Kanstrup om slutspillet: Det bliver til en topplacering

7
© Agf.dk

Det blev til en samlet 10. plads og 29 points på kontoen efter AGF i går spillede 0-0 hjemme mod AaB. Anfører Pierre Kanstrup er dog fortrøstningsfuld for det kommende nedrykningsslutspil. 

Den samlede 10. plads betyder som bekendt nedrykningsspil, og i følge statistikkerne følger et nedrykningsspøgelse De Hviie, også kendt som VM-spøgelset.

I 2006, hvor der blev spillet VM i Tyskland, ville skæbnen at AGF måtte en tur i 1. Division. I 2010 måtte holdet igen et smut tilbage i den næstbedste række efter en skidt sæson. Og ja, da Brasilien i 2014 var vært for VM, så rykkede AGF igen ned. Nu skriver vi 2018, og de fleste fodboldfans ved hvad det betyder – VM. Derfor må de overtroiske AGF-fans spytte sig en ekstra gang over venstre skulder, mens man beder til fodboldguderne om, at byens hold overlever i Superligaen. Men spørger du skipperen, Pierre Kanstrup, så er der ingen grund til bekymring.

Læs kampreferat og spillerkarakterer her.

– Vi skal kunne spil op mod de bedste hold i Superligaen, og det kan vi også. Det kan vi ikke fordi vi skal i nedrykningsspillet. De tre hold, vi skal møde, må være på niveau med os, siden de også er havnet her. Og jeg tror og regner bestemt med, at med den ballast, vi har fra foråret, at vi ender på en topplacering i gruppen, lyder det fra anfører Pierre Kanstrup til stiften.dk.

Puljen byder på Hobro IK, Silkeborg IF og FC Helsingør. Her starter AGF på en andenplads, tre points op til Hobro.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
chilli
6 år siden

“ingen grund til bekymring”

Den udtalelse får netop mig til, at blive bekymret.

agf8380
6 år siden

Topplacering i Gruppen….???!!!
Lyder flot – rigtig flot – Kanstrup…

Jeg har desværre lige fået hacket min computer – nogle har gættet mit ellers sikre kodeord som var: ”AGF vinder Guld i år”

habo95
6 år siden
Reply to  agf8380

Det var godt nok et gammelt kodeord:-)

dengamle
6 år siden

Selvfølgelig skal han tro på det – ingen gider høre på hvis han sagde vi rykker ned
Jeg tror de vinder puljen…

kalapojser
6 år siden

Endelig en god udtalelse, og endda fra kaptajnen 🙂 fedt at det er kommet selvtillid og troen på at vinde kampe i truppen. Det har vi manglet siden vi lå nr. et under Erik R.

zcml
6 år siden

De har langt om længe lært at lukke af nede bagi, hvilket også var afgørende for at vi klarede frisag forrige sæson, men er bange for at det i sig selv ikke er nok.
Der skal også mål til!
Kan vi fortsætte med at spille til nullet (eller bare uafgjort), og så få et par 1-0 sejre oveni, så tror jeg det er nok til at vi i hvert fald forbliver på den 2. plads i gruppen vi ligger på pt., men det bliver afgørende, at vi i hvert fald ikke taber til Silkeborg!

agf8380
6 år siden

– vi kan håbe på, at ”nedrykningsspillet” gør, at vi kommer til at spille om en EU plads – og vinde over nr. 3 eller 4 bør vi kunne, men har vi holdet til at kæmpe på de internationale EU baner ???
Et stort spørgsmål – men det kunne være interessant, at møde et EU-hold med en eller flere danskere på holdet – så bliver der fuldt hus på Stadion…