Karakterbog fra gårsdagens kamp

6
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Hermed karakterbogen fra gårsdagens kamp på Vejle Stadion. Karakterne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Aleksandar Jovanovic (3) – Han blev sjældent testet, men var sikker i sine indgreb. Derudover var han chanceløs ved målet.

Dino Mikanovic (3) – En middel indsats af Mikanovic, som både er set bedre og værre. Han bidrog med et par gode velkendte ”Mikanovic ryk” ude på højresiden. Tilgengæld lavede han også flere dårlige afleveringer frem i banen. En lidt anonym indsats, dog godkendt – specielt defensivt.

Jesper Juelsgård (2) – spillede i stedet for en skadet Kanstrup. Juelsgård havde ikke sin bedste dag på holdet. Han havde sit hyr med Allan Sousa, og begik bl.a. et klodset straffespark. Han sendte flere gange en lang upræcis aflevering afsted, som endte i Vejle forsvaret.

Niklas Backman (5) – Kampens bedste AGF’er. Backman gik forrest og viste sin styrke. Han vandt stort set alle sine dueller, og gik forrest i holdets tjeneste. Er det ikke kønt, kan man tilgengæld regne med figtht, blod, sved og tårer fra Backman. En fornøjelse at se på.

Casper Højer Nielsen (4) – Venstrebacken spillede sig mere og mere varm, som kampen skred frem. Han havde flere gode indlæg bl.a. fra frispark og lavede desuden en flot assist til 0-1 målet. I 2. halvleg, havde han også et drøn af et venstre hug, som desværre strøg forbi målet. Han var endnu engang solid defensivt.

Adama Guira (3) – Han sniger sig lige præcis op på et 3 tal. Guira kom med stor fysik og vandt mange dueller på midten af banen. Han begik dog også et par dumme frispark og lavede et par boldtab, som kunne være endt værre end de gjorde. Han mangler stadig at ramme niveauet fra Sønderjyske tiden.

Björn Daniel Sverrison (2) – Sverrison fik aldrig sat sit aftryk på kampen. Han bidrog hovedsagligt defensivt, men forsvandt i store perioder helt ud af kampen. Han blev udskiftet efter 55 min.

Bror Blume (4) – Målscorer og bidrog generelt med flere gode ting offensivt. Han led under en defensiv holdindsats i 1. halvleg, men viste især i 2. halvleg, at han er en midtbanespiller, som kan levere både mål og assist. Har foruden målet, endnu en fin afslutning. Han sluttede af med et gult kort, og blev udskiftet efter 72 minutter.

Jakob Ankersen (3) – Han spillede ikke sin bedste kamp i den hvide trøje. Han kom bl.a. til en god mulighed i midten af 1. halvleg, hvor han afsluttede svagt og lobbede bolden over mål. Han havde det oftest svært i duellerne. Ligesom flere af de offensive spillere, led han især i 1. halvleg under, at AGF var defensivt indstillet.

Jens Stage (3) – Valgt til anfører i fraværet af Kanstrup. Stage forsøgte flere gange med dybe løb og fremadrettede afleveringer. Et par gange brød han bolden højt på Vejles banehalvdel, uden det for alvor blev farligt. I store perioder af kampen, forsvandt han desværre lidt og blev udskiftet med Bundu efter 77 minutter.

Kasper Junker (3) – Han lå meget alene oppe foran og manglede flere gange opbakning fra de øvrige offensive spillere. Han forsøgte og forsøgte. Han kom til en del chancer, og han burde have scoret et mål eller to. Han fik desuden et dumt gult kort til sidst i kampen.

Mustafa Amini (4) – Han kom ind efter 55 minutter og bidrog med det samme. “Musti” skulle blot modtage bolden én gang og så havde han sat gang i dét angreb som førte til Blumes scoring. Da Amini kom på banen, ændrede holdet sig markant og pludselig så man et mere offensivt spillende hold. På trods af den relativt korte tid på banen, nærmede Amini sig et 5 tal.

Tobias Sana (3) – Den savnede svensker kom ind efter 72 minutter og fik derfor ca. 23 minutters (ink. tillægstid) kamp i benene, i sin comeback kamp efter skaden. Han nåede ikke at bidrage med så meget, men fik bl.a. vist lidt af det han kan, da han i overtiden slog en smuk aflevering ind i hovedet af Junker, der desværre misbrugte den store mulighed.

Mustapha Bundu (UB) – kom ind efter 77 min og bidrog bl.a. med et par meget giftige skudforsøg, der desværre ikke gav mål.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Synes karaktererne til Guira og Blume er en tak for høje!

Guira er stærk i de fysiske dueller, men det er vel, hvad han kan!
Han er for dårlig i op- og pasningsspil. Og han laver alt for mange klodsede frispark, og fejl der koster dyrt.

Blume synes jeg virkede usynlig indtil målet. Derefter livede han op, indtil han blev skiftet ud.
Virkede langt bedre med Amini ved siden af, men inden var han for anonym.

Willow
Bruger

100% på linje med zcml

Rambro
Bruger

Synes Dinos karakter er for høj. Han bidrog med ingenting offensivt. I perioder hvor det ville have været godt at holde bolden i holdet, lossede han bolden bevidstløst frem i fødderne på Vejles forsvar.

Junkers karakter er alt for høj. Jeg ville give ham 1. Ja han løber. Ja han presser. Men når man som angriber fr SÅ store chancer som Junker fik, så skal det kaste mål af sig. Virker påvirket af al snakken om de manglende mål. Det er mig en gåde hvorfor Riel ikke får chancen.

zcml
Bruger

Hvis man udelukket bedømmer en angriber på mål, ja så får Junker bundkarakter. Og jeg mener da også at det er en angribers primær opgave, men Junker yder et stort arbejde, der også kan give muligheder til andre spillere (at de så heller ikke scorer er ekstra ærgerligt). Junker har bestået, men kun lige. Og han skal snart til at score, ellers er vi nød til at prøve noget nyt. Mange snakker om at han skal ha’ lov at ha’ 10-15 kampe i træk før vi kan bedømme ham, men har vi råd til at gå så længe, hvis målene… Læs mere »

bamsefar
Bruger

zcml så må jeg til det igen det nytter ikke at blive ved med at beskytte junker der må andre boller på suppen hvis vi da ikke er glade for at spille uafgjordt hver gang (hvis en af de andre spillere score) så må de prøve riel han har aldrig fået en reel chance eller må de spille med 2 angribere eller få købt en klasse angriber det nytter da ikke med en angriber der løber meget men ikke får en skid ud af det igen skulle junger have scoret 1-2 mål men fejlede igen igen og så ind med… Læs mere »

zcml
Bruger

@ bamsefar Det er nu ikke fordi jeg tror at Junker pludselig begynder at score mål på stribe, men vil godt forsvare det arbejde han trods alt yder på holdet. Det hjælper dog ikke ret meget, hvis der ikke bliver “slået mønt” på det. Resten af offensiven skal være bedre til at udnytte de muligheder der kommer, men ud over at han også selv skal blive bedre i sine afslutninger, så skal Junker også vide, hvornår han selv skal forsøge sig, og hvornår han skal spille bolden videre. Mod Vejle var der en mulighed, hvor han fra en næsten umulig… Læs mere »