndby stadion, hvor han var han blev passeret med det samme via et straffe. I efterfølgende kamp mod Horsens så den unge keeper igen uheldig ud.

Med det udgangspunkt, samt AGF’s defensive kvaler, var det måske ideen fra David Nielsen med at komme tilbage på sporet ved at lukke af.

Tobias Sana var ikke med, hvor David Nielsens udtalelse var at det var af ”taktiske” overvejelser. Men måske et transfer kan være på vej? AGF har hentet Toutouh og har dermed handlet med rettidig omhu for at sikre en nogenlunde overgang ved et salg.

Nu til karaktererne, der svinger lidt i begge retninger.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

  • 1 = Dårlig
  • 2 = Under middel
  • 3 = Middel
  • 4 = Over middel
  • 5 = Stærk indsats
  • 6 = Fremragende
  • UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Kristensen (3) Den unge AGF målmand fik sin første hele kamp og indsatsen er bestået. Han tog de bolde man kan forvente og efterlod ingen dumme retur. Han var uden ansvar for selvmålet.

Kanstrup (1) Kaptajnen var kommet for langt ud i åben hav. Efter en nogenlunde stabil start lavede han tværaflevering lige i hovet på en FCN spiller der satte en kontra i gang og burde have givet mål. Senere er han uheldig at lave selvmål, i en situation hvor placering fra start kunne have været bedre. Han ser efterhånden meget usikker ud.

Julle (2) Juelsgaard spillede måske en af sine bedste kampe for AGF, men det ændrede ikke på at han igen sammen med sin kollega i midterforsvaret var kilden til konstant uro. Alt opspil var enten ud over sidelinjen eller til en modspiller.

Mikanovic (3) En fin kamp af Mikanovic, han løste sine opgaver fint, men han var ikke tilstede i det offensive. Man savner stadig at kroaten bliver bedre til at lave et nogenlunde indlæg. Spændende var det situationen til sidst hvor Dino krævede straffe, men TV hellere vil genspille FCNs efterfølgende chance.

Højer (3) Casper Højer er igen solid på backen. Men bliver hurtigt lukket ned i det offensive. Ligesom Mikanovic fik de ikke givet meget støtte offensivt.

Guira (4) Flot kamp af den boldvindende midtbanespiller. Igen en kamp hvor han står godt placeret og laver en del fornuftige afleveringer, hvor han holder flowet i spillet.

Spellman (4) Arbejder flittigt. Men kommer ikke frem til noget af nævneværdig karakter. Spellmans manglende tekniske færdigheder kan også lidt udstilles på en kunststofbane.

Amini (3) I første halveg havde Amini flere gode driv med bolden op igennem banen, hvor han skabte farlige situationer. Men ligesom resten af AGF mandskabet forsvandt disse offensive togt mod FCN målet.

Ankersen (2) Løb rigtig meget, men ofte forgæves. Ankersen virker til at være i en periode, hvor han uheldigvis har tabt lidt tro til egne evner. Kampen igennem fornemmede man, at skulle der ske noget, skulle det ske med ham involveret.

Stage (2) Det er efterhånden synd for Stage at han skal udgøre angrebet da han ikke laver nogen mål, eller har en angribers færdigheder. Som altid løb han mange kilometer, men AGF mangler mere en kynisk angriber der kan skabe og udnytte chancer. Blev klart snydt for straffe, måske endda 2 styks.

Mmaee (1) Mmaee ligner efterhånden en retur til belgisk fodbold. Med 0 superliga mål og få for skabte chancer. Vandt dog nogle frispark og virkede i de første 5 min som ok spilstation før han forsvandt ud af kampen.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Sloth
2 år siden

Det var nu Kasper Kristensen´s anden hele kamp, blot for at være lidt pernippen.

Udover det, så er i godt nok rundhånden med karakterende til midtbanespillerne…….vi står godt i kæderne, men vi har overhovedet ikke greb om midtbanen på noget tidspunkt, og at nogle spillere kan få 4 er lidt vildt i min optik.

Derudover mangler i hvis også en karakter til Bundu

zcml
2 år siden
Reply to  Sloth

Der er ikke noget, der hedder “pernippen”, bare for at være pernitten(gryn)

Når det er sagt, er jeg helt enig!
Og, hvordan hænger det sammen at Juelsgaard skulle ha’ spillet én af sine bedste kampe for AGF, og alligevel kun få 2 i karakter?
Godt nok har han spillet mange dårlige kampe, men har også spillet nogle gode kampe, og i hvert fald til en karakter langt over ‘under middel’.

zcml
2 år siden
Reply to  klemme84

@ klemme84

Vil det sige, at nogen andre har givet karakteren, og du skrevet kommentaren dertil, eller hvordan skal det forstås?
For der er da ikke sammenhæng mellem karakter og begrundelse ved Juelsgård!

Jesboy
2 år siden

Er karakteren 4 til Spellman givet ud fra hans normale niveau, som vel er til 2 division eller hvordan skal man tolke det?