Karakterbog AGF – SIF: Middelmådighed og et savnet forsvar

1
Foto: agf.dk

Karakterbogen fra AGF – Silkeborg er klar. Karaktererne afspejler en skuffende, men dog godkendt indsats hos de fleste spillere på trods af nederlaget på 4-3.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse.

Aleksandar Jovanovic (4):

På trods af 3 scoringer i mod, stod serberen en fin kamp. Han diskede igen op med flere gode redninger, og han var sikker i sine indgreb. Ingen tvivl om, at han er den rigtige mellem stængerne i AGF på nuværende tidspunkt.

Alexander Munksgaard (3):

Lige på grænsen til en middelkarakter. Munksgaard havde flere gode defensive aktioner, og han fik også bidraget med et oplæg til 3-2 scoringen, hvilket sikrer et 3-tal.

Niklas Backman (2):

Desværre en sjælden dårlig kamp fra anføreren. Han fightede godt, men han havde ikke styr på sit forsvar. Skuffende fra vores formstærke svensker, der slet ikke ramte niveau.

Jesper Juelsgård (2):

Juelsgård fik endnu en gang chancen, da Tingager var skadet. ”Julle” greb den ikke. Han så flere gange svag ud i defensiven. Han bidrog dog med en flot assist til Bundus mål.

Casper Højer (3):

Særligt offensivt markerede Højer sig igen som en af de bedste spillere. Han havde også nogle gode defensive aktioner, men må nøjes med et 3-tal.

Nicolai Poulsen (3):

Han fyldte godt på midten og vandt mange dueller. Men ligesom resten af holdet, så dalede niveauet til sidst i kampen, hvilket kostede plads og chancer til gæsterne.

Zach Duncan (2):

En skuffende indsats fra den unge australier. Han var med i stedet for sin skadede landsmand Amini. Men Duncan fik aldrig sat sit aftryk på kampen. Han endte med at begå straffespark og han blev udskiftet med ca. 10 min igen.

Bror Blume (3):

En blandet omgang for den offensive midtbanespiller. Blume deltog i meget af det fremadrettede spil og bidrog med flere gode afleveringer og afslutninger. Det gode spil bølgede dog i perioder og indsatsen vurderes til middel.

Jakob Ankersen (3):

”Anker” spillede en fornuftig kamp, uden dog at brage helt igennem, løber mange sure meter, men får sjældent noget virkeligt farligt ud af det. Han var en af dem som forsøgte mest offensivt. Lidt overraskende blev Ankersen udskiftet med ca. 10 min igen.

Mustapha Bundu (3):

Bundu fortsatte sin gode målform med en flot scoring. Udover scoringen spillede Bundu dog en temmelig anonym kamp. Målet og arbejdsindsatsen rækker dog til en middelkarakter.

Patrick Mortensen (4):

Angriberen gjorde, hvad han er ansat til. Han lavede endda to mål. Mortensen brændte dog også et par store muligheder, hvilket gør at karakteren ikke bliver højere. Viser alligevel sin målfarlighed og sin vigtige rolle som opspilsstation.

Nicklas Helenius (UB): Helenius kom ind efter 70 min. Han forsøgte bl.a. med to flotte langskud.

Jon Thorsteinsson (UB): Islændingen kom ind til sidst i kampen og er derfor uden for bedømmelse.

Magnus Anbo (UB): Unge Anbo kom også ind til sidst i kampen og er derfor uden for bedømmelse.

På trods af 4 indkasserede mål og ingen nævneværdige præstationer i marken, er vores Man of the Match: Aleksandar Jovanovic.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Sloth
Bruger

Hold da op i er rundhåndet med karakterende – Jovanonic bør gør mere ved det første mål, det er langt udefra, og vi sad lige i skudlinjen bag mål og han reagerer kort sagt for langsomt.

Juelsgaard er hvad karakteren 1 indikerer – Dårlig – Så det havde været en helt rimelig karakter – Og så kunne Højer og Poulsen også godt have været en karakter lavere.