Karakterbog: AGF-keeper var banens bedste

3
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Det blev ikke til mere end en uafgjort mod de nordjyske oprykkerne.
Det var et veloplagt Vendsyssel-mandskab, der gæstede Ceres Park. En første halvleg, der både bestod af et tvivlsomt straffespark, en superredning, en frisparksperle og syv minutters overtid. I anden halvleg angreb AGF, mens Vendsyssel forsvarede.

Vi giver karakterer fra aftenens kamp. Karaktererne er givet ud fra følgende skala:

  • 1 = Dårlig
  • 2 = Under middel
  • 3 = Middel
  • 4 = Over middel
  • 5 = Stærk indsats
  • 6 = Fremragende
  • UB = Uden for bedømmelse

Alle spillere fra AGF bliver bedømt, dog skal en spiller have spillet mindst 20 minutter, ellers er denne spiller uden for bedømmelse

Læs også: Pointdeling mod oprykkerne – manglede vi en boksangriber?

Oscar Whalley (5) Whalleys debut blev uden tvivl en mindeværdig aften for den spanske keeper. Whalley blev også kåret som man of the match på Ceres Park. Selvom Whalley havde en-to uheldige situationer, den ene hvor Amini redder ham, så skal debutanten havde fuld plade for koldblodighed på straffesparket.

Mikanovic (2) Dino spiller egentlig en tilstrækkelig kamp, med fine defensive indsatser, hvor han igen beviser, at han er bedste bud på bankpositionen. Vi bonger ham dog for de mange pivringe indlæg, der med kvalitet bag måske kunne have givet et mål.

Juelsgård (3) Gør det fint i bagkæden. Juelsgård er bundsolid og pålidelig, hvilket han igen viser. Vendsyssel har nogle giftige, hurtige og aggressive angribere, de blev dog fint lukket ned i kampen.

Backman (3) Backman havde nok fået et flot 4-tal hvis han havde banket returbolden fra Højers frispark i nettet. Samme som Juelsgård, fin indsats. Bagkæden står som de skal, og målet kom på en dødbold, hvor bolden heades på Stage og i kassen, svært at gøre noget ved som CB.

Casper Højer (3) Ja, det var en middelmådig præstation generelt over linjen, Højer gør det også godt, ikke bemærkelsesværdigt, men acceptabelt. Nærmer sig også et 4-tal med de livsfarlige friparksforsøg, der var lige ved at give føringsmålet standard, desværre står også Vendsyssel-keeper Nicolai Flø, en  rigtig god kamp.

Guira (4) Guira har taget ‘Kante-rollen’ til sig. Han spiller en udemærket 6’er, igen i dag. Han lukker utrolig meget ned, og løber meget, hvilket gør det svært for Vendsyssel-opstillet. Guira mangler stadig en tand i boldteknikken og boldomgangen, men den kære Adama gør det godt i det defensive.

Sana (4) Dejligt tilbagevending af Sana. En frisparksperle, der giver et point, og små glimt af den stjernestatus vi ved svenskeren kan nå op på. Flere gode offensive indspark og utrolige rappe fødder, Sana skal i topform, så kan det ikke gå galt.

Blume (2) Blume blev skiftet ind til fordel for målscoreren, dog meldte han sig aldrig rigtigt ind i kampen. Han ramte ikke de vigtige pasningerne, der er mere i den knægt end det vi så i aften.

Amini (4) Vi er vilde med Musti. Han gør det igen fornuftigt både tilbage i banen og offensivt. Dog skal der hurtige boldomgang til, hvis defensivt orienterede hold skal knækkes, og der den vej kan opstå plads til løb på midten. Her mangler Musti også lidt fart i støvlerne.

Stage (4) Jamen igen, Stage er en fornøjelse. Selvom resultatet ikke når forventningerne, så er Stage god. Han bliver kaldt det bedste, der er sket for AGF i lang tid. Han arbejder stenhårdt, vinder mange bolde og dueller og er med i rigtig mange ting. Spillet bliver hurtigt fokuseret omkring ham, og det gør intet.

Bundu (3) Bundu har igen fine intentioner, men tit mangler udførslen at følge med tankerne. Han vil og gør egentlig tit de rigtige ting, dog mangler der de sidste procenter før Bundu kan afgøre kampe.

Ankersen (3) Ankersen var god i store dele af kampen, og han er klart bedst i det offensive fremfor det defensive. Hans fart, teknik og nogenlunde sans for målnæse kommer bedst i spil på den sidste tredjedel af banen. Ankersen brænder bare for mange chancer – særligt anden halvlegs største mulighed. Han bringer dog noget farligt til spillet, hvis han bruges rigtigt.

Riel – UB, dog skal Riel havde en bemærkning for en god attitude. Mange kampe på bænken uden spilletid, og så en fremragende intensitet i spillet. David Nielsen skylder ham mere spilletid.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Rambro
Bruger

I mine øjne er Guira kampens spiller. Er du tosset, hvor kommer man i vejen for meget – og teknikken synes markant bedre

chilli
Bruger

Enig med Guira, han var alle vegne, og rager sygt meget til sig.

Generelt spiller vi aaaaaaaalt for langsomt, og uopfindsomt. Men ubesejret, og stadig masser af udviklingsområder, så er det vist ikke så ringe endda.

ulricht
Bruger

Synes I kører på automatpilot i forhold til Juelsgaard. Han var markant bedre end Backmann i går og redede flere gange kollegaen. Normalt er Backmann bedst, men Juelsgaard var, hvis man fulgte ham ret tæt i kampen, fremragende i går.

MOM i går burde være enten Whalley, Guira eller Juelsgaard.