Kanstrup kan være fortid næste sæson: Jeg gider sgu heller ikke komme kravlende

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF-anfører Pierre Kanstrup tror ikke, at hans fremtid ser lys ud hos den Aarhusianske klub

Pierre Kanstrup kan meget vel have trådt sine sidste skridt på Ceres Park. Spilleren sendte AGF på en god juleferie, med en scoring mod Hobro i den sidste runde af efteråret.

Målet fra forsvarsspilleren har dog ikke ført til en ny kontrakt. Kanstrups kontrakt udløber til sommer, og spilleren tvivler på, at hans kontrakt bliver forlænget.

– Hvis AGF gerne ville mig, havde de jo nok allerede henvendt sig, og spurgt om en forlængelse. Jeg har ikke noget ondt at sige om “PC” eller klubben på nogen måde, og jeg har en kontrakt frem til sommer, som jeg har tænkt mig at udfylde på professionel vis. Det er det, jeg har at forholde mig til, fortæller Kanstrup til Stiftstidende.

Kanstrup vil ikke selv opsøge AGF, men mener derimod at klubben burde vise mere interesse.

– Jeg gider sgu heller ikke komme kravlende. Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde et andet sted at spille fodbold, hvis ikke AGF kan bruge mig. Det er ikke noget med, at jeg skal rende rundt og være stolt eller noget som helst. Men lysten skal gerne være gensidig, og det er den ikke lige nu fra klubbens side, siger Kanstrup.

Ydermere har Stiftstidende været i kontakt med undertegnedes forsvarskollega Jesper Juelsgård, som ligesom Kanstrup ikke har hørt noget fra AGF. Juelsgårds kontrakt udløber d. 31. Juni.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
dengamle
Bruger

PK hvem siger du behøver at komme kravlende. En anden måde kunne være at komme som en voksen mand og bede PC om en samtale om at du gerne vil have en afklaring.

Frejensvang
Bruger

Det er godt nok en tøsefornærmet mand, der udtaler sig. Hvis nu han havde været en stabil klippe i det sidste halvår, så kunne jeg måske have mere sympati for sådan en udtalelse. Egentligt var jeg ikke i tvivl om at der bør forlænges med ham, da han er en god og stabil midterforsvarer, der dog er meget afhængig af evnerne på den anden midterforsvarer. Men jeg tror realitetssansen trænger til en strammer?