Karakterbog AGF – SE: En stærk offensiv indsats

1

Karakterbogen fra gårsdagens sejr over SønderjyskE er nu klar. AGF spillede en rigtig god kamp – særligt offensivt, hvilket kan ses på karaktererne.

Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

1 = Dårlig

2 = Under middel

3 = Middel

4 = Over middel

5 = Stærk indsats

6 = Fremragende.

UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse.

William Eskelinen (3)

Fin indsats af den bagerste skanse. Han havde et par gode redninger undervejs, men kunne måske have gjort lidt mere ved 3-2 målet. En middel indsats af den svenske keeper.

Alexander Munksgaard (5)

Højrebacken er for alvor ved, at slå sit navn fast for AGF. I går spillede han en rigtig flot kamp – særligt offensivt. Munksgaards gode præstation blev endda krydret med et mål.

Niklas Backman (4)

En god kamp af Backman, som igen gik forrest og vandt en masse dueller. Han ser rigtig stærk ud frem mod afslutningen på efterårssæsonen.

Sebastian Hausner (4)

Den kun 19-årige midtstopper fortsætter med at imponere. En rigtig god og moden indsats af Hausner, der var til over middel.

Casper Højer Nielsen (4)

Venstrebacken leverer næsten altid på et højt niveau, og i går var ingen undtagelse. Masser af gode aktioner – både defensivt og offensivt.

Nicolai Poulsen (5)

Jens Stage hvem? Nicolai Poulsen ser sig ikke tilbage. Han var utrolig arbejdsom og leverede en rigtig mandfolkeindsats.

Benjamin Hvidt (4)

Hvidt fik chancen fra start og han spillede en fin kamp på midten. Han var livlig og deltog i meget af spillet. Han blev udskiftet efter 66 min.

Bror Blume (6)

Hvis ikke Blume havde fået sit AGF-gennembrud, så fik han det i hvert fald i går. Blume spillede en fremragende kamp som den kreative 10’er, hvilket sikrer ham en topkarakter.

Jon Thorsteinsson (5)

Thorsteinsson var her, der og alle vegne. Den bedste præstation i den hvide trøje indtil videre fra islændingen. Han var en konstant trussel mod SønderjyskE forsvaret. Desværre blev han udskiftet efter 66 min. Tæt på topkarakter.

Mustapha Bundu (5)

SønderjyskE forsvaret havde særligt i 1. halvleg meget svært ved at kontrollere Bundu. Bundu havde mange flotte gennembrud og viste flere gange en utrolig fart. Han blev udskiftet med 10 minutter igen.

Patrick Mortensen (5)

Angriberen er for alvor ved at finde målformen. Foruden endnu et mål til samlingen, var Mortensen en stor trussel mod SønderjyskE målet. Han havde bl.a. en afslutning på overliggeren og en afslutning der måtte reddes på stregen.

Jakob Ankersen (4)

“Anker” fik en lille halv time på banen. Han nåede at vise flere flotte ting, og kunne også have scoret et mål. Indsatsen var til over middel.

Zach Duncan (3)

Australieren nåede også en lille halv time på banen. Det blev ikke til det store for Duncan, som dog udfyldte pladsen fint.

Kevin Diks (UB)

Han blev indskiftet i 81. min.

Man of the Match:

Morethanaclub.dk mener at Bror Blume var Man of the Match

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Stop nu den sammenligning mellem Jens Stage og Nicolai Poulsen!

Ja! Begge er rigtige arbejdsmænd og fightere, men derudover ret forskellige.

NP er bedre defensivt. Og mere udpræget def. midt. Hvorimod Stages forcer er mere fremadrettet.
Stage kan desuden bruges på stort set alle pladser. Og er i luftrummet flere niveauer over NP.

NP har bevist sit værd, men han er ingen Stage.
Omvendt er Stage heller ingen NP!