Kamptidspunkter for play-off kampene afgjort

Skrevet den 8. maj 2017 - 21:53 af

På trods af en sejr over Viborg så var 3 point ikke nok for at slutte i toppen af nedrykningsgruppe 2. AGF møder derfor Esbjerg i play-off over to kampe. AGF starter på udebane og kampene spilles på følgende dage:

14. maj: Søndag kl. 16.00 – EfB – AGF
17. maj: Onsdag kl. 18.00 – AGF – EfB

Vinderen af kampen spiller om overlevelse i Superligaen eller om play-off imod et hold fra 1. division. Taberen spiller om direkte nedrykning eller play-off imod et hold fra 1. division. Modstanderen bliver enten Viborg eller Horsens.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. “Vinderen af kampen spiller om overlevelse i Superligaen eller om play-off imod et hold fra 1. division. Taberen spiller om direkte nedrykning eller play-off imod et hold fra 1. division. Modstanderen bliver enten Viborg eller Horsens.”

  Så det er pisseligemeget, om vi vinder over Esbjerg, for vi skal alligevel slå et 1. divisionshold bagefter? Det giver ingen mening med den struktur.

  1. Hvis vi vinder med EfB skal vi spille mod vinderen af VFF-ACH om at undgå nedrykningsplayoffkamp med nr 3 fra 1.div.

   Hvis vi først vinder over EfB og derefter over vinderen af VFF-ACH, så skal vi spille en kamp på udebane mod nr. 4 fra “mesterspillet” om DK’s sidste uefa cup plads.

   Jeg synes personligt at strukturen giver mange spændende GF kampe:-)

 2. Hvis vi vinder disse opgør bliver vi nr 11. Af de sidste 4, er der 1, som rykker direkte ud, 2 som skal spille imod hold fra 1. division og 1 (den bedste), som er reddet.

  Al snak om Europa er forkert. Det sker ikke. Det er, som BennyF skriver, det som OB, AAB, Silkeborg og Randers slås om.

  Spændende bliver det. At det så havde været sportsligt mere fair, hvis vi sidste 4 hold mødtes i endnu en pulje, hvor point kom med over, og hvor AGF så kunne spille ude og hjemme imod Esbjerg og Horsens (Viborg har vi jo lige spillet imod). I en sådan pulje ville vi jo føre pænt i stedet for som nu reelt at være sidestillet med Esbjerg, på trods af at vi har mange flere point end dem.

  Men det er jo nok disse kampe for livet, som strukturen er skabt for at få i spil. Vi må så håbe, at vi ikke dør på alteret pga et eller andet uheldigt lort eller et par offdage på de helt forkerte tidspunkter!!

  1. OB, AaB, Randers og Silkeborg kæmper om retten til at spille mod nr. 4 i mesterskabsslutspillet om den sidste Europaleague kvalifikationsplads. Det er lige nu Lyngby man skal møde, jeg tror dog ikke at Lyngby får problemer med at slå hverken AaB eller Silkeborg hvis de ved et eller andet mirakel skulle komme så langt.

 3. I artiklen ovenfor står bl.a.:
  “Lodtrækning betyder at AGF starter på udebane ”
  Det er noget sludder!
  AGF spiller ude først og hjemme i anden kamp, fordi AGF efter sidste runde i puljespillet har flere point end EfB.
  AGF har i øvrigt flere point end de tre andre nedrykningskandidater, hvilket betyder, at AGF mod disse tre modstandere vil have hjemmekamp i kamp 2!

 4. Jeg er overvejende optimistisk. Vi har ganske enkelt været meget bedre end Esbjerg i slutspillet og hentet 40 % af vores sejre i sæsonen i de sidste 6 kampe. I min verden bør vi være pæne favoritter, men det skal selvfølgelig også omsættes til to gode kampe.

 5. Tilbage til det gamle system, hvor de 2 dårligste rykker direkte ned. Den her form er da fjollet og ganske unfair. Præster og hele sæsonen og du er reddet. Punktum
  Det er lige så tåbeligt som slutspillet i håndbold

  1. Ja, det er vist noget man har glemt i alle forklaringerne omkring den nye struktur; hvordan afgøres evt. uafgjort i de indbyrdes playoff-kampe?

   Lad os evt. sige at Esbjerg vinder første kamp 1-0, og AGF efterfølgende vinder hjemme 2-1; bliver Esbjerg så samlet vinder pga. udebanemål?
   Og hvad, hvis begge kampe ender eks. 2-0 til hjemmeholdet; skal der så spilles omkamp, eller forlænget spilletid?

   Ku’ umiddelbart ikke finde noget om det på DBU’s hjemmeside!

 6. “*Fodnote 1

  I Playoff, dobbeltkampe, hvor indbyrdes point og måldifference er ens efter to kampe, findes vinderen efter ordinær spilletid i kamp to i henhold til de regler, der gælder ved dobbeltkampe i UEFAs klubturneringer (= flest scorede udebanemål, evt. 2 x 15 minutters ekstra spilletid, evt. straffesparkskonkurrence).

  I Playoff, enkeltkamp, hvor stillingen er uafgjort efter ordinær spilletid, findes vinderen i henhold til de regler, der gælder ved finalekampe i UEFAs klubturneringer og DBUs Pokalfinale (= 2 x 15 minutters ekstra spilletid, evt. straffesparkskonkurrence).
  Read more at https://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/love_og_regler/landsdaekkende_turneringer/turneringspropositioner/propositioner_for_danmarksturneringen#2QhDFZx2047PPQXC.99

  https://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/love_og_regler/landsdaekkende_turneringer/turneringspropositioner/propositioner_for_danmarksturneringen

Skriv et svar