Karakterbog fra Lyngby: Tamme og tandløse AGF

5
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

En historisk dårlig sæsonstart forsætter, et AGF hold der var bedst, men endnu engang ikke formåede at lukke kampen. Manglende vilje og AGFs evige evne til slippe speederen ved scoring, kostede dyrt.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende

UB = Uden for bedømmelse

Eskelinen (3) spillede sin anden kamp, og kan ikke klandres nogle af målene. Den svenske målmand holdt AGF inde i kampen med flere gode redninger, og trods disse advarsler, fik AGF ikke lukket kampen.

Højer Nielsen (2) havde igen en defensiv off-day, hvor han taber bolden i det fremadrettet og i mange opgaver ikke fik lukket sin side af. Der er kraftigt brug for, at Højer finder stabiliteten både frem og tilbage i banen.

Tingager (3) spillede en solid kamp, han virker rolig på bolden og hans højde lukker godt af ved de mange indlæg. Blev til sidst i kampen smidt op som targetman, hvilket slet ikke fungerede og intet pres blev etableret.

Juelsgaard (2) havde flere gode aktioner og har fået ryddet op i sine personlige fejl. Men der er stadig et stykke fra det forsvar vi så med Backmann. Er blevet bedre, men forsat et af de svageste led.

Munksgaard (3) havde en god dag, og fik fint lukket ned i sin side. Han kunne dog godt bidrage lidt mere offensivt.

Bundu (3) startede som lyn og torden, og kvitterede hurtigt med en assist. Han har også flere gode tilbageløb, hvilket ligner noget der er arbejdet meget med. Men efter scoringen faldt han lige så stille ud af kampen.

Thorsteinsson (5) målscorer og kilden til konstant uro hos modstanderen. Primært i første halvleg var den iltre islænding til stor ballastning for Lyngby og leverede flere gode afleveringer der kunne blive til en assist. Klart bedste AGFer og han blev hurtigt savnet, da han blev pillet ud.

Poulsen (3) efter en række gode kampe havde opryderen det svært imod Lyngby, kom i vejen for meget, men ofte også for sent. Fik raget et gult kort til sig og var heldig med ikke at få et mere, da han uheldigt sparkede en Lyngby spiller i hovedet. Spillet på midtbanen om de vigtige andenbolde fungerede slet ikke

Amini (3) arbejder hårdt, men fik ikke det store ud af det i dag. Havde ikke så mange af hans drives med bolden, som ofte ender i noget farligt – han havde det svært på midten i store dele af kampen.

Blume (2) ligesom med Amini kæmpede han om midtbanen, og det var langt fra alt der lykkedes. Der var ikke rigtig noget der lykkes kreativt og den tidligere målfarlighed var ikke til at se.

Mortensen (2) kaptajnen får ikke meget at arbejde med, men fungerede udmærket som opspilsstation. Men hans store afbrændere er der simpelthen ikke råd til. Den målfarlighed han havde i slutspillet var pistvæk.

Sana (1) kom ind efter 60 min og spillede en frygtelig kamp, forkerte beslutninger var medvirkede til at AGF ikke fik etableret noget og han virker meget påvirket af situationen. Han var direkte elendig efter han kom ind.

Duncan (UB)

Helenius (UB)

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Jeg synes stadig at Amini er en god spiller, men der kommer for lidt fra en midtbane med NP, Amini og Blume! Blume lader desværre til at være helt gået i stå. Han havde en god aktion mod Lyngby, hvor han skabte plads til Thorsteinsson ved målet, men derudover lagde jeg ikke meget mærke til ham. Mener at NP og Amini bør være nok til at tage sig af den defensive midtbane. Og så skal vi ha’ én, der kan noget fremad foran dem. Mener godt at vi nogle kampe kan tillade os at spille med 2 angribere; Helenius/Bundu (alt… Læs mere »

zcml
Bruger

Der er self. også den mulighed, hvis vi virkeligt skal bruge noget styrke centralt, at stille med NP, Amini og Hvidt.
Umiddelbart meget defensivt, men Hvidt virker til at ha’ noget gennembrudsstyrke, og mere fysik end de 2 andre. Så må vi se, om han også kan finde ud af at afslutte, når chancen byder sig.

gummihansen
Bruger

Er der snart nogen, der er med på at snakke om hvor værdiløs en spiller Amini er? Hvornår har han sidst haft en afgørende finger med i at vinde en kamp? For mig at se ligner han mere og mere en ideløs alibi-spiller, der nok kan rutte bolden hurtigt fra side til side, men ikke rammer en pind op ad banen… Der skal ske noget på midtbanen, hvis den her dårlige stime skal vendes. Jeg tror tiden er inde til at give en anden end Amini chancen…

chilli
Bruger

Jeg deltager gerne. Syntes heller ikke han er så god, som mange mener han er. Han er aldeles ufarlig, og forsøger hellere med en aflevering, selvom han står i det lille felt.

gffan17
Bruger

Fuldstændig uenig. Amini spillede en tynd kamp mod Lyngby, så fair nok at kritisere ham på grundlag af den ene kamp, men generelt er han da en af vores bedste spillere. Han bidrager både offensivt og defensivt, han har et godt overblik samt han er god i presspillet. Min bedste personlige analyse på hvad der gik galt mod Lyngby og hvorfor vi kun har 1 sølle point indtil videre (udover at vi har spillet 3 udekampe og har mødt FCK & FCM), er at det nye 3/5-mands forsvar er alt for flagrende, specielt når Bundu får så mange defensive opgaver… Læs mere »