Kampreferat: AGF smed stensikker føring væk

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Det lignede en sikker sejr i størstedelen af kampen, men SønderjyskE ville det anderledes, og nu står gæsterne pludselig med det bedste udgangspunkt.

Det lignede ellers total AGF-dominans fra startfløjt. Hjemmeholdet dikterede kampen fra start og truede SønderjyskE’s defensiv – særligt ledt an af Ankersen, der gang på gang brød igennem venstresiden.

Første halvleg stod på AGF-angreb og et overtal i boldbesiddelse, dog uden scoring. For selvom alt var i AGFs favør så kunne man ikke bryde igennem SønderjyskE’s defensive linje, der gang på gang afværgede de mange offensive stød fra hjemmeholdet.

Martin Pusic stod for kampens største chance i 1. halvleg, da han fik bolden for fødderne i feltet og sendte et hårdt skud på mål, dog kunne han ikke passere Sebastian Mielitz, der redder flot.

Læs også: AGF siger farvel til tre spillere

Bedst som man troede, at begge mandskaber måtte en tur i spillertunellen uden scoringer på tavlen, så dukkede den stærke Bundu frem af det blå, og med et flot løb ind i feltet får han tildelt et straffespark. Det eksekverer Pusic køligt og 1-0 til AGF.

Anden halvleg stod fortsat i AGF’s tegn, der igen og igen bryder igennem midtbanen til store chancer. Særligt Jens Stage stod for to af kampens absolut største chancer da han, over to omgange, ikke formår at sende bolden i netmaskerne.

Det var som om Stage lærte noget af de to afbrændere, for lige pludselig blev han sendt fri af Guira, og en-mod-en med målmanden sender han overlegent bolden videre til Pusic, der sikkert kunne sende kuglen i nettet til stor jubel fra de mange fans.

AGF lavede en ‘Brøndby’

Derefter var der liv og glade dage på Ceres Park. De mange fans sang i solens stråler, fadøl blev nydt og måltavlens resultat gjorde dagen noget bedre i Århus – men SønderjyskE var ikke færdige.

I optakten til kampen beskrev vi SønderjyskE som et hold, der er svære at gøre sig kloge på, og den hypotese viste sig at holde stik.

På 10 minutter sugede gæsterne alt liv ud af Ceres Park. Først på en kanon langskudskasse fra Søren Frederiksen og senere kunne Christian Jakobsen bringe balance i opgøret, da han gjorde det til 2-2.

Dermed blev der lavet en ‘Brøndby’ på AGF, der desværre skal til Haderslev og jagte mål.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Sloth
Bruger

Det er jo helt grotesk vi ikke vinder den kamp, og oven i købet komfortabelt – Syntes dog klar vi er bedre, og kan vi hive 3000 til Haderslev, så napper vi den dernede.

lars
Bruger

Der kommer max 1000 til Haderslev