Karakterbog: Drømmen om top 6 lever

4
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF tog et vigtigt skridt i den rigtige retning, da Hobro sent blev besejret af kaptajnen. 

Endnu en mandagskamp blev spillet på Ceres arena, den sidste i Superligaen 2018. 3495 tilskuere havde bevæget sig ud i kulden i støtte om håbet om, at AGF kunne afslutte sæsonen med den sejr som var forventet.

Til kampen var Backman tilbage i startopstillingen, hvor han afløste Juelsgaard. Whalley var ikke blevet sin skade kvit og Kasper Kristensen måtte igen vogte målet.

Nu til karaktererne, der svinger lidt i begge retninger.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Kristensen (3) Han lavede sit første clean sheet og man får lyst til at give ham topkarakter. Men fakta er at Hobro ikke havde et reelt skud på mål. Dog lavede keeperen fine afleveringer med foden og var også ude at bokse ved et hjørnespark.

Læs også: Mysak og Sverrisson stopper i AGF

Kanstrup (4) Pierre fik lavet mål for 3. kamp i streg, men denne gang i den rigtige ende. Han leverede en stærk indsats sammen med Backman og tillod ikke Hobro nogle kvalificeret afslutninger.

Backman (4) Tilbage i midterforsvaret, hvor man igen kunne opleve hans konsekvens spillestil, hvor han ikke er bange for at kaste sig ind i en glidende takling uden at tænke på sig selv. Udviste desuden en god attitude og beviste hvor meget han  ville det her.

Mikanovic (3) En god kamp af Dino, dog uden at det var ekstra ordinært i defensiven eller offensiven. Var lidt nervøs hvordan han konstant blev bortdømt imod Babayan i hans dueller af dommer Anders Poulsen. Men den iltre kroat taklede fint hans temperament, som endda gav et smil til sidst ved endnu en fejldom af dommeren.

Højer (3) Venstrebacken var ikke så synlig i dagens kamp, manglede flere gange offensivt, men var stærk defensiv. Havde en rigtig god aktion i 2. halveg hvor han skærmer Sabbi af, i en situation som kunne have været Hobros farligste chance.

Guira (3) Stærk boldvindende kamp af Guira, dog har han vanskeligt ved at skabe noget kreativt eller øge tempoet med sine afleveringer. Det var tydeligt at Hobro forsøgte at lade ham bære bolden frem.

Spellman (1) Arbejder flittigt. Men Spellman var helt væk i dagens kamp. Tingene ville ikke rigtig lykkes og blev derfor også første udskiftet spiller.

Amini (2) Havde flere gode løb med bold frem og skabte også chancer med sine afleveringer. Men han havde også utroligt mange fejlafleveringer, og i perioder forsvandt Amini helt ud af kampen.

Læs også: Mysak og Sverrisson stopper i AGF

Ankersen (2) Prøvede rigtig meget, men tingene ville ikke lykkes. Han var tændt og vandt en del frispark. Han virkede længe som manden der skulle bidrage til AGFs første mål. Men løb tør for energi og måtte lade sig udskifte.

Sana (2) Ville det rigtig meget og så flere defensive løb. Men led som resten af AGF mandskabet af manglende selvtillid. Dette kunne tydeligt ses i hans afslutninger uden for feltet og på frispark. Hans egne forventninger til ham selv kan også være forstærkende, da det er tydeligt at han rigtig gerne vil bevise sig som den spiller der kan lidt mere end en gennemsnits superligaspiller.

Stage (2) Kæmpede rigtig hårdt og var også tæt på at score. Men pladsen som angriber fylder han ikke helt nok.

Bundu (4) Game changer – Bundu kommer ind og hele holdet lever op. Han er med det samme med til at skabe chancer. Dog falder han ud de sidste 10 min, hvor hele holdet begynder at virke afventende i deres spil i forhold til når Hobro havde bolden.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

“Kristensen (3) Den unge AGF målmand fik sin første hele kamp og indsaItsen er bestået.”

Det skrev du også efter FCN-kampen. Og nu er det altså TREDJE hele kamp Kasper har fået.
Copy-paste er en dårlig idé, når den oprindelige tekst ikke engang er korrekt 😉

Synes Backman fortjener et 5-tal. Ikke mindst for den betydning hans tilbagekomst betød for holdet.

Resten er jeg nogenlunde enig i.

zcml
Bruger

En hel anden sag er, hvordan indsætter man citater her på siden?
Der er en hjælpeknap, der hedder “b-quote”, og jeg går ud fra at det er den man skal bruge, men kan ikke få den til at makke ret.

zcml
Bruger

Test:

AGF tog et vigtigt skridt i den rigtige retning, da Hobro sent blev besejret af kaptajnen.

Ps.: Bare slet denne besked! Skulle luge prøve noget af.