Karakterbog: Historisk god AGF-stime, og topkarakter til en af de unge

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Statistikken fra første halvleg lignede ikke en 3-0-føring til AGF, det kan vi takke et par individuelle præstationer for. Vi sætter tal på gårsdagens 3-1-sejr over Horsens. 

En historisk god sejrsstime blev i går endegyldig, da AGF hev sejr nummer fem i træk hjem. Målscoren lyder på 13-3, der skal spilles om frisk europæisk luft og truppen virker sammenspillet og godt kørende. Lige nu er en ok tid at være AGF-fan.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende

UB = Uden for bedømmelse

 

Grabara (3) Vores polske lejesvend står godt, uden tvivl. Han har været en overraskende god mand mellem stængerne og vi tror han har taget fusen på de fleste. Fine redninger i løbet af kampen. Kan ikke gøre meget ved 3-1 målet, men har alligevel en svipser, der var meget tæt på at koste et mål til 3-2 i en vigtig periode af kampen. Grabara er i stalden til sommer og der har endnu ikke været rygter omkring en forlængelse af aftalen. Liverpool ejer ham til 2022.

Højer (4) En gennemgående solid og benhård indsats fra Højer. Igen. Spolerer mange Horsens-forsøg på kanten og har mange fine løb frem i banen. Det er svært at sætte en finger på negative nedslag fra Højer, og han er vel nok den mest bundsolide spiller vi har.

Tingager (3) Vi har været utrolig imponeret over Frederik Tingager, der har fået en sublim start i AGF. Bagkæden virker allerede vant til hinanden, og Tingager har godt styr på sagerne. Der var få udsving i kampen, hvor fyrtårnet ikke får clearet eller misser en tackling. Bliver også rundbarberet ved 3-1-målet, men overordnet set er Tingager et perfekt match for AGF.

Hausner (4) De unge har virkelig fået spilletid i slutspillet, og det har de faktisk gjort godt. Unge Hausner fik debut i september 2018, og nu har vi altså fået os en forsvarsspiller der er værd at holde øje med. Han er autoritær i bagkæden trods alderen, og så redder han os gevaldigt, da Horsens er millimeter fra at komme på 3-2.

Thøgersen (4) Daniel Thøgersen spillede en uvant position på den modsatte back, men ligesom hans unge kompagnon gør han det overordnet godt. Der er meget få fodfejl der bliver kompenseret for hårdt arbejde, så ingen alvorlige fejl eller dårlige beslutninger. De unge drenge gør det sikre. Det er et spændende kuld af unge forsvarsspillere, der lige nu rager op i AGF, og Daniel Thøgersen er klart en af dem, vi nok kan forvente at se en masse til.

Blume (3) Gør det rigtig fint på midten. Blume er et fint alternativ til Amini, men mangler selvfølgelig til kampminutter. Han har afsindig god når han får lov og plads på midten, ellers har Blume en tendens til at falde lidt ud af kampe i perioder. Men han slår altid fint igen, hvilket vi også så mod Horsens med et par rigtig fine aktioner og afleveringer.

Guira (2) Der skal altid være en der underpræsterer, og det var Guira. Han var ikke så kontant som man kunne ønske. Mister den en del gange og får ikke sat skub i spillet når han er på bolden. Mangler Stages kvaliteter i det opbyggende spil, og han bliver brugt forkert i kampen, for meget på bolden og for langt oppe på banen til at bryde Horsens-omstillinger. Det var ikke en katastrofal kamp fra Guira, slet ikke, men der manglede autoritet på midten fra vores dørmand.

Toutouh (3) Det var en god dag på kontoret for Toutouh, og dem har der ikke været alt for mange af. Det lykkes ikke i starten af kampen for Toutouh, der stadig mangler det sidste hurtighed og feeling med bold. Så skønt at han, med lidt hjælp, får scoret. Kan være det der skal til for at få lidt af den Toutouh, der strålede i FCK.

Sana (3) Usynlig i første del af første halvleg. Melder sig mere ind i kampen, når han trækker ned i banen, vender med bolden og sætter gang i tingene. Fremragende løb ved 1-0 målet. Han kan virkelig være afgørende, og når han trykker på speederen være katalysator på det offensive, for han har i den grad kvaliteterne til det. Han er stadig one-of-a-kind når han lunter rundt på midten og vender spillet. Han er uundværlig i DN’s opstilling.

Ammitzbøll (5) Ammitzbøll får højeste karakter, da der ryger noget med puljen fra kampen mod SønderjyskE. Han arbejder ekstremt hårdt, stort løbepensum og god til at holde på bolden. Virkelig spændende angriber at holde øje med. Han har store kvaliteter som spilstation, dog kan man godt mærke han er ungdomsspiller ved, at han slipper bolden hurtigt, kunne være fedt at se noget mere fra egen hånd. Skide godt at se en af vores unge spillere scorer deres første ligamål, det kan være vigtigt for selvtilliden.

Bundu (4) Jeg tror lige vi skal huske på, at Bundu kun er 22! Han virker nogen gange lidt uoplagt i kampsituationer, men Bundu har et enormt talent, hvilket vi har set flere gange i sæsonen, hvor han enten viser målfarlighed eller splitter folk af med hans hurtighed og tekniske kvaliteter. Vi så ikke meget til ham før målet, der til gengæld var ekstremt godt  sparket ind, han har virkelig nogle vanvittige kvaliteter, der kan udvikles endnu mere. God fart og teknisk dygtig.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
mulle2
Bruger

Tak for karaktererne – dog lidt useriøst at Bundu ikke scorer højere end Amnitzbøl – faktisk ret langt ude at I kan komme med den vurdering. Bundu overstålede da alt og alle!

zcml
Bruger

“Ammitzbøll får højeste karakter, da der ryger noget med puljen fra kampen mod SønderjyskE”

Den forstår jeg simpelthen ikke; får han en kompensation for for lav en karakter i et tidligere kamp, eller hvad?
Det er da noget pjat! Han skal ha’ karakter i denne kamp for det han har præsteret i DENNE kamp! Og ikke andre oveni!

Ammitzbøll spillede en fin kamp. Og fik scoret sit første ligamål, men 5-tallet er i overkanten. Især når Bundu kun får 4